Arama sonuçlarınız

1. goodman

Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009) Hasar için geçmiş olsun.Bu arada ustalarla böyle bir deneyim yaşadığın için de şanslısın.İyi bir eğitim olmuştur.Ha bu arada etap hiç te kolay değilmiş.

2. goodman

Freelander 2,5 V6

Ynt: Freelander 2,5 V6 aracın birkaç fotosunu daha koyuyorum.
  3. goodman

Freelander 2,5 V6

Ynt: Freelander 2,5 V6 aracın motoru komple yapıldı.uzun süredir satmaktan vazgeçmiştim ancak tekrar satmaya karar verdim.yapılı bir disco2 veya xj ile takas düşünüyorum.araç satış fiyatım 25000 dir.farklı fiyatta takaslarda aradaki fark nakit verilir.gerçi böylesi arazi kabiliyeti sınırlı bir...

4. goodman

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hepinizin ramazan bayramını kutlarım.bu şekerler tüm gezenbilir ailesine...
  5. goodman

Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... bu sefer kararlıyım kesin katılacağım.freelanderımla gidebildiğim yere kadar eşlik edeceğim.gerçi standart araçlar da katılacağına göre ustalarımız bizi fazla zorlamayacaktır.şimdiden etkinliği planlayan ve hazırlayan herkese teşekürler.

6. goodman

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G sanırım ilhami bey moderatöre rica edelim dedi.mod.diye kısalttı.siz de model olarak anladınız.kusura bakmayın küçük bir yanlış anlama herhalde.bu arada aracın bazı özelliklerini ve fiyatını da yazarsanız bir fikrimiz olur.hayırlı satışlar ve iyi geceler.

7. goodman

Satılık Mercedes 230 G

Ynt: Satılık Mercedes 230 G :D moderatör 96
  8. goodman

1998 Cherokee Country (XJ)

Ynt: 1998 Cherokee Country (XJ) elimde kahrolası lr freelander var.bir satsam ya yapılı bir defender yada bu araçtan alacağım.sahibindende takas teklifi yaptım.lr düşünmediğini belirtti.satacak birini bulsam...
  9. goodman

Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri arkadaşlar bugün istanbul ve trakyada yaşanan sel felaketi bir kez daha göstermiştir ki ülkemizde her türlü felaketler olabiliyor ve gönüllü arama kurtarma ekiplerine ihtiyacımız var.keşke bu oluşum şu an amade durumda olsaydı ve belki tek bir can dahi...

10. goodman

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme arkadaşlar.üstte yazılan nemrut krater gölü maalesef ülkemizde pek bilinmiyor.oysa emin olun ki dünyanın bir çok ülkesinde bizden fazla biliniyor. 1990 da oraya gittiğimde abartısız yüzlerce orta avrupalı(avusturya,çek,macar) ve isveçli türistle karşılaşmıştım.tam bir doğa...

11. goodman

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme ilk fotonun çekildiği kaleye çıkmadan hasankeyfe gidilmiş sayılmazdı çocukluğumuzda.bizde önce gündüz sıcağında nehirde deliler gibi yüzmeye çalışır akşam serinliğinde de kaleye çıkardık.ve o muhteşem manzaranın fotğrafını hiç çekmzdik.çünkü seyreylerdik ve bir dahaki...
  12. goodman

2009 Hasankeyf Gezisi

Ynt: 2009 Hasankeyf Gezisi canım memleketim.onbeş yaşına kadar haftasonları hep gittiğim hasankeyf.denizi görmezden önce sadece nehirlerde yüzülebileceğini sandığım yer.

13. goodman

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım arkadaşlar bende kendimi bir gezenbilir hayranı olarak görüyorum ve listemi ekliyorum. 2005 2005 mod.pejo 206 devrini alamadım diye geri verdim 2005 1996 opel vectra 2,0 aman almayın derim 2006 1994 3,20 bmw kullandığım en...
  14. goodman

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder her tuzlu deniz veya balık kokusu geldiğinde aklıma ilk gelendir rakı.her anason kokusunda da balığı ararım.en güzeli tekirdağ olsada tüm rakılar güzel.
  15. goodman

Ciğer Yiyebileceğiniz En İyi Adresler

yenibosna suruç ocakbaşı arkadaşlar yenibosna da e-5 ten marka&marka binasının önünden girince girdiğiniz sokağın tam karşısında suruç ocakbaşı ver.orada mustafa usta'nın yaptığı cigerleri mutlaka tadın.aynen diyarbakır ciğeri tarzında yapıyor ve salatası da gayet lezzetli

16. goodman

Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili

Ynt: Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili abiciğim emeğine sağlık.gece yarısı bahar geldi nerelere gidelim diye eşimle tartışırken gezenbilir de bu ormanlı gezinizi gördük.kesin kararlıyız yakında gitmeye ama öyle gözüküyor ki benim freelander la ancak halk plajına gidebileceğiz.eh...
  17. goodman

Freelander 2,5 V6

Ynt: Freelander 2,5 V6 araba şu an 147binde.o zamanki fiyatımdı bu.şu an 20000 tl istiyorum.araç motor istiyor.serviste 4500-5000 tl masraf çıkar dediler. ben de motoru açmayı göze alamadım.bu yüzden anlayan birine satmak istiyorum.tsk.
  18. goodman

Doğu Karadeniz Keşif Gezisi (2-9 Ağustos 2008)

Ynt: Doğu Karadeniz Keşif Gezisi (2-9 Ağustos 2008) inanın bu boğucu günde böyle güzellikleri çektiğiniz fotolarla görmek bile şahane.elinize,emeğinize sağlık. hele rakı balık resmi var ya işte hayat bu dedirtiyor.

19. goodman

Freelander 2,5 V6

Ynt: Freelander 2,5 V6 arkadaşlar ev alacam.arabamı satamıyorum.insafsız galeriler öldürüyor fiyatını.bari anlayana satayım dedim hala kimse ilgilenmedi. fiyatta pazarlık payı var.ve hatta dürüst söyleyeyim 25,000 ytl son fiyat olarak düşünüyorum.bunu da yazayım.selamlar
  20. goodman

Freelander 2,5 V6

Ynt: Freelander 2,5 V6 işte bir resim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz