Arama sonuçlarınız

1. iceman

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi açılabilir belki siz yinede başvurun hatta haftaya olan eğitime gitmeye çalışın...

2. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi bende sabahtan uğrayacağım bir merhaba demek için :)
  3. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi Muhtemelen Fatma Hanım ile görüşmüş olabilirsiniz. Umutkaptan'da Kocaeli İtfaiyesi'nde Gönüllü İtfaiyecileri Briliği'nin Grup Amiridir aynı zamanda. Sistem İstanbul ve Kocaeli'nde biraz farklı çünkü İstanbul İtfaiyesi bu çalışmayı son 2.5 - 3...

4. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap evet bu da American La France gibi bir acil müdahale aracı firması.
  5. iceman

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) Hepimizin başı sağolsun. Çok üzücü bir durum. Emniyet şeridinde emniyetsiz olduğumuzun çok acı bir kanıtı oldu. Allah'tan ailesine sabırlar diliyorum.

6. iceman

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap birşey söylemek isterim American La France markası yalın bir araç markası değildir. Firma acil müdahale araçları üretir ve kendi markasını üzerine basar. Ama bunu üretirken Ford-GMC-Kenworth-Dodge-Chevrolet-İnternational gibi araçların şase,motor ve kupalarını alıp...

7. iceman

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor aklıma gelmişti böyle bir başlığın yakınlarda ortaya çıkacağı :)
  8. iceman

Aselsan 4115 Yükleme Kablosu Arıyorum

Ynt: Aselsan 4115 Yükleme Kablosu Arıyorum aselsan bayilerinden destek almayı denediniz mi?
  9. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi yok hocam geç kalmadınız eğitimler devam ediyor, itfaiyenin sayfasını kontrol edin.

10. iceman

Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı işte bende onu merak ettim ya, hangi kurum olarak itfaiye/polis gibi kamu kurumları ile telsiz üzerinden haberleşebiliyorsunuz. Bu konuda bildiğim kadarı ile amatör telsiz derneklerinin kamu kurumları ile çeşitli protokolleri var. Profesyonel PMR...

11. iceman

Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı birşey soracağım PMR telsizle itfaiye ekiplerine nasıl çağrı yapıyorsunuz? bu kapsamda hangi ünvan ile bu görüşmeyi yaptığınızı merak ettim, ayrıca profesyonel PMR cihazdan kast ettiğiniz hangi tip cihazlardır?
  12. iceman

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları cayır cayır yanıyor bunlar hüseyin abicim :)

13. iceman

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar @c126 : Evet haklısınız, birçok farklı görüş mevcut, insan ilk başlarken ne yapması gerektiği konusunda çok bocalıyor, sonu bitmeyen bir dünya gibi 4çeker araçlar. hiçbiri birbirine benzemiyor, her ne kadar aynı marka aynı modelde olsa birçoğu değişime uğramış...
  14. iceman

Kayseri'deki 110'lar

Ynt: Kayseri'deki 110'lar kamu kurumlarında defender'lari pek hakkıyla kullandıklarını söyleyemem, muhtemelen bu araçlarda da görünen ve görünmeyen sıkıntılar çoktur. bence direk sahibinden, sorunları, değişenleri, değişmeyenleri belli bir araç almanız sizin için daha iyi bir tercih olabilir...
  15. iceman

Atilla Dinçer adında bir dostumu arıyorum ....

Ynt: Atilla Dinçer adında bir dostumu arıyorum .... Gökhan abicim selamlar, güzel sohbetini özledik vallahi ;D gür sesini muhtemelen duymuştur eski dostun Atilla Dinçer... ;) en yakın zamanda görüşmek üzere selamlar... ibrahim.

16. iceman

Defender 110SW

Ynt: Defender 110SW ooo Umutkaptan sahibinden.com'dan önce gezenbilir'de ilanı vermişsin. TCG Land110 karasularımızın dışına çıkmasın mesajı var sanki? :) hayırlı satışlar olsun.
  17. iceman

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları forumdan bir sarı siyah 406 gitti diğeri geldi. çok çok güzel bir çalışma olmuş. gerçekten özene bezene yapılmış. güzel günlerde kullanırsınız inşallah. vinç konusunda da werner unimog'ların en iyi kankasıdır, çok sağlam vinçtir. bu arada sarı siyah...
  18. iceman

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları uzun zamandan sonra farklı bir mog'la karşılaştığıma çok sevindim. güle güle kullanın.

19. iceman

bu araçtan gören varmı?

Ynt: bu araçtan gören varmı? bildiğim kadarı ile; ilk fotodaki araç suni darbe yaparak sismik ölçümle yeraltında aranan kaynağa ait derinlik, toprak yapısı, rezerv durumlarının belirlenmesinde kullanılıyor. yani nasıl biz bir duvara çivi çakmadan önce beton mu tuğla mı olduğuna bakmak için...
  20. iceman

bu araçtan gören varmı?

Ynt: bu araçtan gören varmı? bu araç TPAO'da mevcut. sismik çalışmalarda kullanıyorlar.yanlış hatırlamıyorsam 4şiddetine kadar sismik hareketlenme sağlayabiliyorlar bulundukları alanda. ankara gölbaşı tesislerinde denk gelmiştim, tam arkasında da 30 küsür 406 vardı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR