seyyah halil
Çok okuyan değil, çok gezen bilir.
Yeni bir karavan yaptırmak istiyorum. Bunun içinde uzun şase wv volt panelvan düşünüyorum. Dış görünüm olarak orjinal olsun istiyorum. Şehir içindede rahatça kullanayım düşüncesi var. Daha önce böyle bir aracı yapan varmı? Eğer avantaj ve dezavantajlarını anlatırsanız çok sevinirim. İçinde vc-banyo ve iki kişilik büyük yatak- mutfak(OCAK-LAVABO) Oturma gurubu (yerine göre ilve yatak olarak kullanılabilecek) yemek masası ,buzdolabı. Motordan bağımsız kalorifer ve klima olmalı. Motosiklet içerde olmalı. Karavan yapan firmaların veb sayfalarını sık sık konturol ediyorum ama kafama yatan bir dizayn bulamadım. Şu anda araç arayışı içindeyim.
2006-2007 model fazla kilometre yapmamış temiz bir araç arıyorum. Transportr'ımı verip üstünü takviye edeceğim. Acaba araba seçiminde acele etmiyeyimmi.
Bu konuda fikri,görüşü olan deneyimi, gözlemi olan herkesin görüşlerine ve eleştirilerine açığım. Bombardımana başlayabilirsiniz ben çoktan gardımı aldım.
Atış serbest. Hedef tam burası..............
2006-2007 model fazla kilometre yapmamış temiz bir araç arıyorum. Transportr'ımı verip üstünü takviye edeceğim. Acaba araba seçiminde acele etmiyeyimmi.
Bu konuda fikri,görüşü olan deneyimi, gözlemi olan herkesin görüşlerine ve eleştirilerine açığım. Bombardımana başlayabilirsiniz ben çoktan gardımı aldım.
Atış serbest. Hedef tam burası..............