Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir?
öncelikle pto yu buldum ama bunun hidrolikle ilgisi yok bu harici bir şaft çıkışı elde etmemizi sağlıyor fiyatı 850 ile 1200 tl arasında daha sonra hidrolik pompayı bu şaft çıkışına bağlıyoruz ama şaftın kontrolu nasıl oluyor henüz onu...
konu hakkında hiç bilginiz varmı çünkü pto hakkında bilgi arıyorum ben bu olayı çözersem defenderi kepçe toprak burgusu v.s derken traktörün ek işlevlerinin çoğunu yapabileceğini düşünüyorum
Merhaba,
Ertan bey ben de sizinle aynı düşüncedeyim ben de defenderin arkasına traktörün arkasındaki aparatların bağlanması için kullanılan 3 lü bağlantı demirlerini yaptırıp ki bu kolay bi işlem fakat pto denen harici güç ünitesi denilen harici...
Ynt: 1992 defender aracıma eski modellerden özellik koymak istiyorum
arkadaşlar ben pto harici ğüç çıkışı yaptırmak istiyorum aracın arka tampondan bir şaft çıkışı lazım ne yapmam gerekir kaç beygirlik bir çıkış olur kaça maledebilirim fikirlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyorum...
Ynt: Hi-lift kriko temini
aradıgım hi lift ve setinin kullanımı ile ilgili ve ürün tanıtımı videosu http://www.amazon.com/Hi-Lift-Jack-HL485-Red-Cast/dp/B000688VNE?tag=tw-hereford-20 arkadaşlar buradan ürün alabilirmiyiz nasıl alabiliriz fiyatıda bizdeki çin mallarına göre ucuz
Ynt: Hi-lift kriko temini
t max ve net lift kullanan arkadaşların gezenbilir deki yazılarında ve bazı offroad sitelerindeki yazılarda okudum lift ın bel verdigini belirtiyorlar ben kendim kullanmadım almayı düşünüyorum ve sonuç olarak hi-lift markanın saglam ve kullanışlı olduğu kanaatine...
Ynt: 1992 defender aracıma eski modellerden özellik koymak istiyorum
sayın Berk,
verdiğiniz link i inceledim. teşekkür ederim fakat kafam iyice karıştı sanırım sizde bu konuyla ilgilenmişsiniz sonuç olarak ne yaptınız şuan vinç olarak ne kullanıyorsunuz. Bu arada aklıma land araştırma...
Ben hi lift kriko almayı düşünüyorum yaptığım araştırmada t max ve netlift marka kullananların bir kısmının bazı sıkıntılar yaşadıklarını ama hi-lift markanın daha sağlam ve kullanışlı olduğu kanaatine vardım Fakat piyasa da bu marka yı set olarak bulamadım. uygun fiyata set olarak almak...
merhaba,
arkadaşlar ben geçen günlerde yaşadığım bir sıkıntı yüzünden eski modellerde olan elle marş sistemini aracıma yaptırmayı düşünüyorum birde araştırdığımda bizim araçlarda olmayan ama işimize yarayabileceğini düşündüğüm eski model defenderlerde bulunan PTO adı verilen (güç alma...
Ynt: defender 2.5 disel'e 300tdi konulması
yunus bey 6 ileri şanzıman olarak ne koyabiliriz benim araç 1992 düz diesel 5 ileri şanzıman 300tdi kaç vites bilmiyorum benim sizden ricam ben aracımın şaşesinden başlayarak elden geçirme düşüncesindeyim sizin bilgi ve tercübelerinize oldukça...
yunus bey puma motor koymak içinde neredeyse aynı işlemleri yapıyoruz gibi geldi sizce hangisinin yapılması puma mı 300tdi mi koymanın tadilat işlemleri daha az ve maliyet saglamlık olarak hangisi daha iyi olur
Ynt: Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun...
nkurtkaya ilginize ve vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. ben de aracımda yapacağım değişiklikler için bilgi toplayıp araştırma yapmaktayım kontak anahtarını sağa aldıran tanıdığınız varmı alınsa kullanımı ve maliyet ne olur
Ynt: Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun...
Aracınızın hayırlı olmasını dileyerek birşey sormak istiyorum direksiyonu 10 cm sağa aldırdığınızı belirtmişsiniz bunun sonucunda vites kollarının pozisyonunda oynama oldumu olmadıysa kollar direksiyona fazla yaklaşınca kullanımda sakınca...
forumdaki tercübeli arkadaşların verdiği bilgilere göre düz diesel motora turbo takıllabiliyormuş ama randımanlı olmadıgı ve boşa masraf yapılmış olacagı sonucuna vardım
1992 düz diesel defender e defender 300 tdi motor koymayı düşünüyorum araçın şasesinde şanzımanda veya başka bir yerinde değişiklik yapmak gerekiyormu maliyeti ne olur tavsiye edermisiniz. tercübesi olan arkadaşların fikirlerini ve görüşlerini bekliyorum
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
merhaba,
yeni motorunun hayırlı olmasını dilerim umarım çektiğin sıkıntılara değer nasıl oldu performasından memnun musun düz diesel kullanan bizlere de tavsiye edermisin düşüncelerini bizimle paylaşmanı bekliyoruz
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
sword7 iyi akşamlar,
puma motor çalışmalarını heyacanla takip ediyorum sanırım masraflı olmasının yanında oldukça stresli ve sıkıntıli bir çalışma oldugunu tahmin ediyorum.
umarım bunca sıkıntıya göre istediğin güç ve performansı elde edersin. bende land...
Ynt: Defender da Şase Çürümesi ve Çözümleri
yavuz bey merhaba, ilginize teşekkür ederim benim şase deki çürükler yeni farkına vardım yaklaşık ön kapının hizası alta geliyor fakat karşılıklı şag ve sol şasedede var ve şase oyulmuş nerdeyse kopacak kadar olmuş temizlemek istedim elim girecek...