Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Mazot kütüğünde yok valfini değiştirdim , yok bilmem ne yaptım hikayelerine kanma , onun çözümü yenisini almak başka çözümü en fazla 1 ay idare eder, mazotun giderken alttan pıt pıt akıp gider ve orjinal dışı kabul etmez

2. troyexplorer

Mazot kütüğünü unutmuşum oda yenilenmiş olmalı herhalde şuan 1600-1700 lira olmuştur
  3. troyexplorer

İllla alıcam diyorsanız özelden konuşalım bi araç tavsiye edebilirim bildiğim araç

4. troyexplorer

Bunlar motor aksamının önemsenmeyen yan yardımcıları bide motor içi var tabi oraya girersen allah yardımcın olsun derim O yüzden motor içinden emin olmadan da alma tabiki Anlayan bi ustaya baktır üfleme veya başka bi sıkıntı varmı diye
  5. troyexplorer

Bu yukarda yazdıklarımı araçlarına uyudurma kaydırma yapmadan yenileyenler 50 küsürlere gırtlağını sıksan vermez aracını , herhalde bu euro artışıyla , sadece parçaların orjinal parça tutarı 15-20 lirayı aşar

6. troyexplorer

Alacağın aracın sahibine şunları sor cevaplarına göre karar ver 1- enjektör değişim veya ayar vs yapıldımı 2 -enjektör orinng ve pulları değiştimi 3- enjektör taksimat kablosu değişip yağ yürümesi için engelleyici bişeyler yapıldımı? 4- mazot hortumları yenilendimi? 5- volant...

7. troyexplorer

Bide bu aracın kendi sorunsalları mevcut , yaş itibariyle bazı parçaların yenilenmesi gerekir Bunlar kullananlar tarafından peyderpey halledildiyse ne ala yoksa aldığına pişman olursun
  8. troyexplorer

Tabi iyi para isteyeninkide sorgusuz alınır anlamına gelmez bu Şans işi değil yanlız Ben mesela offroad yapmış arabayı evden içeri sokmam , anası bellenmiştir o tip aracın , eline patlamak üzere bomba verilmiştir diyebilirim Arkada çeki demiri varsa yine uzak dur , o çeki demiri...
  9. troyexplorer

Rakam uygun , rakamı uygun tutandan korkarım ben , demekki tek kuruş masraf etmemiş , biran önce kurtulmaya bakıyor araçtan 50 lira versen sende kalır

10. troyexplorer

Rakam uygun , rakamı uygun tutandan korkarım ben , demekki tek kuruş masraf etmemiş , biran önce kurtulmaya bakıyor araçtan 50 lira versen sende kalır

11. troyexplorer

Hocam araba öyle fotograftan bakarak anlaşılmazki Şunu söyleyebilirim satan adam arabayla alakalı biri değil Manuel vites diye ilan vermiş araba otomatik Hadi ilanı yanlış girdi diyelim açıklamada baskı balata değişti diyor :smiley::smiley:
  12. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Güncel Satılıklar; Komple silecek motor aksamı Silecek altı kapatma tapaları Sol ön tampon bağlama aparatı

13. troyexplorer

Discovery 3 Arıza Işıkları.

Hocam disco 2 olsa bişeyler söylerizde 3 kullanan yok gibi bişey burda , o yüzdende kimsenin fikri yok herhalde Aq ingilizi Disco 3 ü nasıl içinden çıkılmaz üretti bilmiyoruzki Benim tek bildiğim motora bişey olsa kupa çıkması gerektiği , o yüzzden hayatta bulaşmam Zırt pırt arıza...
  14. troyexplorer

Şanzuman daha önce indiyse arazi vitesi etrafındaki izalasyonu bozmuş olabilirler , sert süngerimsi bişey var orda Egsoz ordan geçmiyor, herhalde şanzumanın sıcaklığı geliyordur , şanzuman baya bi ısınıyor çünkü Orta konsou çıkarttırıp izalasyonu kontrol ettir istersen
  15. troyexplorer

Ilandaki 2006 Grand Vitara 2.0 Jlx-al Hakkında Yardım

230 binde lpg li ve ne zaman takıldığı belli değilse hiçbirşeyine dikkat etme , es geç başka araç bak , başına iş alırsın

16. troyexplorer

Discovery2 Central Diff Lock

Yanlız bu kilit tam kilit değil normalde önlere %50 aktarım var bu orta kilit önlerle arkalara giden aktarımı eşitliyor , 4 nü birbirine kilitlemiyor yani bunun için ön ve arka deflere ayretten kilit takmanız gerekir
  17. troyexplorer

Discovery2 Central Diff Lock

Bu aracın bazı modellerinde orjinalde orta kilit mevcut ama koldan kumandası yok , kol değiştirilip şayet orta kilit barsa devreye alınabiliyor Olup olmadığını anlamak için arazi şanzumanın seri numarasına bakın , yağ doldurma tapasının o tarafta lazerle alüminyum gövdeye yazılı seri numarası...
  18. troyexplorer

Bu Hortum Nedir Bilen Var Mi?

Ön defransyelin havalandırma hortum ucu o

19. troyexplorer

Discovery 2 Pas Sorunu

Önce alt yıkama yaptırın , sonra paslı yerlerin pasını bulaşık teli, keçe gibi şeylerle kabasını alın suyla birlikte Çift karışımlı epoksi boyalar var alengirli yerleri fırçayla , açık yerleri kompresörle boyayın , bi daha paslanmaz uzun süre Adam akıllı olması için şasenin arabadan...
  20. troyexplorer

Dİscovery 4 Artilar Eksİler ?

Belki ayrıntılı bilgi sahibi olan vardır ama disco 4 için burası erken gibi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR