Arama sonuçlarınız

1. chala

En Son Hangi Filmi İzledik?

fixin tuzağı arkadaşım, 80 günde devrialem günlerine döndük, iyi oldu :)

2. chala

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) http://facebookvideoindir.gen.tr/ezginin-gunlugu-gelmiyorsun.html emin igüs'lü, hakan yılmaz'lı efsane kadrodan eski versiyon: ezginin günlüğü, gelmiyorsun...
  3. chala

Cj Hardtop Yapımı

Ynt: Cj Hardtop Yapımı üstteki hardtop harika . sizin çalışmanızda güzel bir sonuç doğuracak gibi duruyor, gelişmeleri bekliyoruz.

4. chala

Cj5' e Cj8 Dingili?

Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili? değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. rauf usta bunu böyle çözerim deyip garanti verince gözüm kapalı tamam dedim. bu konuda çok değerli ve otorite kabül ettiğim bir usta. gelişmeleri burada paylaşıcam.
  5. chala

Ynt: Günün Parçası :) teşekkür ederim, bekliyorum :)

6. chala

Ynt: Günün Parçası :) madem öyle, yasemin kumral 'ın ilk muhabbet (men onu sevmişem) isimli bir şarkısı var ,süper. çok aradım bulamadım. arşivinde olan , bulan ve paylaşan olursa gerçekten çok hora geçer..

7. chala

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? köpek, sahibine güven vermeli , tehlike ve tehdit anında bilmelisiniz ki yanınızda köpeğiniz var. belki bu yüzden iri yapılı ve ürkütücü görüntülü köpeklere bayılıyorum. hele o hallerine rağmen yaptıkları oyunlar ve şımarıklıklar beni çok...
  8. chala

En Son Hangi Filmi İzledik?

kaybedenler klübü. eh işte.
  9. chala

Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Yakında afrika çoban köpeği diye okuruz bizim kangalı.

10. chala

uşak_kanyon

Ynt: uşak_kanyon forumda yeni bir arkadaşımızsın, olur böyle şeyler, önemli değil. ulubey kanyonu amerikadaki büyük kanyondan sonra dünyanın en büyük ikinci kanyonudur. bir kaç sene önce özel parkurların ve seyir teraslarının yapılacağını biliyorum. ve yine bildiğim kadarıyla suyu çok pis...

11. chala

Cj5' e Cj8 Dingili?

Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili? kurda sormuşlar ensen niye bu kadar kalın diye, kendi işimi kendim yaparım da ondan demiş.. ;) cj 8 difransiyellerinden ve flanştan vazgeçtim. mevcut cj 5 dingillerini kaynakla uzatıp cj 8 ölçüsüne getiriyorum, içine de cj 8 aksları koyuyorum. bakalım nasıl olacak.
  12. chala

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu deniz bey lastiklerden sonra ön- arka difransiyel, şanzıman, arazi şanzımanı ve bazı yedekleri de satıyor. kafasında nasıl birşey var merak ediyoruz, hayırlara çıkar inşallah...

13. chala

Çadırda Konaklayıp Güzel Bir Restoranda Yemek Yemek İsteyenleri Bekleriz

Ynt: Çadırda Konaklayıp Güzel Bir Restoranda Yemek Yemek İsteyenleri Bekleriz ilginç ve özgün olmuş, tebrikler.. ama çadırlar popüler beach clublarda olduğu gibi ahşap zemin ve beyaz malzeme yerine toprağa kurulup daha gerçekçi olsaydı keşke. madem rahata ve konfora a kadar düşkünüz niye çadır...
  14. chala

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

eğer piyasaya çıkacaksa bir kez daha elden geçip son halıni almalı, belki daha iyi bir tasarıma kavuşur.
  15. chala

39 Swamper Kullanan Cherokee

Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee benim değil.

16. chala

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti bu güzel girişim için sizi tebrik ediyorum. umarım hayal ettiğiniz gibi bir yer yaratırsınız, biz de yolumuz düştüklçe yararlanırız. Antalya da şimdiden bir evimiz oldu , darısı diğer tüm şehirlerimizin başına. mangalı asla unutmayalım ;)
  17. chala

Zj,Xj,Cj icin Rugged Ridge ORV yukseltme kitleri

Ynt: Zj,Xj,Cj icin Rugged Ridge ORV yukseltme kitleri yunus emre bey kolay gelsin, hayırlı alışverişler. nasıl olsa herkes soracak, ilk ben sorayım. cj için olan yükseltme kitlerinin fiyatları nedir acaba?
  18. chala

uşak_kanyon

Ynt: uşak_kanyon ne demek neyi takip. memleketimin bilinmeyen, ve merak ettiğim bir kanyonu ile ilgili bir konu açılmış, bakalım neymiş , gelişmelerden haberimiz olsun diye işaret koyuyoruz, hesabı mı soruluyor.

19. chala

uşak_kanyon

Ynt: uşak_kanyon takip..
  20. chala

CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı

Ynt: CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı böyle önemli bir konuda bizleri aydınlatıp bilgi veren Uğur beye ve Orkun beye tekrar teşekkürler ve selamlar. keşke hala forumda olabilselerdi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,145
Kayıtlı Üye Sayımız
167,034
Kaydolan Son Üyemiz
Salihcilingir

Geri