İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan woswo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,271

Etiketler

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

KanyaK' Alıntı:
Allah kolaylık versin...

Koltukların maliyeti ne oldu acaba?
koltuklar 2011 model mercedes otobüs pilot koltuğu sege koltuk bursa şnternetten bakabilirsiniz

kolay gelsin
Bu cumartesi sabağı bursada olacağım dönüş için inegöl üzeri bileciğe döneceğim arkadaşıma ait cj ye bestop tente yaptırdım onu teslim alıp geleceğim bi çayınızı içmek isterim .
irtibat için bilgi verirseniz sevinirim. tanışmak üzere

5062348026
mustafa.eker@turktelekom.com.tr

mutlu sona yaklaşıyoruz yarın marşa basıyoruz inşaallah biraz türk flimi gibi mi oldu ne

Görüntü0147.jpg

Görüntü0148.jpg

Görüntü0149.jpg

ofrood' Alıntı:
kolay gelsin
Bu cumartesi sabağı bursada olacağım dönüş için inegöl üzeri bileciğe döneceğim arkadaşıma ait cj ye bestop tente yaptırdım onu teslim alıp geleceğim bi çayınızı içmek isterim .
irtibat için bilgi verirseniz sevinirim. tanışmak üzere

5062348026
mustafa.eker@turktelekom.com.tr
her zaman bekleriz

aslında yarım akşama bitecek ama müsait değilim birde gece teslim almak istemiyorum gündüz gözüyle teslim almak istiyorum sanırım öğle sonrası geri döner saat 15:00 gibi inegölde olurum tente yi görürseniz galiba sizinde ihtiyacınız olacak bestoba

ofrood' Alıntı:
aslında yarım akşama bitecek ama müsait değilim birde gece teslim almak istemiyorum gündüz gözüyle teslim almak istiyorum sanırım öğle sonrası geri döner saat 15:00 gibi inegölde olurum tente yi görürseniz galiba sizinde ihtiyacınız olacak bestoba
görüşürüz inşallah bekleriz tam yol üzerinde sayılırız özdileğin arkasındayız sizi ararız haberleşiriz selamlar

jeep' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. Çok zevkli iştir cj toplamak.. Konuyla alakalı olarak hemen gözüme çarpan 3 nokta..
33 lastik için makas küpelerinden yapılan yükseltme yetmeyecektir. Kupadan da yükseltilecek sanırım. Ayna mahruti oranları aracın 77 model olduğunu varsayarak 41/10 olduğunu düşünüyorum ve T150 3 ileri şanzıman ile debriyaj plağı soru yaşatacaktır. Ayrıca direksiyon sistemi hidrolik mi? frenlerde westinghouse göremedim.. önlerinde kampana olması ıslak yollarda ciddi çekme problemi oluşturuyor.
Tekrar kolay gelsin..
slm kıpayı doş kupa takozu kullanarak yükselticez takozlarımız hazır ayna mahruti 41 10 amc 20 defransiyel debriyaj plakası sorun değil deniycez we görücez direksiyon sistemini 116 mercedes direksiyon sistemi takıyoruz westinghouse yi yani mestanauzu kulanmadaki amaç nedir arazide onu anlıyamıyorum arazide aracı durdurmanın onlarca profesyonel yanı vardır mestanauzz gerek olduğunu düşünmüyoruz

woswo' Alıntı:
slm kıpayı doş kupa takozu kullanarak yükselticez takozlarımız hazır ayna mahruti 41 10 amc 20 defransiyel debriyaj plakası sorun değil deniycez we görücez direksiyon sistemini 116 mercedes direksiyon sistemi takıyoruz westinghouse yi yani mestanauzu kulanmadaki amaç nedir arazide onu anlıyamıyorum arazide aracı durdurmanın onlarca profesyonel yanı vardır mestanauzz gerek olduğunu düşünmüyoruz
disk e çevirmenin anlamı nedir biz bu aracı arazide kullanmak için yapıyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR