Arama sonuçlarınız

1. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

2. bigalı

LPG Fiyatlarında Tutarsızlık

Ynt: LPG Fiyatlarında Tutarsızlık Çanakkale/Biga da 1.49tl/lt.En hesaplısı burası herhalde :)
  3. bigalı

Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız?

Ynt: Hangi 4 Çeker Aracı Alırdınız? niva...niva... ve gene niva :) :) :) :) :) :) :) :)

4. bigalı

Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009)

Arkadaşlar görev yaptığım Çanakkale/Çan ilçesindeki Ağıdağı ve yangın gözetleme kulesine keyifli bir ziyaret yaptık ve bu geziyi sizlerle paylaşıyorum. Ormancı dan sevgilerle :) yağmur yeni yağmıştı ve gökkuşağı çıktı kulede gözetleme görevlisi arkadaşım Zeki Şöför arkadaşımız...
  5. bigalı

Doğal Güzelliğin Sanata Dönüşmesi

Ynt: Doğal Güzelliğin Sanata Dönüşmesi Kenan kardeşim ellerine sağlık.Çok güzel olmuşlar :)

6. bigalı

Lastik Fiyatına,Jant ve Lastik

Ynt: Lastik Fiyatına,Jant ve Lastik Satılmıştır.Konu silinebilir.

7. bigalı

Lastik Fiyatına,Jant ve Lastik

5 bijon 15 inç jant ve 225/70/15 lastikleriyle beraber satılık.Lastikler yarımdır.Jantlarda herhangibir problem yoktur.Fiatı 325 tl.İlgilenenler 0533 311 95 25 nolu telefondan arayabilirler
  8. bigalı

Vitara - Niva Karşılaştırma

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma Kim ne derse desin NİVA tüm zamanların en fazla satılan arazi aracıdır.Bana sorarsanızda kargadan başka kuş lada niva dan başka arazi aracı tanımam :)
  9. bigalı

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? yok abim estağfurullah:) a selam abim

10. bigalı

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Burhan abi ben bigalı :) Tanıyamadın galiba Nivatr. kazdağları ekibinden Mustafa :) :)

11. bigalı

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? o( kargadan başka kuş lada dan başka arazi aracı tanımam) diyen gezenbilirci benim Burhan abim :)
  12. bigalı

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? benim niva lpg li ve şuan ortalama yakıt ile (arazi ve uzunyol ortalaması)12,5 veya 13 litre lpg 100 km de

13. bigalı

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Engüzel ikili.Dizel albea ve lada niva.Benim 2005 model dizel albea m var ve 2000 model lada nivam.Ama lada niva dan aldığım zevk süper.Nivayı aldığımdan beri albea garajdan çıkmaz oldu :)
  14. bigalı

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Günümüzde doğal dengeler aşırı derecede bozulmuş vaziyette.Eskiden köy cıvarlarında arazilerde ormanlarda bol miktarda keklik,sülün ve diğer kuş türleri bolca bulunurdu.Kenenin baş düşmanı olan kuşlar zamanla yaşam alanları daraltıldığı için...
  15. bigalı

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Biz bu hafta sonu oradaydık.Süper güzel bir ortam ve süper bir doğal güzellik.Sarıkız tepesine kadar çıktık.Hala daha kar var zirvede

16. bigalı

Kişisel Galeri (Mustafa Bozkurt)

Ynt: Kişisel Galeri (Mustafa Bozkurt) Güzel fotolar.Paylaşım için teşekkürler
  17. bigalı

Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim? Mustafa 3. isim :)
  18. bigalı

Kişisel Galeri (Sinan Doğan)

Ynt: Kişisel Galeri (Sinan Doğan) çokgüzel kareler yakalamışsınız.Devamınıda bekleriz.

19. bigalı

1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları

Ynt: 1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları Süper güzel olmuş.Emeğinize sağlık :)
  20. bigalı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri