Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,068
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009)

Evet Mustafa Abiyi özledik hepimiz. Sen adını neden eklemedin Eren ?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği Duyurusu (5 Nisan 2009)

Daha önce Bolu gezinize katılmak istemiştim işte çıkan aksaklıklar yüzünden katılamamıştım inşallah bu sefer bir aksaklık çıkmaz da Gezenbilircilerle tanışma ve etkinliklerine katılma fırsatı yakalarım. Adımı listenin altına ekliyorum.

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) Polo
02- Ozan Yurdakul (2 kişi) CJ 5
03- Nazif Ayvazoğlu (2 kişi) Vitara (şehir dışına çıkmazsa katılacak)
04- Kerim Alöç (?) pajero ( katılmaya çalışacağım ekinlikleri özledim ya.)
05- DoLuNaY TeZeR...(15 kişi civarı) (magurus)
06- Can Pektaş (1 kişi) cj6 (değişiklik olursa haber verırım)
07- Hülya Ceylan (4 kişi) freelander
08- Mesut Köse (2 kişi) Doblo
09- Eren Balaban (1 Kişi) CJ5
10- Ufuk Ozkan (2 kisi) CJ6
11- Metehan - Oğuzhan Maden (2 kişi) GD240
12- Bülent ilgen-(2 kişi) (Magırusta yer varsa onu kullanırız) yoksa VW Bora
13- Kerem Hadımlı (2-4 kişi) Lada Niva
14- Ahmet - Çağatay - İsa (3 veya 4 kişi) Mercedes G230
15- Mustafa Güner (2 Kişi) Defender 110
16- Serkan Tut/ Düzce (2 kişi) Feroza
17- Cemil Yiğit/ Düzce (2 kişi) Jeep
18- Olgun Bökü / Ankara (2 kişi) Ford Ranger 4x4

ceranus' Alıntı:
Evet Mustafa Abiyi özledik hepimiz. Sen adını neden eklemedin Eren ?

Zerrin sen benim şu özel durumumdan haberdarsın,bakalım o günü boşa çıkarabilirsem son dakika golü atıp size katılmayı planlıyorum,aksi taktirde gerede dorukkaya otelde olacağım,kahvaltıya ve göl etrafı trekinge beklerim efendim ;D

Eren bu Dorukkaya etkinliğini daha sonraya bırak bizde gelebilelim, şimdi Haymana zamanı biliyorsun :D

Sınavım olması sebebi ile aranızda olamıycam. Keyifli, sağlıklı, eğlenceli bir etkinlik olur inşAllah. Bizlerlede gelince fotoğrafları paylaşırsanır. Belki bizde gitmiş kadar oluruz :smiley:

Başarılar dilerim Fatih :smiley:

Fatih ben de başarılar diliyorum sınavlarında...

Eren ve zerrin ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. İlerleyen etkinliklerde görüşmek ümidiyle :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Sınavım olması sebebi ile aranızda olamıycam. Keyifli, sağlıklı, eğlenceli bir etkinlik olur inşAllah. Bizlerlede gelince fotoğrafları paylaşırsanır. Belki bizde gitmiş kadar oluruz :smiley:

olamazzzz aç kalıcazzz :smiley:
sınavlarında başarılar dilerim

Üstad aç kalırmısınız hiç yahu et orda tavuk parçacıkları orda ateş orda bir pişiren bulunur diye düşünüyorum. ( Sen gene yanına bir sandviç yap zulada dursun her ihtimale karşı ne olur ne olmaz ozan üstad :smiley: )

Teşekkür ederim ilgin için görüşmek üzere.

Listemizi güncelleyelim

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) Polo
02- Ozan Yurdakul (2 kişi) CJ 5
03- Nazif Ayvazoğlu (2 kişi) Vitara (şehir dışına çıkmazsa katılacak)
04- Kerim Alöç (?) pajero ( katılmaya çalışacağım ekinlikleri özledim ya.)
05- DoLuNaY TeZeR...(15 kişi civarı) (magurus)
06- Can Pektaş (1 kişi) cj6 (değişiklik olursa haber verırım)
07- Hülya Ceylan (4 kişi) freelander
08- Mesut Köse (2 kişi) Doblo
09- Eren Balaban (1 Kişi) CJ5
10- Ufuk Ozkan (2 kisi) CJ6
11- Metehan - Oğuzhan Maden (2 kişi) GD240
12- Bülent ilgen-(2 kişi) (Magırusta yer varsa onu kullanırız) yoksa VW Bora
13- Kerem Hadımlı (2-4 kişi) Lada Niva
14- Ahmet - Çağatay - İsa (3 veya 4 kişi) Mercedes G230
15- Mustafa Güner (2 Kişi) Defender 110
16- Serkan Tut/ Düzce (2 kişi) Feroza
17- Cemil Yiğit/ Düzce (2 kişi) Jeep
18- Olgun Bökü / Ankara (2 kişi) Ford Ranger 4x4

Eğer kaybolduysanız ve nerde olduğunuzu bilmiyorsanız telefonunuzun mesajlar bölümüne "Nerdeyim" yazıp 2222 'ye gönderin...(bilmeyenler için önemli bir ayrıntı)

metehan-arz' Alıntı:
Eğer kaybolduysanız ve nerde olduğunuzu bilmiyorsanız telefonunuzun mesajlar bölümüne "Nerdeyim" yazıp 2222 'ye gönderin...(bilmeyenler için önemli bir ayrıntı)
Ben şimdi Turkcell' den yaptım. Bizim önümüzdeki (resmi adresimizin bulunduğu) caddeyi dik kesen, yaklaşık 90 mt. uzaktaki caddenin adını verdi. Ayrıca , Şehir, ilçe ve mahalle adıda tabi.
Bu ilerideki cadde benim sinyal aldığım Turkcell baz istasyonunun adresi. Değil mi?
Dakika Derece ve Saniye olarakta smste geldi, bunun tam konumum olduğunu düşünmüştüm. Goggle Earth' ten baktım. Hemen ilerideki o caddenin üzerinde bi yere denk geliyor. Bu coğrafi değerlerde cep telefonumun olduğu yeri değil, baz istasyonunun konumu. Doğru mu?
O zaman baz istasyonun yakınında olmadığımızda konumumuzu tam bilemiyoruz bu şekilde.
En yakın istasyon, hastane ve karakolun yerini ve tel no larıda yazıyor sms' de....
Çok faydalı bişey, keşke gps aleti gibi en fazla 10 mt yanılma ile de yerimizi sms le öğrenebilsek...
Çok Teşekkürler.....

ÖzEt!

Özetle,
Pazartesi gecesi itibarı ile yaklaşık;

18 adet araç ( Ondört adet 4x4 & Dört adet 2x4 )
&
Min 34 kişi.

Bakalım sonuç ne olacak? Bence araç sayısı 25' e yaklaşır.....

;) :smiley: :D ;D Off-road yarışında, yanlış hatırlamıyorsam, 25 araç felan start almıştı.
Bizde 25 aracı yakalasak, birilerimizin tanıdıığı elbet vardır yerel/ulusal kanallardan, bi spiker, bide kameran getirsek, pişman olmadılarsa eğer, gene Haymana Resort ve Çağ Hastahanesi sponsor olsa, yemeğimiz, yakıtlarımız bedavaya gelir, Gezenbilirde para kazanır. Şimdi bile reklamları oldu adamların, gaz veriyim biraz belki ilgilenirler, bu konunun linkini de mail atıyorum kendilerine. ;) :smiley: :D ;D

[attachment=1]
[size=16pt]Tıklayınız: www.haymanaresorthotel.com

[size=12pt]:smiley:Şöyle yada böyle sponsor olmuyorlarsa, en azından parkura inmeden önce bi sabah çayı ikram etmeleri büyük nezaket olur bence..... :smiley:

İlgileniyorlarsa ceranus nick' li Zerrin hn. ile bağlantıya geçebilirler.
Site yetkillerine, Zerrin hn. ( ceranus ) ' a iletmeleri için, yukarıda iletişim linkini kullanarak mail atabilirler....

Bence gezebilirden reklam konusunda da bilgi alsınlar. 25000 üyesi var gezenbilir.com' un.

haymanaresort.jpg

Alp, sponsor bulma çalışmaların için teşekkür ediyorum, bize ulaştıkları zaman buradan bilgi vereceğim.

Arkadaşlar, mangal için pişireceklerinizi, mangal kömürlerinizi ve mangal tellerinizi getirmeyi unutmayın lütfen, tek ateş yakılacak, hepimiz bir arada yiyeceğiz.

Sevgili Arkadaşlar ;

Bu hafta sonu iş ile ilgili bir seyahate gitmem gerekti, çok üzülerek katılamayacağımı bildirmek isterim,

Selam ve Sevgilerimle,

MKG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri