Arama sonuçlarınız

1. arkhem1

Discovery Chip Uygulaması

Ynt: Discovery Chip Uygulaması arkadaşlar konuyla ilgilenenler için egr ile ilgili önemli bilgiler buldum http://forum.donanimhaber.com/m_22499804/tm.htm ben inceledim fakat bir sonuca varamadım kafamda soru işaretleri kaldı EGR iptal edilmelimi edilmemeli mi

2. arkhem1

Ynt: Discovery Chip Uygulaması egr nin yerini tarif edebilirmisin onun işlevini ve görevini öğrendim fakat yerini bulamadım verdiğin bilgi için teşekkür ederim iptal etmesem bile onun benzin veya tinerle temizlenmesi gerekiyormuş orta susturucuyu bugün söktürüyorum
  3. arkhem1

Ynt: Discovery Chip Uygulaması benim araç 1998 model 2.5 tdi. 300 motor

4. arkhem1

Ynt: Discovery Chip Uygulaması merhaba, siz uygulamasını yaptınızsa maliyeti hakkında bilgi verirmisiniz ve tavsiye edermisiniz verdiğiniz bilgi için ayrıca teşekkür ederim
  5. arkhem1

Ynt: Discovery Chip Uygulaması kendi yazıma kendim edindiğim bilgileri yazıyorum 2.5 tdi discovery araca chip uygulaması yapılmıyormuş td5 e yapılabiliyor ve 20- 25 bg güç artışı sağlıyor fakat yakıt tüketimi de bir o kadar artıyormuş bu arada forumda ilgilenmeyen arkadaşlara da teşekkür...

6. arkhem1

Disco Teyp Değişimi

Arkadaşlar 1998 disco 1 aracımın teybini değiştirmek istiyorum fakat aracın konsolundaki teyp kontrol tuşlarını iptal etmek istemiyorum bu konuda değişiklik yapan arkadaş varsa bilgilerini bizimle paylaşmasını rica ediyorum

7. arkhem1

Discovery Park Sensörü

Ynt: Discovery Park Sensörü Cyclone METAL TAMPON,YEDEK LASTİK Uyumlu diye geçiyor fakat yedek lastiğe göre nasıl ayar yapılıyor anlayamadım çalışması fena değil
  8. arkhem1

Discovery Modelleri

Ynt: Discovery Modelleri vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim.
  9. arkhem1

Discovery Modelleri

merhaba, disco 1 disco 2 disco 3 ve diğerleri neye göre sınıflandırılıyor teknik olarak farkları nelerdir birbirlerinden olumlu farkları ve olumsuzlukları nelerdir konu hakkında bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim

10. arkhem1

Discovery Park Sensörü

Ynt: Discovery Park Sensörü arkadaşlar metal tampon için uygun sensör buldum ve montajını yaptım çalışmasından memnunum ilgilenen arkadaşlara markasını ve modelini verebilirim

11. arkhem1

merhaba, arkadaşlar aracına chıp tuning uygulaması yaptıran var mı yapan arkadaşlar düşünce ve görüşlerini bizimle paylaşırlar mı
  12. arkhem1

Discovery Park Sensörü

merhaba, disco 1 çelik tamponlu aracıma geri vites sensörü taktırmak istedim fakat olmadı normal sensörler demir tamponlarda çalışmıyormuş bunu da öğrenmiş oldum şuan çözüm arayışındayım kamera düşündüm o da sağlıklı olmuyor konu hakkında fikri olan veya daha değişik çözüm yolları olan...

13. arkhem1

Disco 1 Debriyaj Ayarı

merhaba, 1998 model 2.5 tdi disco aracımda debriyaj çok yukarı da kavrıyor bu da araç kullanımında olumsuz oluyor ustalara sorduğumda otomatik ayarlı olduğundan düşüremeceklerini kendinden otomatik ayarlandığını söylüyorlar bu konunun çözümü hakkında yardımlarınızı bekliyorum
  14. arkhem1

Araç Hakkında Bilgi

arkadaşlar aşağıdaki araç hakkında bilgisi olanların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acil-satilik-d-i-s-c-o-v-e-r-y-tdi-300-121909176/detay/
  15. arkhem1

defender da ön ve arka lastik farkı

Ynt: defender da ön ve arka lastik farkı teşşekkür ederim bende sizle aynı düşüncedeyim fakat bir arkadaş iddia etti arka lastik çapı aracın çekişini etkiler diye ben de kendisine defenderin 4 çekişli olduğu için lastik ebatlarının aynı olması gerektiğini aksi halde önle arka arasında kasıntı...

16. arkhem1

Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir?

Ynt: Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir? acaba serii modellerde şase de şaft yeri bırakılmış ama şaftlı olarak satışa sunulmuşmu veya orijinal olarak serii model pto lu şaftlı defender varmı bir de merak ettiğim makaslı modelle helezonlu modelleri kıyaslarsak olumlu ve olumsuz yönleri...
  17. arkhem1

Ynt: defender da ön ve arka lastik farkı normal kullanımda arka takım önden büyük oldugundan önde kasıntı yapıp mekanikte hasar meydan getirirmi getirir gibi me geliyor ama bilenlerin lerin fikirlerini almak istedim
  18. arkhem1

merhabalar, defender da ön lasttik ebatı arka dan küçük olursa ne gibi sıkıntı yaşarız

19. arkhem1

Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir?

Ynt: Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir? yavuz bey merhaba, videolar için çok teşekkürler seyrettikten sonra defendere olan sevgim daha da arttı eski serii defenderler daha fonksiyonel ve saglam diye düşünüyorum
  20. arkhem1

1992 defender aracıma eski modellerden özellik koymak istiyorum

Ynt: 1992 defender aracıma eski modellerden özellik koymak istiyorum bilgi verirseniz mennun oluruz mekanik olarak makarayı sarması hakkında bilgim yok fakat şafta hidrolik pompayı takarak pekçok şey yapılabiliyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri