Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

Disco 2 70km-80km Arası Tekliyor

T turbo yokki bunda alper araba benzinli

2. troyexplorer

Disco 2 70km-80km Arası Tekliyor

Benzin pompası okeye dönüyor , deponun içinde pompa
  3. troyexplorer

2005 Discovery 4.4 Hse

Valla bildiğim ve söylenen öyle sağından solundan el girecek yer yok motor yanlarında , sizde tekrar araştırın isterseniz bu konuyu

4. troyexplorer

2005 Discovery 4.4 Hse

Disco 3 ile ilgili bildiğim duyduğum motorda herhangi bir müdahale gerekse , yani basit müdahalelerde dahil , örneğin marş motoru sökmek takmak vs. Kupa çıkması gerekiyor , sorunsuz bi araç olmadığını düşünürsek kupa çıkması her olayı ikiye katlar masraf olarak
  5. troyexplorer

2005 Discovery 4.4 Hse

Sorry , disco 2 yi sordunuz sandım ... o yüzden sildim yazdığımı

6. troyexplorer

Discovery 2 Parça Satıyorum

Yok ön sinyalleri sattım epey önce

7. troyexplorer

Discovery 2 Parça Satıyorum

Disco 2 silecek motor aksamı ; Silecek altı kapatma tapaları 2 adet poşetinde ; İhtiyacı olan özelden ulaşabilir
  8. troyexplorer

Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu

İlk çalışmadaki sarsıntılı çalışma için ısıtma bujilerinin çalışıp çalışmadığını kontrol ettirin Isıtma bujileri kontağı açıp marşa basma arasındaki zamanda (soğuk havalar için özellikle) yanma odalarını ısıtır, zaten dizelde kontağı açar açmaz marşa basmamanın sebebi ısıtma bujilerinin...
  9. troyexplorer

Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu

Dizelmi benzinlimi?

10. troyexplorer

99 3,9v8 Disco 2 Destek Ricasi

Şanzuman pozisyon swici kaynaklı olduğunda marş tık bile yapmaz, direk kontak bağlantısını keser park modunu algılamıyorsa Posizyon swicini bozan şey , yazın klima suyu direk onun üstüne akıyor su tahliyesinin akma pozisyonunu kısa bi hortum ekleyerek değiştirin , yoksa bu parçayı yenide...

11. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Bagaj fitili ayrı mesele ama toz hava menfezinden geliyor kesin Sağ taraftaki pandizotun ufak kapağını aç çamurluğa açılan hava tahliye ızgarasını göreceksin ondan kaynaklı toz
  12. troyexplorer

Discovery 1 V8 Çalışmıyor Yardım Lütfen

Bobinlerden kaynaklı olabilir Soğukken değil ısınınca su koyverir bobinler

13. troyexplorer

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Cherokee olduğunun farkındayım, karma karışık alt marka üst marka Benim ilgilendiğim ve yakıt tüketimi yüzünden vazgeçtiğim 2003 -2004 cherokee 2,8 crd veya 2.8 crd renagade idi

14. troyexplorer

Hehe o doldum uyarısı sıkıntı yok
  15. troyexplorer

Benzinli de tüp olayına girmek gerekir tüpten hoşlanmıyorum
  16. troyexplorer

Bro stop güzel olmuş , sprey boyada tamamda çelik macunla tamponu normal formuna döndürmedinmi zor bir iş değil o , kabaca sür kuruyunca kalım zımparayla kabasını al sıfırlanmaya yakın 2000 zımpara suyla birlikte kaymak gibi çıkar

17. troyexplorer

2.8 crd liberty veya renagadelerdede alternatif az şuan mevcut olanların baktım birkaç tanesine dökülüyorlar Kurcalanmamış düşük km bulursam yapıştırıcam araştırma içindeyim Fiyatlarda enterasan adamlar arabaya elini sürmemiş acayip paralar istiyorlar
  18. troyexplorer

Tek arabaya düşürücem olayı, 2,7 daha iyi tabide sürekli onla büyük kaçar İstanbulda

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR