Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi
yok vereceğim bakınca gülüyorum ama içimden'de kızıyorum her parçayı görüce ödediğim paralar geliyor aklıma :)
usta her yerde var ama icrat ve tecrübe lazım
ne bileyim arkadaşlar
ben cj yi ve sahiplerini seviyorum kaç model olursa olsun bakmadan geçemiyorum
bu formda da paylaşma amacım bu zaten ister yapın ister yapmayın ama şu fren hastalığından...
Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor
merhaba bilecikten mustafa ben sizin dökkana gelmiştim hatırlarsanız
Sizin CJ nin üzerindeki lastiklerden alcağım nerden temin ettiniz bana bildirebilrseniz sevinirim
mustafa.eker@turktelekom.com.tr
5062348026
merhaba
şartları biraz maddiyat ama aşırı değil daha evvelki yazdıklarımda galiba olması gerekiyor ,
ben memnunum isteyen yapabilir zor bir iş değil
daha dün yeni aldığımız cj 5 e uygulayacağız aynı sitemi
şuana vinci ile uğraşıyoruz 24...
Ynt: BOLOFF; Bolu Akkayalar Üzerinden - Sonrasını Koyverdim Gezisi (13 Şubat 2011)
slm bolu ofroad Bilecikten bustafa ben nasılsınız irfan abinin resimlerini hiç göremedim
ne zaman buluşacağızz
aslında yarım akşama bitecek ama müsait değilim birde gece teslim almak istemiyorum gündüz gözüyle teslim almak istiyorum sanırım öğle sonrası geri döner saat 15:00 gibi inegölde olurum tente yi görürseniz galiba sizinde ihtiyacınız olacak bestoba
kolay gelsin
Bu cumartesi sabağı bursada olacağım dönüş için inegöl üzeri bileciğe döneceğim arkadaşıma ait cj ye bestop tente yaptırdım onu teslim alıp geleceğim bi çayınızı içmek isterim .
irtibat için bilgi verirseniz sevinirim. tanışmak üzere
5062348026...
Ynt: CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler
vinç için bence akü ne olursa olsun şarz dinomasını en az 90 Amperlik olaması gerekiyor akü her zaman fuel dolu olsun (yani 13,5 volt)
orjinal dinomaların şarj ampereleri düşük geliyor