Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uğur bey, Unimog şase'si arıyorum şanzuman, diferansiyeller ve yaylar vs. üzerinde olacak şekilde. kısacası, kasası ve motoru hariç unimog hurdasından çıkan parçalar arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Projede kullanmak için alacağım bu yüzden model detaylarına takılmadım. benim için portal aks ve helozon sistemi çok önemli. diferansiyellere başka şanzıman gurubu uydurmakla uğraşmak istemediğim için kendi şanzımanını tercih ettim. şanzımanlarında farklılık varsa sanzıman için büyük viteslerde en seri olanı tercih edeceğim kesindir. şasenin boyu ile ilgili tam net ölçüleri elimde yok. size bugün içinde uzunluk olarak yani ön ile arka aks mesafe ölcüsünü veririm. ölçü olarak en yakın şaseyi almak istiyorum. saygılarımla.
Yerimiz balıkesir de unimogların çoğunun şanzuman ve köprü malzemelerinin 100 de 80 i mevcut olup kendı imalatımız da vardır.orjınal ve yan sanayi olarak yardımcı olabılırım
Uğur bey, şasenin ölçüsünde önemli olan ön aks ile arka aks mesafesi. iki aks mesafesi 2 metre 90 cm dolaylarında olmalı bana yardımcı olabilirmisiniz? istediğim şase bu, çıkma araç olabilir. şanzuman gurubu ve defransiyellerle beraber bana özelden bir fiyat verirseniz sevinirim.