Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Valla daha ucuzuyla da yol yaparsiniz .. Ama nasil yaparsiniz .. sikintilar diger bisikletlere gore cok fazla olacaktir zaten .. bir de o bisiklette belki parca falan da degistirmistir .. Biliyorsan incelemelisin istersen bana gonder ben sana soyleyeyim

2. fidodido

El Yapımı Kamp Ürünleri

Bu konu altında el yapımı kamp ürünlerini paylaşalım bütün kampçı arkadaşlar için çok yararlı yazılar olacağına inaniyorum hem forumda daha önce yapılanların olduğu yerler de dağınık görünümden kurtulmuş olur ilgilenler takip etsin derim :)
  3. fidodido

Kış Güneşinde Kleopatra Plajı ve Dim Çayı Videolu

Kış Güneşinde Kleopatra Plajı ve Dim Çayı Videolu Alanya tatil için en sevdiğim yerlerden biridir .. çadir kampi vs. yapmayi dusunmuyorsaniz ucuz havuzlu apart otellerde kalabilirsiniz.. fiyatlar aşiri ucuz .. gece hayati da mükemmel

4. fidodido

karanlıkta çekim yapmak

karanlıkta çekim yapmak Ben sony kullaniyorum hd bir makina. .. karanlik çekimlerde sony , canon , panasonic çok iyi ... tabiki bu iş için üst modelleri tercih etmek lazim .. karanlikta çekim önemli bir faktör .. bütçenizi yazsaydiniz işiniz daha da kolaylaşabilirdi
  5. fidodido

Tapatalk

Tapatalk aşırı kullanışlı .. normal pc den girmek daha zor .. mobil olmasina ramen :)

6. fidodido

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi 750 tl ye iyi bisiklet alinamaz .. şu bisiklet iyi deyip paylaşirsaniz sevinirim ... bu sporla 96 dan beri uğraşıyorum .. böbürlenmek gibi anlamazsaniz sevinirim .. Türkiyedeki UCI lisansli birkaç eğitmenden biriyim mtb , yol , veledrom .. hepsini detayli...

7. fidodido

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi sorun cikartir malesef .. hem donanim acisindan hemde size fiziksel acidan zarari olur .. bence biraz daha para ayirabilirseniz ayirin .. cunku obur turlu riskli olacak
  8. fidodido

Salcano Diablo 2 aldım

pedli taytlardan ziyade 1. sirada alismak 2. sirada kaliteli sele gelir pedlerin amaci pedal cevirirken surtunmeyi minimuma indirip teri emmesidir .. 2000 tl ye de sele var 10 tl ye de .. ama 2000 tl olani alsaniz da alismaniz şart
  9. fidodido

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi anliyorum o fiyata iyi bir bisiklet almak cok zor yalniz

10. fidodido

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi neden salcano ve sedona uzerinde duruluyor anlayamadim ... herhangi bir butce den bahsedilmemiski .. bu markalar vasatin altinda markalar diyebilirim .. ayrica amortisor demek normal fork tan daha agir demek degildir ..duz aluminyum masalardan hafif masalar...

11. fidodido

bisiklet alacağım hangisini tavsiye edersiniz ?

bianchi rezalet bir markadir almanizi kesinlikle onermem .. tr de dandik parcalarla toplanir boyanir iki uc tane goz boyayici sticker yapistirilir ve maliyetinin 3 katina satilir .. oncelikle tavsiye icin butcenizi belirtin ... amortisor olayi minimum on amortisor olsa iyi olur ama sunu da...
  12. fidodido

Çanta Tavsiyesi

Çanta Tavsiyesi Guzel cantalar :)

13. fidodido

Çocuklarla Kamp

Çocuklarla Kamp pardon bozburunda çadiri nereye kurdunuz acaba ? ben gittigimde herhangi bir kamp alani veya cadir kuran birisini gormemistim ... bozburun bambaska bir yer ben de orada cadir kurmak isterim
  14. fidodido

Likya Yolu Ultra Maratonu

bu yolu komple yuruyerek , kamp yaparak gecen var mi ?
  15. fidodido

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler mangalin ustune rakiyi icince ormani bile yakarim :))

16. fidodido

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler tercih işte :)
  17. fidodido

Kamplar için Tente İşi Tamamdır

Kamplar için Tente İşi Tamamdır ben gecen sene antalya kipa dan ruzgarlik almistim hem de 5 tl gibi komik bir fiyata ... şekli de normal 3 kisilik bir cadirin ikiye bolunmus hali gibi ... keyfimize gore içinde oturduk .. yeri geldi gunesten korunmak icin cadir yakinina koyduk ..
  18. fidodido

Kamp, Kampingte mi Yapılmalı?

kamp alani disinda kalinacaksa yakinda su olmasi cok onemli .. hatta antalya'da bu sene ben oyle bir yerde kamp yapacagim detaylari yakinda paylasacagim

19. fidodido

Kamptaki Tehlikeler

Kamptaki Tehlikeler bazi arkadaslar bocek , kene vs gibi durumlar icin cadirin etrafina cember şeklinde kükürt döktüklerini söylemişlerdi
  20. fidodido

Doğa'da Kamp Ortamı için Kütük Ocak

Doğa'da Kamp Ortamı için Kütük Ocak birakacagi pislik ve ateş seviyesi ayarsizligi acisindan bence kullanisli degil :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR