Arama sonuçlarınız

1. alpino

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... kim nasıl anlamak isterse öyle anlasın ancak nufusun büyük şehirlere göre az olduğu , kırsal kesimden kısmen daha az göç almış ve belkide yerleşik insanların geçmişlerininde orada uzun zamandır yaşadıgını farz edecek olursak ,bu...

2. alpino

İstanbul da Etkinlik Yok mu?

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? güzel bir izlenim olmuş
  3. alpino

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010) selam bu gezi aynı veya yakın tarihlerde 2011 yılındada tekrarlanacakmı acaba ?

4. alpino

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... ülkemizdeki veya anketteki diger alternatiflerinde cok farklı olmayacagına emin olun sonucta bunlar birer Türkiye gerceği ancak burada amaç istanbul ile arasında bir kıyas yapmak olmalıydı
  5. alpino

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... verdiğiniz bilgiler gerçektende çok faydalı (kendi adıma) teşekkürler

6. alpino

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları arkadaşlar konuyu hareketlendirmek istedim fotografları ve ya resimleri bekliyoruz

7. alpino

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? yeni lada alana bir arkadasımız 100 tl lik benzi n ile 325 km yaptıgını yazmış bu gercektende süper lpg taktırmaya gerek yok o halde
  8. alpino

Karavan mı Yelkenli mi?

Ynt: Karavan mı Yelkenli mi? Çok haklısınız :)
  9. alpino

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok sadece vw oldugu için satacak bir araçtır ve genelde vw araçlarında olduğu üzere hak etmediği değeri görecektir aziz halkımızdan :)

10. alpino

Yurt Dışına Kendi Aracınızla Çıkmak istiyorsanız neler yapmalısınız ?

Ynt: Yurt Dışına Kendi Aracınızla Çıkmak istiyorsanız neler yapmalısınız ? Kesinlikle bir sorun çıkmaz, şunuda belirtmeliyim ki gümrük memuru şüphelenmez ise veya şüpheli bir haliniz yoksa bırakın arabanızın bagajını acmayı camını bile actırmıyorlar. Ayrıca gittiğiniz ülkelerden...

11. alpino

Klasik 123 Kasa

1979 model 123 kasa mercedes 250 aracımı sizlerle paylaşmak istedim. 1979 model aracım 67000 kilometrededir ve orjinaldir kesinlikle oynanmamıştır,zaten ilk günden beri arac bizde,aracta boya kaza olamdıgı gibi ilk günden beri kapalı garajda muhafaza edildiğinden boyası orjinaldir. araçta...
  12. alpino

KLASİK 123 KASA

1979 model 123 kasa mercedes 250 model aracımı sizlerle paylaşmak istedim.1979 model ve ilk günden beri bizde aracın orjinal kilometresi 67100 km ve tüm gecen zaman zarfında kapalı garajda muhafaza edildiği için boyasıda orjinaldir tabiki bunda aracın son 5 yıl hariç İstanbul dışında...

13. alpino

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim:)
  14. alpino

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? bu nasıl ve neden oluyor?
  15. alpino

Karavan Sahibi Olabilmek için Emekliliği Beklemek Zorunda mıyız?

Ynt: Karavan Sahibi Olabilmek için Emekliliği Beklemek Zorunda mıyız? haldun arkadasım bırak emeklilik uzak dursun bizden emeklilik geldimi duraklar azalmıs demek oluyor ve gerisi malum :)

16. alpino

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok size kesinlikle katılıyorum aracın kalitesi beklentileri karsılamayacak seviyede ve kesinlikle bu kalitede bir aracın olması gerekenden cok daha yüksek fiyatta belki haksızlık yapıcam biraz ama inanın songyoung pikap bundan daha iyi
  17. alpino

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları size katılıyorum ancak bildiğim kadarı ile amerika direk olarak 10 yıllık vize vermekte
  18. alpino

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? zannedersem niva aldıgınıza pişman değilsiniz. ::)

19. alpino

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) yusuf bey yeni evinizi iyi günlerde sağlık ve mutluluk içinde kullanın insaallah,hayırlıolsun
  20. alpino

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? TEKNİK ÖZELLİKLER - LADA 4X4 1.7İ MOTOR Tip : Düz yerleştirilmiş, 4 zamanlı, elektronik ateşlemeli, MPFI SOHC 8V, çok noktadan enjeksiyonlu benzinli motor Silindir hacmi (cc) : 1690 / Sıralı 4 silindir Maksimum tork (Nm/devir) : 128.3 / 3000...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.