Romanyadaki 0 km defender fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,211

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhabalar , geçenlerde 0 km defender satan bir firma ile görüştüm.Adamlar defenderin bayisiymiş ama ne hikmetse sadece defender var sanki diğer Land serilerinden ayrılmış gibi ellerinde bol miktarda çift kabin 130 var fiyat olarak 27500 € dan kapı açtı yanlız aracın kasa bölümü boş şase olarak veriyor ,110 ellerinde yokmuş almak için beklemelisiniz dedi fiyat konusunda 31000€ dedi, bende 87 model var deyince gönlümü almaya çalıştı sorun değil o da bundan farklı değil dedi :smiley: sonra 90 lığı sordum önce uzun süre bizde 90 model araç yok dedi sonradan yoğun çabaların ardından adama 90lık istediğimi anlattım 33000€ dedi.Neden 110 luktan pahalı olduğunu sordum yıl dönümü aracı olduğunu göğüslüğünün malzemesinin değişik olduğunu farklı olduğunu söyledi ama neyin yıldönümü olduğunu sormak aklıma gelmemiş.Kısa bir anektot yollarda çok fazla olmasada defender görüyorum genelde 90" ler modifiyeli spot vinç falan ama suv sınıfı araç yığınla , güvenlik şirketleri hummerlarla geziyor.2003 model hummer h3 sanırım 28800 € yeni sahibini bekliyor. bizde mke satacak başında kavga edecez yarım arabalar için.

Etiketler
Ynt: Romanyadaki 0 km defender fiyatları

abi bir kez daha yabancılara ve binebildikleri araçlara gıpta ile bakmaya başladım.oh ne güzel araca ucuz sahip ol benzini ucuza al gez babam gez.bizde otokarda 110 herhalde sivilere satmadıkları için fiyat yazmıyorlar(yanlış biliyorsam düzeltin) 130 pick-up lar 100k tl den başlıyor.kalitesi oradakilerle ne kadar aynı bilmiyorum.neyse boşver ben buradaki 20 yaşında dizel araç arayışıma devam edeyim.bütçem ona yetiyor... :mad:

güzel bir yere değindin
euro dizel romanya civarında 3,90-4,05 lei civarında buda 1,85-1,95 tl gibi yapıyor
benzin hiç almadım ama fiyat farkı mazotla çok ta farklı değil
lpg 1,5-1,7 lei civarında sanırım 0,75-1 tl gibi
kırsal motorin 3,50 lei

bulgaristanda da fiyatlar hemen hemen böyle sadece bulgarlar yeni nesil dizelde bile kırsal motorin kullanıyorlar euro dizel alacağımı söyleyince şaşırdılar çok zenginsin herhalde diye dalga geçti birisi.

yanlız dikkat edilecek nokta , sıfır arama fiyatları %20-25 gibi fark ediyor.ama 2007 model üstü ikinci el araçlar türkiye ile ya aynı fiyat yada biraz daha pahalı
otomatik arabayı zengin işi ve pahalı bakımlı olduğunu düşünüyorlar.

örnek astra 1.9 cdti sw 2007 model 8700 euro ya alındı
passat 2.5 v6 sw 2005 model 11000 euro
astra 2000 model 3000 euro
2005 volvo xc70 17000 euro

bunlarda örnek fiyatlar

Otokarda çalışan arkadaşımın babası var, 70.000 Tl den başlayan fiyatlarla yakında satışa başlayacaklardı,yada başlamışlardır.Bir araştırın.Meraklısına az gelebilir ama bana göre çok :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler