Arama sonuçlarınız

1. seyyah halil

VW Volt Panelvan Alıp Karavan Yaptırmak İstiyorum; Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: VW Volt Panelvan Alıp Karavan Yaptırmak İstiyorum; Görüş ve Önerileriniz? Değerli kardeşlerim Atila-Yusuf ve Levent bey, ilgi ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediğiniz rakamlar çok yüksek gibi geldi. Benim hesabıma göre arabamıverir üstünede bi 20,000.oo verirsem araba işini çözerim...

2. seyyah halil

Ynt: VW Volt Panelvan Alıp Karavan Yaptırmak İstiyorum; Görüş ve Önerileriniz? Yusuf ve cavit beyler ilginize ve yardımlarınıza teşekkür ederim ama yaş geçiyor 2012ye kadar ben çok yol katederim. Fazla beklemek istemiyorum. BİRAN ÖNCE RAHAT EDEBİLECEĞİM birşeyler yapmak yada bulmak istiyorum.
  3. seyyah halil

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Vallahi bravo...5 dakika ayrıldık 5 kişi katılmış aramıza. Hepinize hoşgeldiniz diyorum.

4. seyyah halil

T4 Bilgi Paylaşımı

Ynt: T4 Bilgi Paylaşımı Değerli hikmet kardeşim, ilgin için teşekkür ederim. Bu 2006 modele ne ötv si alıyorlar. Nekadar tutuyor. Birde lt 35 volt un uzun şasileri var. Bir tane 2006 model 37000 km de çok temiz kullanılmamış buldum. Fakat 40.000 tl istediler bana pahalı geldi. Siz ne dersiniz?
  5. seyyah halil

T4 Bilgi Paylaşımı

Ynt: T4 Bilgi Paylaşımı Arkadaşım ilgilendiğin için teşekkür ederim. Ben uzun şase volt arıyorum. İçi boş olacak dizayn yaptıracağım. İÇİNE Tuvalet banyo iki kişilik yatak mutfak oturma gurubu yaptıracağım. Bunun için uzun sase arıyorum.

6. seyyah halil

Gezenbilir Voswagencileri Buluşsa Nasıl Olur?

Ynt: Gezenbilir Voswagencileri Buluşsa Nasıl Olur? 9.Halil ÇAYDAŞI ..............T4 Antalya Finike

7. seyyah halil

T4 Bilgi Paylaşımı

Ynt: T4 Bilgi Paylaşımı Değerli arkadaşlar bende transporter münibüsümü satıp T5Volt panelvan arıyorum.Model olarak 2006-2007 düşünüyorum.Bunlar arasında fark varmı , varsa nelerdir. Bunların fiyat aralıkları bana uyduğu için bu modelleri düşünüyorum. İçinide bir firmaya yaptırmayı düşünüyorum...
  8. seyyah halil

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Benden sonra katılan tüm dostlara hoşgeldiniz diyorum. Yavaş yavaş proğramlar başlıyor. Paylaşırsak karşılaşma şansını yakalayabiliriz.
  9. seyyah halil

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Bu siteyi kurcaladıkça daha çok seviyorsunuz. Tiryakisi olmanız dileği ile....

10. seyyah halil

Yeni bir karavan yaptırmak istiyorum. Bunun içinde uzun şase wv volt panelvan düşünüyorum. Dış görünüm olarak orjinal olsun istiyorum. Şehir içindede rahatça kullanayım düşüncesi var. Daha önce böyle bir aracı yapan varmı? Eğer avantaj ve dezavantajlarını anlatırsanız çok sevinirim. İçinde...

11. seyyah halil

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Artık bende kendimi ev sahibi gibi görüyorum ve yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum. Aradığınız herşeyi burda bulma sansınız var. Ben günlerdir inceliyorum çok şey öğrendim. Birde şu 20 mesaj olayını çözebilsem?
  12. seyyah halil

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Bende bu konunun içinde olduğum ve sürekli araştırdığım için katılmak istedim. Daha önce araç içi düzenleyen bir firma ile görüşmemde izocamın gerçekten zararlı olduğunu bundan vazgeçtiklerini bunun yerine yün keçe...

13. seyyah halil

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Sayın yusuf bey sizi kutlarım.Bende aynı düşüncedeyim ama nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum. Şuanda transportra kafama göre birşeyler uyguladım. Vize zamanıda gezideydim arabanın içinde ruhsatta 9+1 minübüs yazmasına rağmen...
  14. seyyah halil

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Biz yeni kuşlara hoşgeldiniz diyen vede demiyen herkese selamlar. Bundan sonra karavan kısmında daha çok karşılaşacağız. Çünkü Trasportr wv artık yetersiz kalıyor. Dahabüyük ve teferruatlı motokaravan peşindeyim. Gezilerimdeki resimlerimi sizlerle...
  15. seyyah halil

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sizleri bugün tesadüfen gördüm. Aynı duygu düşünce ve hayat görüşüne sahip olduğumuz düşüncesi ile aranıza katılmak istedim. Emekliyim yaşlıyım durduğum yerde duramıyorum. Gece biryer aklıma gelse yataktan kalkıp oraya gidiyorum. Eşimde bana yetişebildiği...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,138
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri