Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili?
değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. rauf usta bunu böyle çözerim deyip garanti verince gözüm kapalı tamam dedim. bu konuda çok değerli ve otorite kabül ettiğim bir usta. gelişmeleri burada paylaşıcam.
Ynt: Günün Parçası :)
madem öyle, yasemin kumral 'ın ilk muhabbet (men onu sevmişem) isimli bir şarkısı var ,süper. çok aradım bulamadım. arşivinde olan , bulan ve paylaşan olursa gerçekten çok hora geçer..
Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?
köpek, sahibine güven vermeli , tehlike ve tehdit anında bilmelisiniz ki yanınızda köpeğiniz var. belki bu yüzden iri yapılı ve ürkütücü görüntülü köpeklere bayılıyorum. hele o hallerine rağmen yaptıkları oyunlar ve şımarıklıklar beni çok...
Ynt: uşak_kanyon
forumda yeni bir arkadaşımızsın, olur böyle şeyler, önemli değil. ulubey kanyonu amerikadaki büyük kanyondan sonra dünyanın en büyük ikinci kanyonudur. bir kaç sene önce özel parkurların ve seyir teraslarının yapılacağını biliyorum. ve yine bildiğim kadarıyla suyu çok pis...
Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili?
kurda sormuşlar ensen niye bu kadar kalın diye, kendi işimi kendim yaparım da ondan demiş.. ;)
cj 8 difransiyellerinden ve flanştan vazgeçtim. mevcut cj 5 dingillerini kaynakla uzatıp cj 8 ölçüsüne getiriyorum, içine de cj 8 aksları koyuyorum. bakalım nasıl olacak.
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu
deniz bey lastiklerden sonra ön- arka difransiyel, şanzıman, arazi şanzımanı ve bazı yedekleri de satıyor. kafasında nasıl birşey var merak ediyoruz, hayırlara çıkar inşallah...
Ynt: Çadırda Konaklayıp Güzel Bir Restoranda Yemek Yemek İsteyenleri Bekleriz
ilginç ve özgün olmuş, tebrikler.. ama çadırlar popüler beach clublarda olduğu gibi ahşap zemin ve beyaz malzeme yerine toprağa kurulup daha gerçekçi olsaydı keşke. madem rahata ve konfora a kadar düşkünüz niye çadır...
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti
bu güzel girişim için sizi tebrik ediyorum. umarım hayal ettiğiniz gibi bir yer yaratırsınız, biz de yolumuz düştüklçe yararlanırız. Antalya da şimdiden bir evimiz oldu , darısı diğer tüm şehirlerimizin başına. mangalı asla unutmayalım ;)
Ynt: Zj,Xj,Cj icin Rugged Ridge ORV yukseltme kitleri
yunus emre bey kolay gelsin, hayırlı alışverişler.
nasıl olsa herkes soracak, ilk ben sorayım. cj için olan yükseltme kitlerinin fiyatları nedir acaba?
Ynt: uşak_kanyon
ne demek neyi takip. memleketimin bilinmeyen, ve merak ettiğim bir kanyonu ile ilgili bir konu açılmış, bakalım neymiş , gelişmelerden haberimiz olsun diye işaret koyuyoruz, hesabı mı soruluyor.
Ynt: CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı
böyle önemli bir konuda bizleri aydınlatıp bilgi veren Uğur beye ve Orkun beye tekrar teşekkürler ve selamlar. keşke hala forumda olabilselerdi...