Arama sonuçlarınız

1. horse

aracı arazi vitesinden çıkartmak

Ynt: aracı arazi vitesinden çıkartmak Suzuki servisindeki mekanikçi arkadaşta aynını söylemişti, ben uyguluyorum.4H den 2 H ye geçtikten sonra birkaç metre geri gitmenin dişliler açısından faydalı olacağını birkaç kişiden daha duymuştum.

2. horse

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) Ekrem Bey davetiniz için teşekkürler.Ben de Gemlik'te oturuyorum.Kırık ayağımın alçısını çıkarır çıkarmaz dağdayım.Bu kar nasıl olsa uzun zaman erimez.O zaman tanışırız . Gemlik tede İnegöl'deki gibi harika dğlarımız ve orman içi etaplarımız...
  3. horse

yükseltme ve yakıt tüketimi

Ynt: yükseltme ve yakıt tüketimi Tespit çok doğru katılıyorum.Ben de aracımı yükselttiğim zaman yakııtta bir fark hissetmedim.

4. horse

İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010)

Ynt: İnegöl Boğazova Yaylası (23-24 Ocak2010) Arkadaşlar geziniz harika olmuş. 06 aralık Keles gezinizde ben de suzuki vitara ile sizi tesadüfen görüp peşinize takılmıştım. Teşekkürler
  5. horse

225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum!

Ynt: 225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum! Dediğiniz ebatta hiçbir yerde bulamazsınız çünkü bu ebat üretilmiyor.Onun yerine 215 70 R 16 var.İthalatını Michelin yapıyor.Aldığım için biliyorum.Fiyatı geçen yıl 5 adet 1000 TL 10 taksit kredi kartına.

6. horse

Çelik Tamponda Plaka Yeri Sorunu

2000 model vitarama vinç düşündüğümden çelik tampon yaptırmak istiyorum.Fakat tampon montajından sonra plakaya doğru dürüst yer kalmayınca bu kez tamponun köşelerine sığdırılmaya çalışılıyor.Bu durum aracın dış görünümünü, en azında önden görünümünü çok bozuyor. Bu konuya çözüm bulan arkadaşlar...

7. horse

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Dizel fiyatının 35 - 40 bin TL olacağı söylentisi var.
  8. horse

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Bu arac acaba sürekli 4 çeker mi yoksa 2 çekerde patinajı algılayıpta mı 4 çeker oluyor ? Arazi vitesi olmadığı görülüyor.
  9. horse

Vitaraya T-Max 6500 mü ? 9000 mi ?

2000 Model 5 kapı vitarama vinç düşünmekteyim.Merak ettiğim konu T-Max 6500 yaklaşık1300 Kg lık araca yeterli gelirmi yoksa T-Max 9000 mi tercih etmeliyim.Bu arada vinci orjinal tamponamı yoksa demir tamponmu bu konuda karar veremedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Buyrun.

10. horse

2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum...

Ynt: 2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum... 2006 yılında bu araçlar yeni geldiğinde alıcı niyetiyle bakmıştım.Servisteki elemanları yakından tanıdığımdan bu araçların ilk önce 4x4 sistemlerini sordum tabii.O zaman bana söylenen şuydu:3 kapı olanlar önden çekiş, patinajı...

11. horse

Vitara İçin En İyi Triger ve Debriyaj Balatası Seti

Ynt: vitara için en iyi tiriger ve debriyaj balatası seti İlyas Bey öncelikl geçmiş olsun.Kayışları set olarak değiştirmenizde fayda var.Triger kayışı ve bilyası, klima kayışı, V kayışı.Fakat maalesef bu parçalar Suzukinin hemen hemen her parçası olduğu gibi orjinali dışarıda bulunmuyor.Orjinal...
  12. horse

Karda Suzuki Performansı

Ynt: Karda Suzuki Performansı Harun Bey kar zeminler çok değişken ve görecelidir.Aracnız nasıl bir 4x4 olursa olsun ve nasıl lastikler olursa olsun eski yağan ve sertleşmiş karlı bir zeminde aracınızla ilerlerken aracınızın altı zemine (kara) sürtmeye başlarsa kesinlikle yolda kalırsınız.Fakat...

13. horse

Off-road Lastiği

Ynt: Off-road Lastiği Arkadaşların belirttiği gibi Mehmet Becce 205 70 R15 ebadında MT lastik getirtmiş ise bu Jimny sahibi olupta yükseltme işine girmek istemeyenler için bir nimettir.Hemen kapmak lazım.
  14. horse

Off-road Lastiği

Ynt: Off-road Lastiği Aracınızın orijinal lastik ebadı 215 65R16 dır.Bu ebatta goodyear Wrangler MT lastik var fakat fazla bulunabirliği yok, iyi araştırmalısınız. İlanlar kısmında bir arkadaşta 2. el bu lastiklerden vardı sanırım.Bu ebadın dışında yükseltmesiz MT lastik bu araçta kullanamazsınız.
  15. horse

Off-road Lastiği

Ynt: Off-road Lastiği Belirttiğiniz ebatta bulamazsınız.Ancak 235*75R 15 bulabilirsiniz, oda yükseltmesiz kullanamazsınız.

16. horse

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Metin Kavala Doğum Tarihi ve Yeri: 1973 Memleket: Semt: Gemlik İlgi Alanı: Doğa sporları ve avcılık
  17. horse

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Arkadaşlar Mollaoğlu Otomotivde 235 75R15 MTler 4 adedi nakit 650 TL ye alınabiliyor şu anda. Bilgilerinize
  18. horse

Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi?

Ynt: Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi? Taner Bey, Aracı yükselttiğimden bu yana bir olumsuzluk yaşamadım.Sadece yüksek hızlarda virajda çok hafif bir savrulma hissediyorsunuz eski haline göre.Yaklaşık on gün sonra yeni Federal MTlerim geliyor ve bunuda sizlerle...

19. horse

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Arkadaşlar Jimny de bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum.2006 ve üstü modellerde ön tampon farklı ve aracın yaklaşma açısı daha kötü.Ayrıca davlumbaz ile lastik arasındaki mesafede daha kısa. Bu yüzden büyük ebat takma hususnda 2005 ve altı modeller...
  20. horse

Jımny'e 30x9.5/15 Federal Lastik Takmak ?

Ynt: Jımny'e 30x9.5/15 Federal Lastik Takmak ? Jimny ye bu ebadı takabilmeniz için en az 7 cm yükseltme şarttır.bu da 3 inç yükseltme kiti takmanız şarttır anlamına geliyor. Daha küçük ebat olan 235 75 R15 takılırsa get ile 5 cm lik yükseltme yetebilirdi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri