jargondeath
Kamp II
İmgesel bir anlatımla sizlerlede Aşk ve halleri hakkında nacizane çektiğim bir kaç kare ile sunum hazırladım. Aşka hitap olsun sevgiler sunarım.
Merhabalar Ankara parklarında gezip fotoğraf çekerken birde ne göreyim bizim arkamızdan ağıtlar yaktığımız, Bizi bırakınca ağlayıp sızladığımız, Üstüne metiyeler dizilen '' Aşk '' karşımda. Yerlerde sürünüyor . hemen yanına gidip yerden kaldırdım
- Hayırdır ne bu halin ?
- Sessizlik
- Seni bu hallere düşüren kimdir dedim ?
- Gene ses yok.
Anladımki o dertli ben dertli sonrasında yarenlik ettik baya. Ses vermesede anladım halinden durumun sebebini. Birden aklıma
- Seni bu hallere düşürenleri yanına bırakmıyalım. Hallerini görsünlerde bilsinler durumunu halini ilk zamanlar seni yanından ayırmasken şimdi dönüp bakmadıklarını.
- belki görünce hatırlar yeniden yanlarından ayırmazlar seni ha ne dersin
- Gene ses yok.
Başladım fotoğraflamaya hikaye uzun fotoğraflarla devam edelim.
Merhabalar Ankara parklarında gezip fotoğraf çekerken birde ne göreyim bizim arkamızdan ağıtlar yaktığımız, Bizi bırakınca ağlayıp sızladığımız, Üstüne metiyeler dizilen '' Aşk '' karşımda. Yerlerde sürünüyor . hemen yanına gidip yerden kaldırdım
- Hayırdır ne bu halin ?
- Sessizlik
- Seni bu hallere düşüren kimdir dedim ?
- Gene ses yok.
Anladımki o dertli ben dertli sonrasında yarenlik ettik baya. Ses vermesede anladım halinden durumun sebebini. Birden aklıma
- Seni bu hallere düşürenleri yanına bırakmıyalım. Hallerini görsünlerde bilsinler durumunu halini ilk zamanlar seni yanından ayırmasken şimdi dönüp bakmadıklarını.
- belki görünce hatırlar yeniden yanlarından ayırmazlar seni ha ne dersin
- Gene ses yok.
Başladım fotoğraflamaya hikaye uzun fotoğraflarla devam edelim.