Arama sonuçlarınız

1. arkhem1

Yurt Dışında Araç Modifiyesi ve Tadilatı ?..

Ynt: Yurt Dışında Araç Modifiyesi ve Tadilatı ?.. bizim devletimizin büyük firmaları desteklemek ve korumak amacıyla çıkardığı kanunnlar nedense bizim gibi vatandaşların daha iyi araç alma ve kullanmasına bir sürü engel çıkarmakta parası olanlar için bu engeller zaten problem teşkil etmemekte...

2. arkhem1

Ynt: Yurt Dışında Araç Modifiyesi ve Tadilatı ?.. yurt dışında bir araç kaza geçirse şasesi kullanilamaz hale gelse o araç ne olacak tadilatı mümkün degilse şasesi faturalı ve raporlu olarak değiştirlse ve ülkemize getirilse prosedürü nedir diye sormuştum şayet bu yapılamıyorsa araç orada...
  3. arkhem1

arkadaşlar yurd dışına çıkan türk plakalı bir aracın yurd dışında motoru ve şasesi tamir edilemeyecek kadar hasar görmüş olsa o şahıs aracına oradan faturalı bir motor ve şase temin ederek aracını toplatıp yenileyerek türkiyeye gelse ruhsatına yeni motor ve ruhsatı işletebilirmi nasıl işletir ne...

4. arkhem1

Defender da Şase Çürümesi ve Çözümleri

Ynt: Defender da Şase Çürümesi ve Çözümleri mesala araç 1993 model olsa aynı model olma mecburiyeti varmı yoksa aynı özellliği taşıyan 1995 veya 1990 model model bir araçın şasesi ile değiştirilebilirmi şase nin sağlamlık durumunu göz muayenesi haricinde anlama şansımız varmı çünkü boyanmış...
  5. arkhem1

Defender da Şase Çürümesi ve Çözümleri

land rover defender da şase çürükleri aşırı derecede var ise şase yi tamir ettirmekmi uygun olur yoksa başka bir aracın şasesini mi uydurmak saglıklı olur tercübeli arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum

6. arkhem1

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon yunus bager arkadaşımız her sorunumuzda bize yardımcı olmaya çalışan biri kendisine burada teşekkür ediyorum gomera arkadaşımızı tanımıyorum konuyu da bilmiyorum ama bu dostluk ve paylaşım ortamında (yanlış anlaşılmasın) herkesi saygı ve hoşgörüye davet...

7. arkhem1

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon teşekkürler saygılarımla
  8. arkhem1

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon vosdost dogrusu senin söylediğin aynen katılıyorum fakat teknik olarak bulundugum yerde bu teknoloji ve bilgi mevcut degil malum yeni pompa alıp takmakta belli bir masraf sözkonusu amacım en az masrafla sorunu halletmek sanırım deneme yanılma usulü ile...
  9. arkhem1

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon kasnak çapı 15.59

10. arkhem1

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon bendeki pompa resimdekinden baya büyük uzun dikine

11. arkhem1

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon pompa fiyatını bilmiyorum ben pompanın kasnagını değiştirmeyi düşünüyordum pompa daha az devirle dönünce proplem çözülür diye düşündüm ama benim ki mantı ki düşünce uygulama da pratikte ne olur bilmiyorum sizce bu şekilde sorun çözülebilirmi
  12. arkhem1

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon pompa dodge kutu land

13. arkhem1

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon direksiyon kutusu orijinal uıstaların demesi pompa çok kuvvetli geliyor diyorlar amortisöre baktılar normal dediler direksiyon ayarını sıktılar
  14. arkhem1

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon yunus bey iyi geceler 1992 defender hidrolik pompası dodge takılmış direksiyon çok yumuşak ve hafif süratte çok tehlikeli oluyor bir kaç ustaya gösterdim netice alamadım sizin fikrinizi almak istedim
  15. arkhem1

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? arazi de ve asfaltta competus lastikleri arkadaşlar bu lastiği kullananların tercübe ve tavsiyelerini bekliyorum daha çok ögrenmek istediğim 4 çeker bir aracta 4 mevsim de ve hem asfalt ta hem arazide kullanılabilecek en uygun lastik hangisidir bunu...

16. arkhem1

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI sanırım bu araçtan vazgeçecegim çünkü cem 50 arkadaşın dediği yerlerde hayli çürükler var ve engin beyin dediği gibi 3 kapı kullanımı sıkıntılı olacak bu arada düz dizel motorun 50 60 bin km ömrü oldugu dogrumu doğru ise çok kötü bir problem değilmi
  17. arkhem1

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI engin bey ilana baktım fena degil ama benim ödemem vadeli olacak ilanı veren arkadaş başka proje için sattığını söylüyor ilginiz için teşekkür ederim bana biraz 1992 model araç hakkında bilgi verirmisiniz
  18. arkhem1

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI merhabalar, ben 1992 model bir defender pazarlıgındayım araba 3 kapılı 110 luk 2.5 orijinal dizel kaportası biraz dökük fiyatı 12000 civarı fiyatı uygunmudur bu model aracın özellikleri nedir tavsiye edermisiniz nelerine dikkat etmek gerekir bilgi sahibi arkadaşlara...

19. arkhem1

Land Cruizer HJ62 Hakkında Bilgi

arkadaşlar HJ62 hakkında bilgisi olanların paylaşımlarını bekliyorum
  20. arkhem1

Toyota 4Runner vs Toyota LC VX80

Ynt: Toyota 4Runner vs Toyota LC VX80 lc'cu herkese merhabalar ben lr defender alma araştırmaları yaparken lc'a merak saran biriyim. Ben lc vx80 lerin yıllara göre farklarını artı ve eksilerini merak ediyorum kararım vx80 yönünde ama hangisi olmalı paylaşımlarınızı bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.