Arama sonuçlarınız

1. chala

Çoban Aranıyor

Uşak ili Eşme ilçesindeki çiftlikte ailesiyle beraber çalışabilecek, hem koyun çobanlığı yapıp hem de ev işlerine yardım edebilecek referanslı çoban aranıyor. Elektrik, su , aidat, yakıt, kira gideri yok. su alır 2 dönüm bahçe verilecek, mevsimlik sebze ihtiyacını karşılayabiyecek. 1500 tl maaş...

2. chala

Erke Dönergeci

Ynt: Erke Dönergeci sahi noldu bu iş ? aradan 6 yıl geçmiş.
  3. chala

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Yaklaşık 18000 TL tutuyor, bende 5000 TL civarı var, 13000 TL açığım var, 65 tane forum üyesi 200 TL koysa parayı topluyorum, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ;D Saygılar, hörmetler...

4. chala

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK 1500 tl ye ben tiss'e müşteri olabilirim.
  5. chala

MUDZİLLA 35'' X 13.5''

Ynt: MUDZİLLA 35'' X 13.5'' lastikler nerede acaba

6. chala

cj 8 scrambler hard top

Ynt: cj 8 scrambler hard top muhtelemen iyi bir usta cj 8 veya cj6 hard top ından keserek üretmiştir.

7. chala

İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11

Ynt: İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11 geçmiş olsun, hayırlı pazarlar.
  8. chala

CJ8 VEYA CJ7 KUPA ARIYORUM. HELP !!!

Ynt: CJ8 VEYA CJ7 KUPA ARIYORUM. HELP !!! bir de çine de halil usta sıfırdan kupa yapıyordu, bi araştırın isterseniz. tel: 0256 711 54 60
  9. chala

CJ Serilerinde Rodaj Ve Motor Açma Süreci

Ynt: CJ Serilerinde Rodaj Ve Motor Açma Süreci yaklaşık 1 yıldır yeni bir işte çalışıyorum ve gerçekten çok yoğun olduğum için maalesef cj ye ve foruma çok fazla zaman ayıramadım. ama işin özeti şu, motordan çok memnun değilim, motorun jandarma tabir edilen bir önceki versiyon olduğunu...

10. chala

SATILIK T176 ŞANZUMAN

Ynt: SATILIK T176 ŞANZUMAN 2500 tl sadece şanzıman mı, hepsi için mi? kolay gelsin.

11. chala

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 düşmanımın dostu düşmanımdır, düşmanımın düşmanı dostumdur, biraz karıştı sanırım ama bende cj sevdiğim için cj seven, ona yeniden hayat veren adamı seviyorum. çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyoruz, kolay gelsin.
  12. chala

İZMİRDE CJ USTASI ARANIYOR COK ACİLL

Ynt: İZMİRDE CJ USTASI ARANIYOR COK ACİLL aracınızın sorunu nedir acaba? izmir 3. sanayide üstün iş var. benim bildiğim izmirde cj konusundaki tek isim.

13. chala

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi zevkli iş. bi işaret koyalım gelişmelerden haberimiz olsun.
  14. chala

cj5 yükseltme kiti hakkında acil yardım

Ynt: cj5 yükseltme kiti hakkında acil yardım siteye girip inceledim, ürünü kullanan veya yorumda bulunabilecek var mı acaba?
  15. chala

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Allah zihin açıklığı versin. :)

16. chala

1977 cj 5'imi askerliğim nedeni ile satıyorum!!!

Ynt: 1977 cj 5'imi askerliğim nedeni ile satıyorum!!! kolay gelsin, hayırlı satışlar. en güzeli vin kodundan bulunur motor kaç cc imiş. bakarsınız motor 4.2 dir, araçta 79 dur.
  17. chala

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) uzun yıllar aktif olarak izcilik yapmış birisi olarak sizleri kutluyor ve teşekkür ediyorum.
  18. chala

Google Earth Yeni Sürümü Çıktı

Ynt: Google Earth Yeni Sürümü Çıktı nasıl yani

19. chala

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları keyifli sürüşler. forumdan birisi biyerlerde mitshubishi L200 amortisörlerini taktığını, sertliğin gittiğini, çok memnun kaldığını yazmıştı. aslında en iyisi orjinali ama amaç önemli..
  20. chala

CJ 3 Makasları

Ynt: CJ 3 Makasları tam olarak ne makası kullandınız ve değişimden sonra izlenimleriniz nelerdir

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,145
Kayıtlı Üye Sayımız
167,034
Kaydolan Son Üyemiz
Salihcilingir

Geri