Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Goliath Powerplant, Kompresörlü 12V Vinç 10000LB, SQ10000
vincin kompresörlü olması büyük avantaj. acaba cj serilerine uyumluluğu ve montajı nasıldır, ve araç üzerinde montajlı fotosu var mıdır?
hayırlı satışlar,kolay gelsin.
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
ben cj 5 aracımı bu tür aktivitelere katılıp arazi keyfini çıkarmak için aldım ve araç yaklaşık 17- 18 senedir araç bende
fakat son yıllarda haftanın 7 günü çalışıyorum ve işimin en yoğun olduğu günler cts - pazar...
yani arkadaşlarımızın araziye çıktığı günlerde...
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
herkese selamlar
umarım keyifli bir gezi yaparsınız. bakalım bu işin sonu nereye varacak,merak ediyorum ;)
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
şimdi farkettim, araç nasıl oldu, hala satışta mı diye sorunca sizi de dürttüm galiba, sonra satış haberi geldi. araç gerçekten çok güzel duruyor.
Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili?
eskiden bu tarz soruları yanıtlayan, bu konuda gerçekten son derece bilgili ve tecrubeli arkadaşlarımız ve moderatörlerimiz vardı. herkes amatör bir ruhla neredeyse imece yapardı. maalesef onların birçoğu şimdi foruma girmiyor. o eski heyecenı kaybettik sanırım.
herkese selamlar, saygılar.
bir zamandır forumun jeep bölümünde ''cj''konusunda dirsek çürütüyorum. ve ne zaman birisi çıkıpta cj alabilirim, nasıl araçtır, önerir misiniz dese hep kızıp önce okuyun sonra sorun demişimdir içimden.( bazen de yazarak..)
gülme komşuna gelir başına türü birşey oldu...
Ynt: LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO
güven bey selamlar.
belki başka bir konu başlığında anlatmışsınızdır ama yine de sorayım, 79 model cj 5 aracım için (4200 cc, 6 silindir) takdıracağım lpg kitinin markası ve özellikleri ne olmalı acaba?
Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili?
cj 8 dingili ile cj 5 dingili arasinda saglamlik konusunda fark yoktur.bazi cj lerden dana 44 difransiyel cikar, arazide oldukca iyi is gorur, saglamdir. burada kullanma amaciniz onemli. cj 5 - cj 8 dingilinden ziyade cikan difransiyel onemlidir, o da arazi mi asfalt...