Arama sonuçlarınız

1. chala

Goliath Powerplant, Kompresörlü 12V Vinç 10000LB, SQ10000

Ynt: Goliath Powerplant, Kompresörlü 12V Vinç 10000LB, SQ10000 vincin kompresörlü olması büyük avantaj. acaba cj serilerine uyumluluğu ve montajı nasıldır, ve araç üzerinde montajlı fotosu var mıdır? hayırlı satışlar,kolay gelsin.

2. chala

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ben cj 5 aracımı bu tür aktivitelere katılıp arazi keyfini çıkarmak için aldım ve araç yaklaşık 17- 18 senedir araç bende fakat son yıllarda haftanın 7 günü çalışıyorum ve işimin en yoğun olduğu günler cts - pazar... yani arkadaşlarımızın araziye çıktığı günlerde...
  3. chala

satilik 1977 model cj5

Ynt: satilik 1977 model cj5 olmamış, ayıp olmuş..

4. chala

Şaft Problemi ve Mükemmel Çözüm Önerisi!...

Ynt: Şaft Problemi ve Mükemmel Çözüm Önerisi!... ;D ;D ;D
  5. chala

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution araç yaklaşık 20 cm yükseldi, - 54 ofset iyi, acaba flanş gerekir mi?

6. chala

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri birileri bizden bahsetmiş, neler oluyor? :)

7. chala

satilik 1977 model cj5

Ynt: satilik 1977 model cj5 konu ilan panosuna taşınırsa daha çok işe yarar.
  8. chala

SATILIK CJ İÇİN 10 İNCH JANT ÇEŞİTLERİ

Ynt: SATILIK CJ İÇİN 10 İNCH JANT ÇEŞİTLERİ hayırlı satışlar.. 10 inch krom daytona modeli jant getirseniz kapış kapış gidecek..
  9. chala

Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca İNSAFFFFF....

10. chala

Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca herkese selamlar umarım keyifli bir gezi yaparsınız. bakalım bu işin sonu nereye varacak,merak ediyorum ;)

11. chala

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 şimdi farkettim, araç nasıl oldu, hala satışta mı diye sorunca sizi de dürttüm galiba, sonra satış haberi geldi. araç gerçekten çok güzel duruyor.
  12. chala

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi tebrikler.

13. chala

Şans mı, Tedbir mi?

Ynt: Şans mı, Tedbir mi? açıldı, şanşmış.
  14. chala

Şans mı, Tedbir mi?

Ynt: Şans mı, Tedbir mi? linkte bi sıkıntı olabilir mi, hiç birsey görünmüyor. bakalım sanş mı tedbir mi..
  15. chala

İZOFF'un İkiz Rubiconları

Ynt: İZOFF'un İkiz Rubiconları gerçekten harika araçlar, hakkını vermeniz dileğiyle hayırlı uğurlu olsun.

16. chala

Cj5' e Cj8 Dingili?

Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili? eskiden bu tarz soruları yanıtlayan, bu konuda gerçekten son derece bilgili ve tecrubeli arkadaşlarımız ve moderatörlerimiz vardı. herkes amatör bir ruhla neredeyse imece yapardı. maalesef onların birçoğu şimdi foruma girmiyor. o eski heyecenı kaybettik sanırım.
  17. chala

2007 Navara 4x4 LE/AT - Nasıl Bilirsiniz..

herkese selamlar, saygılar. bir zamandır forumun jeep bölümünde ''cj''konusunda dirsek çürütüyorum. ve ne zaman birisi çıkıpta cj alabilirim, nasıl araçtır, önerir misiniz dese hep kızıp önce okuyun sonra sorun demişimdir içimden.( bazen de yazarak..) gülme komşuna gelir başına türü birşey oldu...
  18. chala

LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO

Ynt: LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO güven bey selamlar. belki başka bir konu başlığında anlatmışsınızdır ama yine de sorayım, 79 model cj 5 aracım için (4200 cc, 6 silindir) takdıracağım lpg kitinin markası ve özellikleri ne olmalı acaba?

19. chala

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 madem jeep ayni jeep , burada yeni fotolari ve maceralari bekliyoruz. hayirli uvurlu olsun.
  20. chala

Cj5' e Cj8 Dingili?

Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili? cj 8 dingili ile cj 5 dingili arasinda saglamlik konusunda fark yoktur.bazi cj lerden dana 44 difransiyel cikar, arazide oldukca iyi is gorur, saglamdir. burada kullanma amaciniz onemli. cj 5 - cj 8 dingilinden ziyade cikan difransiyel onemlidir, o da arazi mi asfalt...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,145
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri