Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,441

jargondeath

Kamp II
Yer
ANKARA
İmgesel bir anlatımla sizlerlede Aşk ve halleri hakkında nacizane çektiğim bir kaç kare ile sunum hazırladım. Aşka hitap olsun sevgiler sunarım.

Merhabalar Ankara parklarında gezip fotoğraf çekerken birde ne göreyim bizim arkamızdan ağıtlar yaktığımız, Bizi bırakınca ağlayıp sızladığımız, Üstüne metiyeler dizilen '' Aşk '' karşımda. Yerlerde sürünüyor . hemen yanına gidip yerden kaldırdım

- Hayırdır ne bu halin ?

- Sessizlik

- Seni bu hallere düşüren kimdir dedim ?

- Gene ses yok.

Anladımki o dertli ben dertli sonrasında yarenlik ettik baya. Ses vermesede anladım halinden durumun sebebini. Birden aklıma

- Seni bu hallere düşürenleri yanına bırakmıyalım. Hallerini görsünlerde bilsinler durumunu halini ilk zamanlar seni yanından ayırmasken şimdi dönüp bakmadıklarını.

- belki görünce hatırlar yeniden yanlarından ayırmazlar seni ha ne dersin

- Gene ses yok.

Başladım fotoğraflamaya hikaye uzun fotoğraflarla devam edelim.

Etiketler
Ynt: Aşkın yolculuğu ( Fotoğraflı anlatım )

İlk karşılaştığımız hali çok feciydi onu paylaşmadım ama bu hali biraz daha yi gibiydi gene aynı durumda yerlerdeydi görüyorunuz değilmi ?

IMG_2552.jpg

Ben dili olayımda okuyun bakalım:
Beni ağaç diplerinde paylaşamazlardı birbirlerinden. İkisinin kalbide benle dolar taşardı. birleştiklerinde dünya görünmez olurdu gözlerine bir bilsen

IMG_2545.jpg

Buluşurlardı kuytu köşelerde sessizlik baskın gelirdi bana. Gözler girerdi devreye hep ben vardım. sadece ben.

IMG_2547.jpg

Düşsemde çukura birbirlerine sarılır genede bırakmazlardı beni onlarla beraberdim hep.

IMG_2548.jpg

Banklar ah banklar dilleri olsada konuşsalar kimse bilmez onlar bilir benim bu halimi şaşırır üzülürler ağladıklarını bilirim; sen bu hallere düşecek ne yaptın derken.

IMG_2549.jpg

Ynt: Aşkın yolculuğu ( Fotoğraflı anlatım )

Zorluklar karşısında yılmaz yola devam etmelerini gerektiğini, birbirlerini bırakmamalarını ben sağlardım.
IMG_2554.jpg

En yüksekteydim hep. Kimsenin sesi beni bastıramazdı. duyamaz, konuşamaz, kalpleri benimle bir başka atardı
IMG_2556.jpg

Yükseklerde uçardım hep beni havalarda tutarlardı. Aman ona bir şey olmasın derlerdi. Paraya alınmayan ne kaldıki şu dünyada o dursun. onuvermiyelim kimselere
IMG_2557.jpg

Sular gibi çağlardım.  Yerlerdede olsam çoşkumdandı.
IMG_2562.jpg

Sel olur akardım. Düssem yerlerde üstüm başım batsada gene ben bendim. bir gün geri çağrılır. gene baş köşeye kurulur tek konuşulan ben ve benim yüzümden yapılanlar olurdu
IMG_2580.jpg

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

Sular kadar berrak, saf ve temizdim. 
IMG_2582.jpg

Aralarında kilometreler olsada, birbirlerini uzundur görmeselerde yürekleriyle benim üstümden konuşurlardı
IMG_2589.jpg

Hey nereye gidiyosunuz aşkınızı düşürdünüz diyecek oldum. Bırak gitsinler artık bana ihtiyaçları yok sanıyolar. Bir gün beni mumla arıycaklar oysa. O zamanda ben buralarda olmıycam dedi ve gözden kayboldu. Sesi kulaklarımda son kez '' Elveda senide terkediyorum '' diye yankılandı.
IMG_2550.jpg

Nacizane dilimin döndüğü fotoğaf makinemin çektiği kadarıyla anlatmaya çalıştım. Sürcü lisan ettiysem affola. Sevgiyle kalın.

Not : Bir balona hikaye yazılırmı demeyin Aşk 'ın insana neler yaptırdığını bilirsiniz. Ne kadar artık geride kalsada.

Fatih ne kadar güzel kompozisyon çizmişsin, teşekkürler paylaşımın için...

Kırmızı her zaman ayrı bir güzellik katıyor fotoğrafa.

Hoş ve farklı çalışmalar olmuş, emeğinize sağlık.

Ne kadar bu güzel duyguyu anlatmaya çalışsamda kelimer anlamsız fotoğraf kareleri soluk kalıcaktı bu yüzden çekinerek hazırladığım gözlerinize güzel bakışlarınızdan dolayı görünmeyen eksiklerinin fazlaca oluğunu bildiğim ( İmla hataları ) sunumun. Sizler tarafından beyenilmesi beni memnun etti.

Sevgiler saygılar sunarım.

RisSk' Alıntı:
iyi güzel hoşta kalbin üstüne kuş sıçmış xD

Rissk üstad sanıyorum nasıl baktığınla alakalı. Ama gözüne çarpan detay çamur. Bulduğumda çamurda olması ve çeşitli kombinsyon denemelerim sebebi ile zaten çamur olmasada olmazdı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR