Arama sonuçlarınız

1. HC

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) babam beni evlendirmemeye yemin etmiş nasıl bozacak bu yemini bilmem ama abi dediğin gibi kızlar babalarına düşkün olur bende. 20 yaşındayım evlilik için çok erken konuşuyorum ama öyle yani.

2. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ee sende verirsin artık.
  3. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ooo koca kız olmuş babası.

4. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi ki doğdun İREM ... Have Happy birthday yaş kaç oldu peki İrem in.
  5. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) umarım bende görüşücem yakında. Tebrikler .. kutlarım seni annesini ve melek kızınızı. iyi ki doğmuş değil mi.

6. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler ben genç bir insanım sabah öğle akşam aynı

7. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) iyiyim sen nasılsın. ne olaylı kız oldum sanal alem diyorlar takmam ben demişler ya ne komik olaya bak hele. o da değilde sen nasılsın
  8. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler söyledi derim bende.
  9. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler HAYAT SEÇİMLERDEN İBARETMİŞ! Çevresindekilerin çok sevdiği insanlardan biriydi. Keyfi her zaman yerindeydi. Her zaman söyleyecek olumlu birşey bulurdu. Hatta bazen etrafindakileri çıldırtırdı bile, bu adam, bu halde nasıl bu kadar iyimser olabiliyor diye. Birisi...

10. HC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) günaydın ahmet

11. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI 01. Saçlarını okşa, 02. Yücelt, 03. Şımart, 04. Gözlerinin içine bak, 05. Geleceğe ait planlar yap, 06. Dil dök, 07. Yalvar, 08. Destek ol, 09. Yemeğe götür, 10. Alışverişe götür, 11. Tekneye bindir, 12. Güldür, 13. Zeka oyunları yap...
  12. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler KARGALARIN SEÇTİĞİ PADİŞAH Bir varmış, bir yokmuş... Eski çağlarda, ülkenin birinde bir zavallı kişi varmış. Günlük yiyeceğinin bile yoksunu, çulsuzun biriymiş. Ama kötü yürekli de değilmiş hani... Bütün isteği başkalanna iyilik etmekmiş. İyilik etmek istermiş istemesine ama...

13. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Genç bir Yönetici, yeni Jaguarı içinde kurulmuş, biraz da hızlıca, bir mahalleden geçiyordu. Park etmiş arabaların arasından yola fırlayan bir çocuk olabilir düşüncesiyle dikkatini daha çok yol kenarına vermişti. Bir şeyin yola fırladığını görünce hemen fren yaptı, ama...
  14. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler KOCA TİPLERİ Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar. Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir...
  15. HC

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili dimi :)

16. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Beklemediğiniz birinden istemediğiniz arkadaşlık teklifi aldınız? Nasıl reddedersiniz? İşte kadınların ve erkeklrin yaygın olarak kullandıkları reddetme bahaneleri ve altında yatan anlamları.. Kadınların erkekleri reddederken söyledikleri bahaneler.. 1- Seni ağabeyim gibi...
  17. HC

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili :) anladım geldik işte ne olsun diyosun
  18. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Genç bir çift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine taşinmişlar. Sabah kahvalti yaparlarken, komşu da çamaşirlari asiyormuş. Kadin kocasina ' Bak, çamaşirlari yeterince temiz değil, çamaşir yikamayi bilmiyor, belki de doğru sabunu kullanmiyor. ' demiş. Kocasi ona bakmiş, hiçbir sey...

19. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Tilki ormanda nefes nefese koşuyormuş. Karşısına çıkan kaplumbağa: -'Tilki kardeş ne bu telaş?' -'Ormana maliyeciler gelmiş' demiş tilki. 'şimdi bir bakarlar bende kürk, hanımda kürk, çocuklarda kürk, dünyanın vergisini yazarlar....' Bunu duyan kaplumbağa telaşla...
  20. HC

Hikayeler

Ynt: Hikayeler "Gidenler hep bekle beni derler ve kalanlar hep bekleyeceğine yemin ederler" Her giden ardında bir bekleyen bırakır. Bazen ister bekle beni der, bazen de bekleme hayatına devam et der. Bu bekleme demenin ardında bir beklenme isteği vardır hep... Ve her kalan yüreğindeki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.