Ynt: Eski Kasa L200 otomatik
gezenbilirdeki üyeler aslında çok sağ duyulu ve yardım sever ama sanırım bu aralar bi yoğunluk içindeler.
bahsettiğiniz aracı ben 2 aydır takip ediyorum.hem kullanıcılarından hem servislerinden oldukca fazla bilgi aldığıma inanıyorum.
elimdeki aracımı sattıktan sonra nasip olursa aynı model yani eski kasa l 200 4x4 lerden kesinlikle düşünüyorum.
linkteki araç benimde ilgimi çekmişti.oldukca temiz bi araca benziyor.bu kilometrede ticari bi araç bulmak baya baya zor.model ve kilometre gayet iyi.fiyata gelince otomatik vitesler biraz daha pahalı.mesala aynı aracın manuel vitesini 23-25 arası otomatiğinide 24-26 arası alabilirsiniz.
otomatik vitesler için herhangi bi olumsuz bişey asla duymadım.sadece bildiğimiz belirli şeyler.yakıt biraz fazla.vede belirli bi kilometre sonra şanzumandan daha kolay sorun açabiliyor olması.
eski kasa l 200 ler için genel olarak duyduğum şeyler ise:
*çok sağlam bi araba olması
*arazide çok iyi performans göstermesi
*defransiyel kilidi olması
*göze güzel görünmesi.mesala orjinalinden çift renk oluşu olduklca ilgi çekici.en azından benim için öyle.
*güvenliğin ön planda olması.çift airbag ve abs gb
eski l 200 lerin iyi yanının çok olduğu gibi eksi yönleride var tabi.parçası pahalı.çıkma yada yan sanayi çok fazla parça bulamıyorsunuz.ama şunuda belirtmeden edemiyecem.sizin linkini yolladığınız araçta pek fazla parçaya ihtiyacınız olacagını sanmıyorum doğrusu.
genel olarak.toplu ve az kilometrede bi l 200 aldığınızda zor eskitirsiniz diyorlar.eski l 200 ler çok hızlı bi arabada deyilmiş.daha doğrusu yenileri gibi bi anda hızlanamayan bi araçmış.
bide 2006 modellerinde ekstra olarak orjinal sis farları vede dijital klima mevcut.
ciddi anlamda düşünüyorsanız genel olarak anladığım.. tercih etmeye almaya ve binmeye değer bir araç...