Karavan Sahibi Olabilmek için Emekliliği Beklemek Zorunda mıyız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,150
Ynt: Karavan Sahibi Olabilmek için Emekliliği Beklemek Zorunda mıyız?

Felsefik arkafonu ve imgesel zemini :D süper betimleyebilsek bile iş pratiğe gelince dön dolaş gene aynı hışır ve hoşaf karavan ilanlarına kalıyoruz...

Acaba piyasada verdiğimiz paraya değecek karavan bolluğu var da, gönül gözüyle bakmadığımdan ben mi göremiyor muyum? ;D

Etiketler

taiga' Alıntı:
Görememenin sebebi para değil sadece, PSA nın bir "stili"yok...
Bu da seni rahatsız etti ve sende VW büyüsüne kapılıp gittin aramızdan... :D

Biri vw buyusu mu dedi? Cem'e katiliyorum. Kesinlikle o minibuslerde kendimi iyi hissedemedim.

aslanahmet' Alıntı:
Ben işe bir noktadan başlayayım dedim. Geçen hafta çeki demiri için, Bosal'ın bir yertkili servisiyle irtibata geçtim. Fiyatlar okkkalı ve iş meşakkattlı. "Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır" dedik, ardından da "Taktıralım bir tane" dedik. Bizimkinin modeli ellerinde yokmuş, Almanya'dan siparişle getirtiyorlarmış. "O zaman getirtin bir tane" dedim. " 4 hafta sürer" demezler mi :eek: :mad: . Diğer bayilerin ellerinde de yokmuş. Ne yapalım beklemedeyiz.
aslanahmet' Alıntı:
Ben işe bir noktadan başlayayım dedim. Geçen hafta çeki demiri için, Bosal'ın bir yertkili servisiyle irtibata geçtim. Fiyatlar okkkalı ve iş meşakkattlı. "Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır" dedik, ardından da "Taktıralım bir tane" dedik. Bizimkinin modeli ellerinde yokmuş, Almanya'dan siparişle getirtiyorlarmış. "O zaman getirtin bir tane" dedim. " 4 hafta sürer" demezler mi :eek: :mad: . Diğer bayilerin ellerinde de yokmuş. Ne yapalım beklemedeyiz.

Ahmet Omer'in cadirvana hazirlik mi yapiyorsun? Gecen hafta an rahatimiz oydu inan.

:smiley: MUHTEŞEM.

RÜZGAR' Alıntı:
Karavan sahibi olmak...Emeklilik...
Yani emekliliğe kadar biraz birikim,emeklilikte de çokca zaman
Yan yana gelebilmesi büyük olasıllıkla "olası" kavramlar..
Ama ya enerji. Ya istek.Ya heves.Tabii herşeyin önünde sağlık. Bunları görmezden gelemeyiz.
Emekli olduktan bir süre sonra vücüdunuz da emeklemeye başlar yeniden.
Bir merdiveni çıktığınızda , bir yükü kaldırdığınızda,bir teknoloji harikasını kullanabildiğinizde tebrik edersiniz kendinizi.
Çıkabildiğiniz için, kaldırabildiğiniz için, kullanbildiğiniz için gizli bir kutlama töreni yaşanır ruhunuzun derinliklerinde.
Bir zaman gelir elinizde tahlil sonuçları,anjiyo raporları,röntgen filimleri,tomografi bilmem neleri...
Bir kağıtlara bakarsınız, bir kapınızda duran karavana.
Artık siz mi karavana binersiniz yoksa karavan mı size bilinmez.
Ama bilinen bir şey varsa zamanın hızla geçtiği.
"O" zamana uzanın , parmaklarınızın ucuna kalkın, yakalayın yakalayabildiğiniz yaprağı,çekin gelsin dalın ucu, erişin güzelim hayatın meyvasına, koparın yiyin.
Tadı geçmeden,düşüp çürümeden...

RÜZGAR

aslanahmet' Alıntı:
Bankada ne yapacağıma karar veremediğim 20-30 bin TL bir param olsa idi hiç düşünmeden keyfime göre bir karavan alırdım. Kullanamasam da kapının önünde yatırırdım. :smiley:
Yapma sevgili kardeşim, yoldan çıkarma bizi :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Hafta sonu gezilerimi rahatlatacak donanımlarımı yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum. Ve şunu unutmuyorum ki tüm bu donanım malzemeleri amaç değil araçtır. Elimdekiyle idare edip anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Önemli olan da bu zaten.

Cem bey, çok net açıklamış olayı. Biz istediğimiz karavanın resmini çizmiş, içinde seyahat ettiğimizin fotoğrafını görmüş ve bir zarfa sadece karavan alımı için hergün para koymuştuk. Nasıl birikti o para anlamadık, tam o paraya göre karavanımız bir gün içinde satın alındı. Siz amacınıza ne kadar adanırsanız, amacınız da size o kadar adanır :smiley:

Emekliliği beklemedim, boyu boyuma huyu huyuma uygun bir aday bulunca karavanlandım... :D
Borca falan girdim ama usul usul öderiz herhalde...
Açıkçası umudumu kaybettiğim anda karavana sahip olmak çok güzel bir duygu...
Başladık bakalım orasını burasını yapmaya, onarmaya...
Emeklilikte gelse aslında ne güzel olacak... :D

taiga' Alıntı:
Emekliliği beklemedim, boyu boyuma huyu huyuma uygun bir aday bulunca karavanlandım... :D
Borca falan girdim ama usul usul öderiz herhalde...
Açıkçası umudumu kaybettiğim anda karavana sahip olmak çok güzel bir duygu...
Başladık bakalım orasını burasını yapmaya, onarmaya...
Emeklilikte gelse aslında ne güzel olacak... :D
haldun arkadasım bırak emeklilik uzak dursun bizden emeklilik geldimi duraklar azalmıs demek oluyor ve gerisi malum :smiley:

Emeklı olduktan sonra , gec kalmışlıgın buruklugunu yok sayabılırsenız, mesele yok demektır. ;) :(

alpino' Alıntı:
haldun arkadasım bırak emeklilik uzak dursun bizden emeklilik geldimi duraklar azalmıs demek oluyor ve gerisi malum :smiley:
Çocukların geleceği düşünüldüğünde, emekli olduktan sonra evde oturmak çok kolay olmuyor.
Son durağa gelmeden, durak sayısının azalması negatif yönde pek etkili olmuyor. ''Yaş 55 yolun yarısı eder'' diye değiştirip dizeleri yola devam ediyorsunuz. :smiley:

(Çünkü delikanlı çağındaki cevher de, yürekte aynen devam ediyor)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR