ewet araç 77 modeljeep' Alıntı:Araç 77 model mi?
koltuklar 2011 model mercedes otobüs pilot koltuğu sege koltuk bursa şnternetten bakabilirsinizKanyaK' Alıntı:Allah kolaylık versin...
Koltukların maliyeti ne oldu acaba?
bekir abi uçak koltuğu koysaydın ;Dwoswo' Alıntı:koltuklar 2011 model mercedes otobüs pilot koltuğu sege koltuk bursa şnternetten bakabilirsiniz
onuda başka bi araç toplarken yaparız ekoadaeada' Alıntı:bekir abi uçak koltuğu koysaydın ;D
her zaman beklerizofrood' Alıntı:kolay gelsin
Bu cumartesi sabağı bursada olacağım dönüş için inegöl üzeri bileciğe döneceğim arkadaşıma ait cj ye bestop tente yaptırdım onu teslim alıp geleceğim bi çayınızı içmek isterim .
irtibat için bilgi verirseniz sevinirim. tanışmak üzere
5062348026
mustafa.eker@turktelekom.com.tr
görüşürüz inşallah bekleriz tam yol üzerinde sayılırız özdileğin arkasındayız sizi ararız haberleşiriz selamlarofrood' Alıntı:aslında yarım akşama bitecek ama müsait değilim birde gece teslim almak istemiyorum gündüz gözüyle teslim almak istiyorum sanırım öğle sonrası geri döner saat 15:00 gibi inegölde olurum tente yi görürseniz galiba sizinde ihtiyacınız olacak bestoba
slm kıpayı doş kupa takozu kullanarak yükselticez takozlarımız hazır ayna mahruti 41 10 amc 20 defransiyel debriyaj plakası sorun değil deniycez we görücez direksiyon sistemini 116 mercedes direksiyon sistemi takıyoruz westinghouse yi yani mestanauzu kulanmadaki amaç nedir arazide onu anlıyamıyorum arazide aracı durdurmanın onlarca profesyonel yanı vardır mestanauzz gerek olduğunu düşünmüyoruzjeep' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun. Çok zevkli iştir cj toplamak.. Konuyla alakalı olarak hemen gözüme çarpan 3 nokta..
33 lastik için makas küpelerinden yapılan yükseltme yetmeyecektir. Kupadan da yükseltilecek sanırım. Ayna mahruti oranları aracın 77 model olduğunu varsayarak 41/10 olduğunu düşünüyorum ve T150 3 ileri şanzıman ile debriyaj plağı soru yaşatacaktır. Ayrıca direksiyon sistemi hidrolik mi? frenlerde westinghouse göremedim.. önlerinde kampana olması ıslak yollarda ciddi çekme problemi oluşturuyor.
Tekrar kolay gelsin..
disk e çevirmenin anlamı nedir biz bu aracı arazide kullanmak için yapıyoruzwoswo' Alıntı:slm kıpayı doş kupa takozu kullanarak yükselticez takozlarımız hazır ayna mahruti 41 10 amc 20 defransiyel debriyaj plakası sorun değil deniycez we görücez direksiyon sistemini 116 mercedes direksiyon sistemi takıyoruz westinghouse yi yani mestanauzu kulanmadaki amaç nedir arazide onu anlıyamıyorum arazide aracı durdurmanın onlarca profesyonel yanı vardır mestanauzz gerek olduğunu düşünmüyoruz