Arama sonuçlarınız

1. 4WD

Yeni bir GAZ geliyor.

Ynt: Yeni bir GAZ geliyor. Nurullah bey, çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Gazrover II merakla bekleniyor. Bu araç Gazrover serisinin inşallah 2. jenerasyonu olması dileğiyle :)

2. 4WD

Gezenbilir Ortadoğu Grubu

Ynt: Gezenbilir Ortadoğu Grubu Ben 2010 yılından itibaren Irak'ta yaşıyorum. Ancak Ortadoğu diye bilinen bölge coğrafi olarak bir avrupa kıtası kadar büyük. Bizlerin etkinlik yapması ve buluşması pek mümkün görünmüyor. bu yüzden en güzeli nissan patrol ve toyota land cruiser'lar ile çöl...
  3. 4WD

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Ürüne ilk talip olanlardan biri benim :)

4. 4WD

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta Ford F-650 bir kamyondur. amerikada standart olarak pickup kasa olarak satılmıyor. 4x4 ve 4x2 modelleri var. f650 kamyonlar tek kabin, bir buçuk kabin ve çift kabin olarak satılıyor. ancak daha sonra ford f350 pickupların kasası f650ye takılıyor zaten f650 temel...
  5. 4WD

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. Rusya içinde gidilecek ortalama 9.000 km yol var. Bu kadar uzun ve %50si bozuk yolda Lada Niva ilk tercih olmalı. Sebep olarak ise bu yola tank gibi sağlam araç olsada dayanmaz muhakkak bir arıza çıkacaktır. Rusya içinde parça...

6. 4WD

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Bunu okuyunca çok sevindim. Büyük bir başarı ve emek, Allah emeklerinizi kazanca dönüştürsün. Tebrik ederim inşallah başarıya ulaşırsınız.

7. 4WD

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. Bunların jantları 16 inç mi?
  8. 4WD

Sunroof su sızdırma

Ynt: Sunroof su sızdırma Herhangi bir sunroof tamircisinden temin edebilirsiniz ancak araç kapı ve cam fitili satan veya fitillerle fazlaca işi olan (genelde oto kaportacılar) ile irtibata geçmeniz veya onlara sormanız daha uygun olur. sanayide sizi en uygun yere yönlendirirler. saygılarımla
  9. 4WD

Sunroof su sızdırma

Ynt: Sunroof su sızdırma Arkadaşlar sunroofunuzun su sızdırması ciddi bir problem değil ki. herzaman ordan su damlamıyor sadece yağmur yağdığında damlatıyor başka zamanlarda en ufak bir sıkıntı yok ;) Şaka bir yana, su sızdırma problemlerinin en başında sunroof fitilinin deforme olması veya...

10. 4WD

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) ;D

11. 4WD

mercedes unimog

Ynt: mercedes unimog Uğur bey, şasenin ölçüsünde önemli olan ön aks ile arka aks mesafesi. iki aks mesafesi 2 metre 90 cm dolaylarında olmalı bana yardımcı olabilirmisiniz? istediğim şase bu, çıkma araç olabilir. şanzuman gurubu ve defransiyellerle beraber bana özelden bir fiyat verirseniz...
  12. 4WD

mercedes unimog

Ynt: mercedes unimog Projede kullanmak için alacağım bu yüzden model detaylarına takılmadım. benim için portal aks ve helozon sistemi çok önemli. diferansiyellere başka şanzıman gurubu uydurmakla uğraşmak istemediğim için kendi şanzımanını tercih ettim. şanzımanlarında farklılık varsa sanzıman...

13. 4WD

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Göktuğ abi yeni projenizi yeni farkettim :( Her projeniz gibi bunuda ilgiyle takipteyim. Allah utandırmasın ve başarılarınızı daim etsin :)
  14. 4WD

mercedes unimog

Ynt: mercedes unimog Uğur bey, Unimog şase'si arıyorum şanzuman, diferansiyeller ve yaylar vs. üzerinde olacak şekilde. kısacası, kasası ve motoru hariç unimog hurdasından çıkan parçalar arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  15. 4WD

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Kasa kısalınca Hummeri andırdı :)

16. 4WD

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Bu aracı kesinlikle görmek isterdim. Unimog Portal'ı çift dişliden oluşuyor, sistem ters çalışmadı mı?
  17. 4WD

Unimog almak mı almamak mı?

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? Durum aynen yukardaki gibi. Araç hangi şehire ve kaç para?
  18. 4WD

Havalı Yükseltme Kiti

Amerikan sitelerinde sık sık görüyorum. Bu sistem Air Lift Kit (Havalı Yükseltme Kiti). Peki Havalı Yükseltme Kiti nedir? Nasıl çalışır? Ne avantajları var? Sabit yükseltme kitinden farkı ne?

19. 4WD

Kapalı Kasa 1988 Model Ankara için

Emeğinize sağlık çok güzel oluyor.
  20. 4WD

Unimog almak mı almamak mı?

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? Unimog toplamak bilgi ve ustalık olmadan olmaz. Servette dökseniz Unimog hakkında fazla bir bilginiz yoksa sonuç hüsran olur. Ancak araç ne durumda faal mi? fiyatı nedir? Fotoğraf koyabilirmisiniz? Ona göre farklı alternatifler bulunabilir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.