Arama sonuçlarınız

1. G

kiralik navigasyon

Ynt: kiralik navigasyon teşekkürler PROF11 ilginiz ve yardımlarınız içi, iki konuya bu şekilde mesaj gönderdiğimi için burayada aynı konuyu yazmışım,

2. G

navitech 200B

Ynt: navitech 200B Garmin nüvi 255W 4.3-Inch Widescreen Portable GPS Navigator merhaba , bu urunu almak istiyorum ,icerisinde amerika haritasi yuklu, bu urune turkiye ve avrupa haritasi yukleyebilrimiyim?
  3. G

kiralik navigasyon

Ynt: kiralik navigasyon Garmin nüvi 255W 4.3-Inch Widescreen Portable GPS Navigator merhaba , bu urunu almak istiyorum ,icerisinde amerika haritasi yuklu, bu urune turkiye ve avrupa haritasi yukleyebilrimiyim?

4. G

kiralik navigasyon

Ynt: kiralik navigasyon tesekkurler, :)
  5. G

kiralik navigasyon

Ynt: kiralik navigasyon bu demis oldugunz urune istedigim haritayi yukleye bilir miyim? ayrica arastirma dediniz ben arastiriyorum ama bulamiyorum :((( sizin bana bu konuDA TAVSIYE edebileceginiz bir site var mi ?

6. G

navitech 200B

Ynt: navitech 200B sanirim navigasyon adina hersey bu sitede var, ilginiz ve tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim iyi aksamlar

7. G

navitech 200B

Ynt: navitech 200B iyi aksamlar , bu konularla yeni ilgilenmeye basladim gercektende ogrenmek istiyorum , ben ankaradayim, yardimci olmak isterseniz seve seve ogrenmeye hazirim hocam ;)
  8. G

navitech 200B

Ynt: navitech 200B merhaba, gerekli bilgiler derken bu konuyu biraz acabilirmisiniz? yada ayrintili bilgiyi nasil alabilirim?
  9. G

navitech 200B

Ynt: navitech 200B bende navitech navigasyon cihazi almayi dusunuyorum , ama buuna nasil avrupa haritasi yukleye bilirim ?

10. G

kiralik navigasyon

Ynt: kiralik navigasyon İlginiz için çok teşekkürler, ben araştırdım 7inch ini 105 dolara buldum , ama ınternetten bulmuş oldugum harıtaların oralarda calışıp çalışmayacagı konusunda endişeli oldugum için orjinal bir markayı 20 günlüğüne kiralama yöntemını araştırmıstım .

11. G

kiralik navigasyon

Merhaba arkadaslar, Haziran ayinda Italyaya arabam ile seyahat etmeyi dusunuyorum, avrupa haritali navigasyon cihazlarina baktigimda 500 tl civarinda, acaba ben bu cihazi 20 gun lugune kiralayabilirmiym ? eger cevabiniz evet ise nereden nasil? ilginiz icin simdiden tesekkurler herkese emniyetli...
  12. G

Araba ile Italya turu

Ynt: Araba ile Italya turu Italya da guzergahimiz nasil olmali? hangi sehire ne kadar zaman ayirmaliyiz? Mutlaka gorulmesi gerekir dediginiz yerler var mi ?

13. G

Araba ile Italya turu

Ynt: Araba ile Italya turu cok tesekkurler bilgi icin, bende yesil pasaport oldugu icin saglik sigortasina gerek olmayacak sanirim sizi bir ara telefondan rahatsiz edebilirim iyi aksamlar
  14. G

Araba ile Italya turu

Ynt: Araba ile Italya turu Ilginiz icin cok tesekkur ederim; Gerekli olacak evraklar icin daha ayrintili bilgi verebilirmisiniz? Ayrica saglik sigor tasi ve arac icin kasko yaptirmak zorunlu mu? Bu konu ile ilgi resmi bir site var mi ? Sitede bulunan diger arkadaslarin tecrube ve...
  15. G

İTALYA Roma,Floransa,Venedik,Milano,Siena,Pisa,San Gimignano

Ynt: İTALYA Roma,Floransa,Venedik,Milano,Siena,Pisa,San Gimignano Merhaba arkadaslar, resimlerinize imrenerek baktim gercekten cok guzeller Haziranda bende ailemle kendi arabamiz ile italya turu yapmayi dusunuyoruz, yapmis oldugunuz gezi hakkiinda bilgi verebilirmisiniz?, ayrintilari...

16. G

Araba ile Italya turu

Merhaba arkadaslar; Haziranda kendi arcimiz ile Italya turu yapmak istiyoruz ailecek. ( esim, ben, 10 ve 2 yasindaki cocuklarim) Gidis guzergahi YUNANISTAN-ITALYA Donus guzergahi ITALYA,SLOVENYA,HIRVATISTAN,BOSNA HERSEK,SIRBISTAN,BULGARISTAN genel olarak baktigimda bu guzergahi cikarabildim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,143
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri