Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sahibinden Tertemiz Disko
paşalı arkadaş eminim buraya katılan herkeste bir iyiniyet vardır ki aynı konuda buluşuyoruz.arkadaşı off road ile tanıştırman güzel de.keşke ilk mesajlar tanışma vs.diyaloglar olsa da gezenbilir.com sadece bir ilan verme sitesi gibi algılanmasa.tşk.
Ynt: Yeni Defender Geliyor...
tek endişem yaya güvenliği-kaza etkisini minimalize etme-euro standartları vs. nedenlerle aracın şehirlileşmesi! Malum sanal alemde dolaşan yeni nesil jeep ler ve yeni nesil fj serisi öyle araziye pek elverişli durmuyorlar.belki de aynı güç olduktan sonra bir şey...
Ynt: 1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj
Önder Bey sizin için de alan için de hayırlı uğurlu olsun.daha önce tlf.da konuşmuştuk ve diyaloğu güzel bir insan olduğunuzu anlamıştım.umarım ilerde tanışma imkanımız olur.tekrar hayırlı olsun ve darısı yeni projenizin başına.
Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis
aracınız çok güzel olmuş ve yeni kasa vitaralara da örnek olacaktır.bu arada karter korumayı yaptırdığınız ustaların adresi veya tlf.varmı acaba.bana da lazım.tşk.
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
bu kadar hayırlı olsun temennisinden sonra en güzeli olacağına eminim.darısı hepimizin başına.bu kısmı dört gözle takip edeceğim.ilerde işimize yarayabilir. :)
Ynt: Sizce Hangi Land Rover?
arkadaşım eğer sırf şehiriçinde bineceksen freelander da vitara da iyi seçim olur.ben de freelander kullanıyorum ve şehiriçinde en güvenilir arabalardan biri.masraflı mı dersen evet masraflı fakat temiz bir araç alırsan herkes gibi masrafın olur.yani her aracın...
Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ?
valla benim duyduğum araç kenan imirzalıoğlu'nun kendi aracıymış.bir de menajerlik yapan arkadaşlardan duymuştum kendisi tam bir araba hastasıymış.diyenlerin yalancısıyım ama g serisine özel bir ilgisi olduğu kesin.bkz.kabadayı&ezel
Ynt: Sizce Hangi Land Rover?
hiç bir aracı kötülemek istemem ama bahsettiğiniz araç freelander sanırım.iki arkadaşım kullandı.motorun erken yıprandığına tanık oldum.bir de sun-roof larda ve kapı fitillerinden içeri su alıyor.gerçi benzinlilerde de bu sorunu var.ben de bir freelander...
Ynt: Romanyadaki 0 km defender fiyatları
abi bir kez daha yabancılara ve binebildikleri araçlara gıpta ile bakmaya başladım.oh ne güzel araca ucuz sahip ol benzini ucuza al gez babam gez.bizde otokarda 110 herhalde sivilere satmadıkları için fiyat yazmıyorlar(yanlış biliyorsam düzeltin) 130...
Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..
aracınızın akınsal sanayiye gelişine bizzat tanık oldum.yanımda yedi yaşında oğlumla kedinin ciğere bakması gibi baktım aracınıza.kamyondan indirdikten sonra servisteki bir arkadaş deneme turu attı.sesi harikaydı.aracınız...
arkadaşlar 2001 model freelander için uygun fiyata çıkma motor alt koruma sacı veya bakaliti arıyorum.sıfırları çok pahalı.birde şunu merak ediyorum,acaba bunu yaptırabileceğim bir yer varmı.malum sac ve bakalit olduğu için ucuza hallolabilir belki.
Ynt: 1994 Model Off-Road İçin Hazırlanmış Zj
illa bir off-road aracı alacam.ama freelanderimi satmam lazım.2,5 v6 freelander triptonik ile takas düşünürmüsünüz.aracımın sahibinden ilan nosu:10145508
ilanlarımızdaki linki:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14950.0
Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..
Aslında bugünlerde bir xj arayan biri için güzel gelebilir.Lakin aracını satmak isteyenlerden bazılarıyla yaptığım görüşmelerde 'bunu satıp yerine rubicon alacağım' dediklerini duyduğumda tok satıcı olduklarını ve araçlarını hiç te uygun...