Arama sonuçlarınız

1. uyku_hapi

Dağıstan için önerilen yol

Ynt: Dağıstan için önerilen yol bence bu yol yarine bakuye veya nalchik e uçakla gitmek buralardan kara yolu kullanmak daha mantıklı. ayrıca neden direk mahackale ye uçak ile gitmiyorsunuz? Tiflis Mahackale arası fazla bir para tutmaz ama çok indi bindili hatta taksili bir yolculuk olur...

2. uyku_hapi

Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü Merhabalar. Bir kaç gündür Artvin'den ayrı kaldım ve internete erişemedim. bu yüzden cevabım gecikti. Saöylediğiniz vakitlerde üstte yapılan yoruma katılarak yağış vb. sorunlar yaşamanız pek olası değil. Karadeniz sahil yolu + gürcistan içi...
  3. uyku_hapi

Gürcistan seyahati

Ynt: Gürcistan seyahati Merhabalar.. Çeşitli vesilelerle forumda bahsedildiği gibi Gürcistan A dan Z ye güvenli sorunsuz bir o kadarda huzurlu bir ülkedir. gönül rahatlığı ile gezin. Batum önemli bir merkez ve botanik bahçesi sahil bulvarı opera binası kent içi meydanları ve restorasyon...

4. uyku_hapi

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü Merhabalar. yorumlarınız için teşekkür ederim. Ancak bende ve denediğim bir kaç değişik bilgisayarda fotoğraflar hep sorunsuz yazının içinde görünüyor. Sorun olmasına üzüldüm. Kara sınır kapısından geçişler hakkında bilgi vermek gerekirse...
  5. uyku_hapi

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü Fotoğrafları ben görebiliyorum. fotoğraflar imagebam sitesi üzerinden eklenmiştir. benden başka görebilen var mı acaba?

6. uyku_hapi

Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım

Ynt: Mayıs 2012 Batum Gezisi ve Notlarım Merhabalar Gezi notları ve fotoğraflar için çok teşekür ederim. gayet faydalı olmuş. Artvin Batum'a yaklaşık 100 km. çok sık gelip gidiyorum. Sizlere tavsiye edeceğim bir yer var. Batum da denize girmek ölüm. oldukça dalgalı hemen derinleşen ve çakıl...

7. uyku_hapi

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) merhabalar yukarıda eklenmiş Azerbaycan gezi notlarının fotoğrafları çıkmamış. yazıyı fotoğraflar ile birlikte okumak isteyenler için link; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88870.0 saygılarımla uyku_hapı
  8. uyku_hapi

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü Dashkesen den yola çıkıp Gence'ye ordadanda hızlıca Baku'ye vardım. Dedğim gibi yollar oldukça güzel ve düzgün. Sadece Hacıqabul a varmadan 20-30 km. yol genişletme çalışmaları mevcut. Tahmin edeceğiniz gibi Türk inşaat şirketi yolu yapıyor...
  9. uyku_hapi

Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü

Ynt: Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü gezi notlarını yazmaya başladım.. aşağıdaki linkten tak,p edebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88870.0 saygılarımla uyku_hapı

10. uyku_hapi

Merhabalar.. Gezi planları bölümünde aynı başlık ile yazdığım geziyi geçtiğimiz hafta gerçekleştirdim. Gezi otostop ile gerçekleşti Batum dan aldığım Azerbaycan vizesi ile Önce tiflis sonrada kırmızı körpü (köprü) ye ulaşarak sınırı geçtim. Oradan Gence'ye ve daha sonra Dashkesen kasabasına...

11. uyku_hapi

Ynt: Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü Henuz baku ye varmamakla birlikte. gordugum msafir perverlik ve birlikte attigimiz kahkahalar bunu yanlislamakta.. donunce detayli yazacagim. saygilarimla
  12. uyku_hapi

Ynt: Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü uyku_hapi Gence den bildiriyor. Gezi tahmin ettigimdende keyifli gidiyor. ingilizce kalvye icin ozur dilerim. Tiflis son bir yilda cok degismis ve gelismis.. siniri gecmek cok kolay oldu. otostop cok kolay oldu ama azerbaycn otostop icin...

13. uyku_hapi

Riga-Helsinki-Talinn

Ynt: Riga-Helsinki-Talinn Riga'da DADA restoranda yediğim yemeği hala unutamıyorum. şehir merkezinde büyük plazalar (Galerija Centrs) arasında bir yerdeydi. Muhteşemdi şiddetle tavsiye olunur. http://www.riga-life.com/eat/restaurants_details/123-Dada Sahil çok güzel. su soğuk değilse...
  14. uyku_hapi

Merhabalar Sevgili Gezenbilir ailesi.. Yeni planımın Bakü gezisi olduğunu yazmıştım. Gezi olgunlaştı. Vize işlemini Batum'daki Azeri başkonsolosluğundan cuma günü (22haziran) hallettim. Pazartesi vizemi alıp yola koyulacağım. Gezi 1 haftalık Ulaşım Aracım otostop. 25 haziran günü Vizeyi...
  15. uyku_hapi

ERMENİSTAN GEZİ NOTLARIM

Ynt: ERMENİSTAN GEZİ NOTLARIM Merhabalar... Gezi notlarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla

16. uyku_hapi

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Merhabalar Bilgiyi teyit etme fırsatım oldu. Batum'daki Azeri konsolosluğu 1 gün bekleterek ve Türk vatandaşlarına ücretsiz vize vermektedir. Ben de 20-21 haziran günleri vize almayı düşünüyorum. Yola çıkışım...
  17. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Merhabalar Kars 3 gün bekletiyor. Sırf bu duruma kızıp oradan vize almıyorum. saygılarımla uyku_hapı
  18. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Merhabalar; Bu arada yeni gezi planım Baku. Ancak kara sınır kapılarından vize verilmediği için azerbaycan'a gitmek henüz mümkün olmamıştı. Yeni aldığım teyit edemediğim bilgiye göre Batum'daki Azerbaycan...

19. uyku_hapi

Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi Merhabalar, Elinize sağlık çok keyifli fotoğraflar ve açıklayıcı bilgiler olmuş. Bu bölgeyi el birliği ile bilinmezden kurtardık. Çok faydalı olacağını düşündüğüm notlar için bir kez daha teşekür ederim...
  20. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Grozny televizyon binasından bir görünüm. Grozny de her yeni binada olduğu gibi bunuda Türk mühendisler inşaa ediyor. Grozny Şantiyede Adana kebap keyfi. Vladikavkaz Vladikavkaz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR