Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: arazi vitesi nasıl kullanılır
4 çekerden 2 çekere geçmek için geri gitmeye gerek yok, direk 2 çekere geçebilirsiniz, sizin bahsettiğiniz, daha önce forumda konuşulmuş bir probleme alternatif bir çözüm önerisiydi. ayrıca ön tekerleri kilitleyen dualmatiklerden kullanmıyorsanız araziden...
Ynt: arazi vitesi nasıl kullanılır
yukarıda sorduğunuz soruların neredeyse tamamı jeep - cj serileri için sorulup yanıtlanmış sorular, ve dualmatik de denilen hub lar için geçerli, aldığınız araçta hub yoksa zaten sorularınızın çoğu havada kalmış olacak
ben ençok son soruya takıldım, şehir...
Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?
kumho kl 71 in arazi performansının yeterli olduğunu biliyorum, ama asfalttaki durumunu ve sesini merak ediyorum, kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa faydalı olur.
Ynt: Tarım cennetini asitle yıkayacaklar
bana bu madenin bu şekilde çalışıp bize sağlayacağı faydayı anlatabilecek ve ikna edebilecek gerçek madenciler arıyorum.
gerçekten söyleyecek söz yok, bir katliam başlıyor ve telafisi mümkün değil, çok yazık. maden firmasının umurunda değil, o...
Ynt: cj5 aracımla suya gırdim çalışmıyor
hiç canını sıkma, elektrik aksamıyla ilgili bi sıkıntı olmalı, yukarda arkadaşlarımın belirttiği parçaları söküp, iyice temizleyip kuruttuktan sonra çalışır büyük ihtimalle, çalışmazsa bi elektrikçiye gösterirsin. bu arada tamam cj ler heryere girer...