Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi (8 Şubat 2009)

Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi (8 Şubat 2009) Herkese merhaba, Sabah uyandığımda havanın kapalı olduğunu ve yağmur yağdığını gördüm. Hazırlıklarımı tamamlayıp buluşma noktasına doğru yürüyüşe geçtim. Buluşma noktasının biraz ilerisinde diğer ekip arkadaşlarım Ender, Zerrin ve Ali...

2. jargondeath

Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) Rissk üstad sanıyorum nasıl baktığınla alakalı. Ama gözüne çarpan detay çamur. Bulduğumda çamurda olması ve çeşitli kombinsyon denemelerim sebebi ile zaten çamur olmasada olmazdı.
  3. jargondeath

Ankara Parkları II ( Farklı açılar )

Ynt: Ankara Parkları II ( Farklı açılar ) Ne demek üstad sevgiler saygılar sunarım. Yarı Ankaralı sayılırsın sen o zaman desene :)

4. jargondeath

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) Ne kadar bu güzel duyguyu anlatmaya çalışsamda kelimer anlamsız fotoğraf kareleri soluk kalıcaktı bu yüzden çekinerek hazırladığım gözlerinize güzel bakışlarınızdan dolayı görünmeyen eksiklerinin fazlaca oluğunu bildiğim ( İmla hataları ) sunumun...
  5. jargondeath

Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009)

Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi Duyurusu (8 Şubat 2009) Benide ekleyin diye mesaj yazıp göndermiştim ama demek ulaşmamış. Bu arada boğazlarım kötü ama bakalım hafta sonuna ne olucak. Görüşmek üzere.

6. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

7. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)
  8. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) DynamicPhoto HDR Trial                                                                                                                                     www.mediachance.com
  9. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) DynamicPhoto HDR Trial                                                                 www.mediachance.com

10. jargondeath

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bir iki kare fotoğrafımı hikayeyle birleştirip dilimin döndüğümce kaleme aldım. buyrun bakalım linki : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24181.0 Bu arada perihan Hanım Allah nice yaşlara aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve huzur...

11. jargondeath

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) Sular kadar berrak, saf ve temizdim.  Aralarında kilometreler olsada, birbirlerini uzundur görmeselerde yürekleriyle benim üstümden konuşurlardı Hey nereye gidiyosunuz aşkınızı düşürdünüz diyecek oldum. Bırak gitsinler artık bana ihtiyaçları...
  12. jargondeath

Ynt: Aşkın yolculuğu ( Fotoğraflı anlatım ) Zorluklar karşısında yılmaz yola devam etmelerini gerektiğini, birbirlerini bırakmamalarını ben sağlardım. En yüksekteydim hep. Kimsenin sesi beni bastıramazdı. duyamaz, konuşamaz, kalpleri benimle bir başka atardı Yükseklerde uçardım hep beni...

13. jargondeath

Ynt: Aşkın yolculuğu ( Fotoğraflı anlatım ) İlk karşılaştığımız hali çok feciydi onu paylaşmadım ama bu hali biraz daha yi gibiydi gene aynı durumda yerlerdeydi görüyorunuz değilmi ? Ben dili olayımda okuyun bakalım: Beni ağaç diplerinde paylaşamazlardı birbirlerinden. İkisinin kalbide...
  14. jargondeath

İmgesel bir anlatımla sizlerlede Aşk ve halleri hakkında nacizane çektiğim bir kaç kare ile sunum hazırladım. Aşka hitap olsun sevgiler sunarım. Merhabalar Ankara parklarında gezip fotoğraf çekerken birde ne göreyim bizim arkamızdan ağıtlar yaktığımız, Bizi bırakınca ağlayıp sızladığımız...
  15. jargondeath

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese merhaba hafta sonu yollardaydım. Ankarada parkları fotoğrafladım. Buyrun linki :)    http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24165.new#new

16. jargondeath

Ynt: Ankara Parkları II ( Farklı açılar )
  17. jargondeath

18. jargondeath

19. jargondeath

20. jargondeath

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma