Yeni 1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,640
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,409

Etiketler

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap

birşey söylemek isterim American La France markası yalın bir araç markası değildir. Firma acil müdahale araçları üretir ve kendi markasını üzerine basar. Ama bunu üretirken Ford-GMC-Kenworth-Dodge-Chevrolet-İnternational gibi araçların şase,motor ve kupalarını alıp kullanır ve üzerine kendi adını yazar. Bu sebeple bir GMC aslında bir American LaFrance olabilir.
Fotoğraflardan da hangi marka hangi model olduğu her zaman belli olmayabilir çünkü siparişe göre özel üretim araçlardır American La France'lar.
örneğin;
bu bir Ford kamyondur. Ford'un bu modelini kendi yan kuruluşu olan Pierce'te itfaiye aracı olarak imal edip kendi logosunu koymuştur oysa aslen Ford'tur ve fotodaki de American La France logolu bir araçtır. (ford ta yazıyor ayrıca)
15249.jpg

Bu ise sadece şasesi başka markadan alınmış tamamen American La France imalatı bir araçtır.
2544.jpg

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap

İbrahim ben bende şimdi mulayakta kaldım acaba sorduğum soru marka değilde sadece firma ismimi
cevabı açıklamak istiyorum isteyen yeni soru sorabilir

Crown Firecoach

post-3-1216962797.jpg

FEMain6.jpg

spaceball.gif

spaceball (1).gif

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR