Merhabalar , geçenlerde 0 km defender satan bir firma ile görüştüm.Adamlar defenderin bayisiymiş ama ne hikmetse sadece defender var sanki diğer Land serilerinden ayrılmış gibi ellerinde bol miktarda çift kabin 130 var fiyat olarak 27500 € dan kapı açtı yanlız aracın kasa bölümü boş şase olarak veriyor ,110 ellerinde yokmuş almak için beklemelisiniz dedi fiyat konusunda 31000€ dedi, bende 87 model var deyince gönlümü almaya çalıştı sorun değil o da bundan farklı değil dedi
sonra 90 lığı sordum önce uzun süre bizde 90 model araç yok dedi sonradan yoğun çabaların ardından adama 90lık istediğimi anlattım 33000€ dedi.Neden 110 luktan pahalı olduğunu sordum yıl dönümü aracı olduğunu göğüslüğünün malzemesinin değişik olduğunu farklı olduğunu söyledi ama neyin yıldönümü olduğunu sormak aklıma gelmemiş.Kısa bir anektot yollarda çok fazla olmasada defender görüyorum genelde 90" ler modifiyeli spot vinç falan ama suv sınıfı araç yığınla , güvenlik şirketleri hummerlarla geziyor.2003 model hummer h3 sanırım 28800 € yeni sahibini bekliyor. bizde mke satacak başında kavga edecez yarım arabalar için.