Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atlvlk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,582

Etiketler

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

GRDN' Alıntı:
Hatta ustan iyiyse benim aracıda bi gözden geçirirse sevinirim...

selamlar,
nihat usta amerikan araçlarında çok iyidir. kendisini tanımamış olsaydım elimde kalma ihtimali yüksek bir tahoe sahibi oluyordum.
gıyabında kendisine teşekkür edeyim.

mr_aries' Alıntı:
Bende etkinliklerinize katılabilmeyi çok isterim. Ancak off road gezisine katılabileceğim aracım olmadığı için sadece yazılarınızı okumakla avunuyorum. Ama standart araçlarrında katılabileceği bir gezi olursa bende çok isterim.

Ekim'de ''tanışma etkinliği''miz olacak. Standart araçlar gelebilecek. Bekliyoruz.

Selamlar, ekimdeki etkinlik için tarih verebilir misiniz, işten hafta sonu için bile gün ayarlamamız gerekiyor ,şimdiden teşekkürler

Ekim'i sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ekim ayındaki tanışma etkinliğinin tarih ve programını, bir aksilik olmaz ise bayram sonrası netleştirir ve duyururuz. ;)

bu sefer kararlıyım kesin katılacağım.freelanderımla gidebildiğim yere kadar eşlik edeceğim.gerçi standart araçlar da katılacağına göre ustalarımız bizi fazla zorlamayacaktır.şimdiden etkinliği planlayan ve hazırlayan herkese teşekürler.

Ben de siteye yeni üyelerden sayılırım..1995 model standart Blazerım var..Sultanpınar yaylasında evimiz var mayıs ayından ekim ayına kadar hatta bazen kasıma kadar çıkar kalırız..İstanbul, sakarya ve izmit gezilerinde aranızda olmak isterim..Ayrıca sultanpınar yaylasında konaklamalı geziler yapabiliriz...

herkese slm siteniz yeni üyelerindenim ve ekim ayı standart araclarla gezinizi 4 gözle bekliyorum ;)

Uğur bey merhabalar,
Off-road gezilerinize araç alıncaya kadar araçları olanların yanında gelebiliyormuyuz. Böyle birşey olsa ne kadar harika olur. Cumartesi-pazar çalıştığım için tüm etkinliklere katılmam sanırım pek mümkün olmaz ancak bunun için özel izin alıp mutlaka katılmak istiyorum.

10-11 Ekim Günü Gezenbilir-Best FM Tanışma Etkinliğimize, Tüm Doğa Severleri Bekliyoruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39890.0

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri