Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009) Bu kadar düzgün durduğuna bakmayın haritadaki yolların inanılmaz kıvırtıyor :) detaylı haritada :)...

2. jargondeath

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009) Şimdi 2 numaralı ( mengen çıkışı ) ve 1 numaralı ( Bolu çıkışı ) olarak iki rotayıda tahminen haritada işaretledim. son kararı siz verin. sanırım bu en açıklayıcı harita olucak. Gene map.google.com 'a desteklerinden dolayı teşekkür...
  3. jargondeath

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009) 1 nolu çıkışdan çıkıp çömlekçiler ve fasıl üzerinden geçmek ve yukarı tırmanmak olabilir. Asıl önemliolan yolun son hali bu konudada en son bu yolu Adnan üstad ( mezeci_67 ) kullandığı için en taze bilgi onda. Genede son ana kadar...

4. jargondeath

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009) Sanırım bu harita rota çizmeye yarar. alıntı : map.google.com a teşekkür ediyoruz tabiki : ))))
  5. jargondeath

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009) 01- Efe (İstanbul) 02- Sinem (İstanbul) 03- Ege (İstanbul) 04- Adnan (Krd.Ereğli) + 05- Selda (Bolu) 06- Murat (Krd.Ereğli) 07- Ertürk (Ankara) 08- İbrahim (Ankara) 09- Engin (Ankara) 10- Ahu + 2 kişi (Ankara) 11- Ferdane + (  ?  ) 12-...

6. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Yorum, eleştri ve çiçekler hakkındaki pratik bilgilere teşekkür ederim. Daha güzel karelerde görüşmek ümidiyle :)

7. jargondeath

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Oki şimdi oturdu taşlar yerine ilgine teşekkürler . Görüşmek üzere .
  8. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ankarada bir semt ismi ulaş üstad keçiören hatta bende orda ikamet ediyorum. Hayır olsun fransız kaldım :)
  9. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ulaş Üstadım, Dediğin gibi uzundur yazmıyorduk bak bir yazdık sessizleşti site :) gene dediğin gibi en azından bir süre serbest muhabbete mesaj yazmıyalım :) '' Asfalt trekingi '' ismi hoştu üstad ama etkinliği eksik malzemeyle kesinlikle yapılmaması...

10. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben teşekkür ederim murat üstad. Enerjin ve sınırsız yemek sofranla bizlerin en azından gözlerini doyurduğun için Başarı dileklerin için çok teşekkür ederim. cevabı erken yazmam iyi olmuş yoksa ferdane hanımı hasta halinde yorucakmışız buraya kadar :)

11. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Olurmu üstadım devam ediyoruz. '' 2 bölüm '' Ulaş üstadın gene dediği gibi burdan bölümlere dağıldık ve artık en azından bir konuyu seçip elimizden geldiğince daha iyisini yapıp paylaşmaya çalışıyoruz. Ulaş üstadın İstanbulun bazı yerlerini baştan aşagı...
  12. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Adım geçmiş madem bir kaç kelam etmeden geçmek olmak. Herkese selamlar sevgiler. Ulaş üstadın ( XtrmPrgrmmr ) dediği gibi epey olmuş üye olalı bayada mesaj atmışız başlık açmışız açmayada devam ediyoruz. İlk tanışmam herkesin olduğunu gibi arama...

13. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) 365 gün açmalarını bekliyorsuz ve ömürleri ne yazıkki 1-2 hafta sürüyor 5-6 günden sonra ilk çanlıkılkarından eser yok tabiki :( Bekliyosunuz bekliyosunuz doğanın bir parçası doğuyor fakat uzun yaşasın diye kesiyosunuz kıyamayız herhalde sizde bilgi amaçlı...
  14. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Ne yazıkki bir haftalık bir ömürleri var bu birbirinden güzel çiçeklerin. paylaşmak istedim. Yorumlara teşekkürler.
  15. jargondeath

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese iyi akşamlar. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28533 Hafta sonu fotoğrafları ( Evde makro denemeleri) Link forum moderatörlerinde revize edilmiştir. yeni link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18171.60

16. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) Resimmi ? Gerçekmi ?
  17. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)
  18. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) İki güzeli görünce dayanamadım bastım deklanşöre :) Mükerrer gibi ama kıyamadım fotoğraflara sizde beyenirsiniz umarım. Sınavlara çalışmaya çalıştığım hafta sonunda :) ders aralarında çektiğim fotoğrafları sizlerlede paylaşmak istedim. Yorum ve Eleştrilerini...

19. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009) Üstad aç kalırmısınız hiç yahu et orda tavuk parçacıkları orda ateş orda bir pişiren bulunur diye düşünüyorum. ( Sen gene yanına bir sandviç yap zulada dursun her ihtimale karşı ne olur ne olmaz ozan üstad :) )...
  20. jargondeath

Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009) Eren ve zerrin ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. İlerleyen etkinliklerde görüşmek ümidiyle :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri