Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Neden Hala Karavanımız Yok?
Yusuf bey yazdıklarınızda kesinlikle haklısınız zaten insan hep daha iyisine sahip olmak istiyor ama bu sebplede belkide hiç sahip olamıyor,günün şartlarına uygun olan ne ise onunla yetinmeli- yetinmeyi bilebilmeli.
Bende ya1 seneyi gecen bir zaman dır...
11.Maalesef ülkemizde karavan vkampingleri çok az ve olanlarda siz gercek karavancılardan duydgum kadarı ile çok yetersiz.
12.içimde bir ümit var belki devletimiz karavancılıgı tesvik etmek için vergilerde indirime gider ve belkide tesvik uygulayarak cazip...
1. Karavan sahibi olmayı gerçekten istiyorum ama yılda kaç gün kullanabileceğimi bilmediğim için böyle bir bütçeyi ayırmaya cesaret edemiyorum.
2. Özellikle yabancı sitelerde gördüğüm ve tercihim Hymer tipi karavanların (motokaravan ve çekme karavan)...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Ama ilan tarihini güncellemezseniz ilelebet sürer ;D sonuçta insanlar yakın zamanlara ait ilanlara bakmakta kimse 2 sene öncesine ait ilana bakmaz baksada aramaz nasılsa güncel değildir diye düşünür,
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Linkini verdiğiniz araç bahsettiğiniz araç değil ozaman ???
2005 yılındaki ilanda kasada farklı ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
İleriki tarihlerde düzenlenecek bazı fuarlar
Fuar Adı CARAVAN
Fuar Açılımı : Karavan ve Ekipmanları Fuarı
Ülke : Almanya
Dönem : Kasım 2011
Konu:
Sektör: Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet
Periyod : Yılda...
Fuar Adı Caravan-Salon Dusseldorf
Fuar Açılımı : Uluslararası Karavan ve Kamping Malzemeleri Fuar
Ülke : Almanya
Dönem : 27 Ağustos - 04 Eylül 2011
Sektör: Spor Ürünleri, Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet...
Bana göre Gezenbilir grubundan arkadaşlar buralara üye olmalıki bu atıl duran dernek ve federasyonlar canlandırılabilsin ayrıca bizim forumumuzdaki kaliteli ortamı bu sayede oraya taşıyabilelim.
Açıkcası konuyu açan olarak Nedenlerimi sıralamak ilk önce bana düşerdi.Ancak ya elle tutulur bir sebep olmaması veya kendimce mantıklı açıklama bulamamam sebebi ile ileriki günlerde sebeplerimi yazmak istiyorum,ama sizlerin sebeplerini öğrenmek eminim hepimiz için güzel olacaktır...
Ynt: Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ?
Arkadaşlar folyo da yemek pişirmenin sağlığa zararlı olduğu söylenmekte ve neredeyse herkezcede kabul görmekte,tariflere bakınca neredeyse coğunda folyo var ne dersiniz folyo kullanmadan yemek yapılamazmı?
Ynt: Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ?
Güveç içerisine et ve aklınıza gelen tüm sebzeleri doldurum yagınıda atın içine koydunuzmu ateşin üzerine alın size süper bir güveç
afiyet olsun