Arama sonuçlarınız

1. arkhem1

Tayfun Askeri Üretim Yerli Jeep

ordumuzun ürettiği t modelden sonraki askeri amaçlı 4*4 olan tayfun ucuz maliyeti ve

2. arkhem1

Land Rover Alırken ?..

Ynt: Land Rover Alırken ?.. eray merhaba, bende uzun zamandır araştırıyorum sonuç olarak en saglam land cruzer ama dezavantajı çok fazla ve imkanları çok zorluyor gerek maliyet olarak gerek bakım zorlugu usta ve parça sıkıntısı netice de land rover defender veya disco 1 de karar kıldım şimdi...
  3. arkhem1

Land Rover Alırken ?..

Ynt: Land Rover Alırken ?.. land rover derken genelde hepimizin ilgilendiği defender ve disco yu kastediyorum , istediğim örneğin biraz açarak anlatayım araca bindik çalıştırdıktan sonra motorun durumunu usta yoksa ' yunus bey biraz bilgi vermiş' iyi veya kötü durumda oldugu konusunda bize...

4. arkhem1

Land Rover Alırken ?..

Herkese selamlar, land rover e meraklı olup ta almak isteyen arkadaşlar aracı incelerken nelere dikkat edip deneme sürüşünde aracın çalışanlarını ne şekilde muayene ederek araç hakkında bilgi sahibi olup daha sonra zarar etmezler. Yeni araç almayı düşünen benim gibi tüm acemi arkadaşlar adına...
  5. arkhem1

Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Tüm lr sevenlere merhaba, 1997 model 2.5 tdi defender mi yoksa 1998 model disco 2.5 td sizce motor olarak hangisi daha performanslı ve bakım maliyetleri konusunda ekonomik olur

6. arkhem1

Defender + Transit ?..

Ynt: Defender + Transit ?.. transit görünümü güzel lastik ebatı da büyük olsa bayagı heybetli olacakmış. 2000 model bir transit 10000 e filan alınabilir defender şasisi ve işçilik te 5000 malolsa 15000 e mal edilebilir sanırım ama resmi prosedürü nasıl olur. Yunus bey bu resim gerçek ten...

7. arkhem1

Hangi Defender

Ynt: Hangi Defender arkadaşlar,1996 dan sonra ki defender ile daha düşük modeller arasında şanzıman ve defransel farklımı 1996 dan sonra ki daha mı saglam böyle bir bilgi edindim dogrulugu nedir
  8. arkhem1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkür ederim. yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
  9. arkhem1

Defender + Transit ?..

merhabalar, arkadaşlar ben ustalarımıza ve bilgisi olanlara bir şey sormak istiyorum bazılarına şaçmalıyor gibi gelebilir söyleyeceklerim. Ben ford transit e defender alt yapısı yürüyeni yapılabilir mi yapılırsa resmi prosedürü ve sonuç nasıl olur olmazsa neden olmaz bilgi ve görüşlerinizi...

10. arkhem1

Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ?

Selam arkadaşlar ben ford ranger ın 4*4 ün 2.el fiyatının yenisine göre en düşük marka oldugunu gördüm. Nedeni hakkında bilgisi olan varmı birde kullanan arkadaşlar ranger alacak birine ne tavsiye edersiniz

11. arkhem1

Hangi Defender

Ynt: Hangi Defender Yunus bey verdiğiniz degerli bilgiler için teşekkür ederim. hayırlı geceler dilerim
  12. arkhem1

Hangi Defender

Ynt: Hangi Defender yunus bey iyi geceler, defenderda tavsiye edeceginiz motor hangisi olur disko 1 mi defender mi desem cevabınız ne olurdu. benzinli alıp dizel koydurmak çok mu zor. Sizinle tanıştıgıma mennun oldum sizin isminizi verdikleri için sizi sormuştum saygılarımla

13. arkhem1

Hangi Defender

Ynt: Hangi Defender yazan arkadaşlara teşekkür ederim. şimdi sizlere yeni sorularım olacak en ucuz temin etme yolu MKE den çıkma alsam 1988 modelin diğer 1993 modele kadar olanlardan farkı nedir. 1988 modelin dizeli varmı bunu sormamda ki sebep benzinliye dizel motor konulması yasak diye...
  14. arkhem1

Hangi Defender

Land rover defender'in hangi yıllarda üretilen modeli daha saglam ve tercih edilen olmalıdır. Ben defender almayı düşünüyorum şehir içi ve dışı genel kullanım amacına yönelik arada sırada da arazide kullanmak için 110 luk ve dizel düşünüyorum ama hangi yıllarda üretilmiş tercih etmeliyim...
  15. arkhem1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Ben sitenizi uzun zamandır takip edip severek izleyen biriyim. bu sitenin kurulmasında emegi geçen herkese ve üyelerine teşekkür ederim. Şimdi kendimi tanıtayım ben antalya da market işi yapan doğaya ve arazi araçlarına ilgisi olan fakat imkan...

16. arkhem1

Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Hayırlı olmasını dilerim. Çok güzel olmuş, işçilik kalitesi harika

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.