Arama sonuçlarınız

1. hilüxcü osi

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... [img]

2. hilüxcü osi

3. hilüxcü osi

4. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... teşekkür ederim sedat abi.resimleri en kısa zamanda ekliyecem inşallah.iyi dileklerin için çok saol sadat abi. ah. teşekkür ederim çok saolun.fotolar en kısa zamanda burda olur.valla mazdayı kullanıp iyi bi araç olduğunu görene kadar sanırım hilüxcü...
  5. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... inş abi inş. benim içinde araba al sat hem zor oluyor hem yorucu. toyotayı aydına sattım ,, sattığım abimin şöforlugu pek yokmuş aydına kadar ben götürdüm, mazdayı da denizliden aldım yine ben getirdim. toyotayı ordudan almıştım. yani anlıyacağın git gel...

6. hilüxcü osi

Toyota Hilux SR 5i Tanıyor musunuz ?

Ynt: Toyota Hilux SR 5i Tanıyor musunuz ? bende :)

7. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... teşekkür ederim nejat abi çok çok saol. inş bu aracım istediğim gibi çıkar. iyi dileklerin için çok çok saol nejat abi.
  8. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... teşekkür ederim hasan abi çok saol. aslında hilüxü çok büyük bi hevesle almıştım ama beklentilerimi karşılamadı yada ben çok şey bekledim. mazdayı alalı 3 gün oldu bin km yol yaptım şimdilik herşey yolunda.inşallah bundan memnun kalırım.araba al sat baya...
  9. hilüxcü osi

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... teşekkür ederim.çok saolun.sizin aracınızda hayırlı olsun.birbirimizin bilgilerinden faydalanırız inş. bu arada benim aracın modelini ve bilgisini tam olarak vermememişim. mazda b-2500 4x4 2004 turbo.çift kabin. sizin aracınızın modeli ne? tam olarak...

10. hilüxcü osi

Ynt: yeni mazdam ile herkese merhaba... görüntü olarakta bayağı yakışıklı bi araç. çok fazla araştırma fırsatım olmadı ama kısa sürede serviste öğrendiklerim.ön fren balatası 200 bin km gidiyomuş ortalama.serviste çalışan usta daha 2004 model bi mazdanın daha arka fren balatasını deyiştirmedim...

11. hilüxcü osi

merhabalar.4 ay kadar önce 1987 model bir toyota hilüx aldım.4x4 tabi.adlıktan sonra bayağı masraf ettim.aracı tamamen toparladım.yani mekanik ve kaporta aksamında bi eksik kalmamıştı ama gel gelelim bi türlü ısınamadım.yani arazi performansı çok iyi ama şehir içi ve uzun yolda büyük...
  12. hilüxcü osi

Eski Kasa L200?

Ynt: Eski Kasa L200? merhabalar cihat abi iyi bayramlar. şimdi şöyle bi durum var.şehir içinde l 200 ile otomatik ve hidrolik dreksiyon olduğu için kesinlikle rahat edersiniz.tek sorununuz olur oda park sorunu.bir taksi gibi anında gelipte durabileceiğiniz bi yer bulamayabilirsiniz.ama dediğim...

13. hilüxcü osi

Eski Kasa L200 otomatik

Ynt: Eski Kasa L200 otomatik gezenbilirdeki üyeler aslında çok sağ duyulu ve yardım sever ama sanırım bu aralar bi yoğunluk içindeler. bahsettiğiniz aracı ben 2 aydır takip ediyorum.hem kullanıcılarından hem servislerinden oldukca fazla bilgi aldığıma inanıyorum. elimdeki aracımı sattıktan...
  14. hilüxcü osi

l 200 için tavsiye bekliyorum..

Ynt: l 200 için tavsiye bekliyorum.. mıtusubishiyi kullanmış deyilde araştırmış biri olarak benimde bir iki fikrim olacak. yeni kasa 4x4 ler eskilere, yani 2006 ya kadar olan kasaya göre biraz daha nazik.biraz daha asfaltımsı. eskiler ise daha sağlam ve daha bi arazi aracı havası veriyor...
  15. hilüxcü osi

Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin furkan abi hayırlı satışlar.aracının resimlerinide ekle abide alıcı arkadaşlar aracın ne kadar güzel olduğunuda görsün.

16. hilüxcü osi

Gezenbilir Tarsus Grubu; Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi Duyurusu (8 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Tarsus Grubu; Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi Duyurusu (8 Kasım 2009) merhabalar.mersinli biri olarak bu geziye belirli sebeplerden dolayı istemeye istemeye katılamadığım için çok üzgünüm. inşallah sağ salim gelir ve çektiğiniz fotoları paylaşırsınız. elimde olmayan sebeplerden...
  17. hilüxcü osi

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: sahibinden.com da ki saçma ilanlar... merhabalar çok güzel bi konuya değinminsiniz. kendimce, düşüncelerinize şunları söylemek istiyorum. bizim arabalarımız 4x4 olduğu için mekanik kısmı çok fazla sorun yaşatan ve modifiyeyi daha çok seven araçlar. sizlere bir iki örnekle bunu açıklamaya...
  18. hilüxcü osi

Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum teşekkür ederim mücahit abi. inşallah daha güzel olacak. biraz zaman gerek.

19. hilüxcü osi

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum abi ankaraya yolum düştü ve cihan abimle tanıştım ve senin eserlerini yakından görme fırsatım oldu.gerçekten muhteşem fabrikasyon dicem ama sana haksızlık yapmış olurum fabrika bile senin kadar güzelini yapamaz ahmet abi. bu arada...
  20. hilüxcü osi

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum öncelikle yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. evet tampon hakkındaki düşüncelerimiz sizlerle birebir aynı.aynen kağan beyin işaretlediği yerler ile benim ve antalyadan sefa abimin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri