Arama sonuçlarınız

1. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ferhat bey selamun aleykum.Özür dilerim esnemek yazmışım.,aslinda vibrasyon yazmak isitedimde.. Unimogun şassesi aslinda dünyada en çok esneme kabiliyyetine malik arabalardan bir tanesi.İsterseniz UNİMOG haqqında şu videoya bakın. http://www.youtube.com/watch?v=w199fYDUYr8...

2. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Herkese selamlar.devam edelim. Yan duvarların çerçevesini temamen kaynaklayıb bitirdim.Bu noktada siz degerli arkadaşlara söylemek isterdim ki ,esas künc profillerrinin duvar kalınlıklarının esneme esnasında kaynak noktalarında kopması fikiri beni narahat edirdi.Şekildeki...
  3. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Ayhan kardeş ALLAH sizinde yardımçınız olsun.Çalışırız ki ,bir şeyler erseye gelsin inşaALLAH.Sizlerden ricam, hatalı yapdığım yerlerin söylenmesidir.

4. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın Güngör bey ve degerli arkadaşlar. Kasanın aracın şassesi üzerine birleşmesi konusunda ben bir az yazmışım.Siz degerli arkadaşlar bu mevzuları okumuşsunuz.. Amma bende bele düşünürem ki,bu mevzu çok merakli olduğu için daha fazla ingelenmeye ihtiyaclidir. Güngor abi...
  5. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Efe bey aleykum assalam.InşALLAH siz bir bismillah deyin bildiyimizden biz de yardımçı olarız.Özgür ,kardeş sen yapsaydin nece bir proje kullanırdın şu karavan için,,??Her kese selamlar...

6. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Numan abi zaten bu karavan konusu ile ilgilenmek bana ayrıca zevk veriyor.Paylaşmak daha zevkli.Bizim inasanlar var ya her bir ilimde mucitdirler.Neden olmasın bizlerdede.Amma bir eskikliğimiz var ki,zamanında değer vermiyoruz düşüncelerimize.Çalışıyorum son teknoloji...

7. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Numan bey merhabalar.Arabam doka olduğu için kasa bölümüne az şasse hissesi kalıyor .kasam küçük alınacakdır..Ondan dolayı şasseni uzatmak zorunda kaldım.Şimdiki durumda kasamın ölçüleri 4000x2500x2000mm olacakdır.İNŞAALLAH
  8. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın NUMAN bey.kasanın arka hissesinin arazide takılmamasını nezere aldım.Alican beyin ,Nadir beyin dediyi konular lap önceden nazarımda var idi .Eklediyim fotoda (foto1)hali-hazırki durumda kasanın arkasının yer kadarkı mesafesi yazılmış.BENCE ÇOK DEĞERLİ KARAVANIN İÇ...
  9. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın Numan bey ve Olgun bey selamlar.Konunu başlayanda lap evvelden bu mevzuda yazmak istedim . amma ilgi görmedi deyene devam etmedim.Elime keçen Mercedesin son kataloguna gore (foto1)ön ve arka dayak arası mesafe 2110mm .orta ve arka dayak arası mesafe ise 905 mm...

10. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan selamun aleykum arkadaşlar. devam edelim.. yan duvarlarin kafesinin künclerini 40x80x1.2 mm lik profilden yaptım.amma yeniden sökülecek deye çok sert kayanak etmedim.

11. israfil_baku

UNİMOG-KARAVANım için elektrik şeması

Ynt: UNİMOG-KARAVANım için elektrik şeması Sayın FERHAT abi.Selamun aleykum.Sizden ATİLLA BEY söz etmişdi.Deyerli meslehetleriniz çok önemli.Amma ben artık şu malzemeleri almışım.rica ederim meslehetlerinizi eskik etmeyin.arabanin kasasınin yapım aşamasının da izlemenizi rica ederim..
  12. israfil_baku

UNİMOG-KARAVANım için elektrik şeması

Arkadaşlar her kesi selamlyorum.Sizden avtokaravan bölümünde yapımı süren UNİMOG-KARAVANIMın elektrik tesisatı için yardım rica ediyorum.Düşündüyüm elektrik şeması ekdedir.Önceden teşekkür ederim.

13. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar tekrar merhaba. Ender bey ,Eses bey,Hakan bey selamlyorum sizleri... Devam edelim. Yan duvar panellerinin arabanin şassesi uzerinde kaynaklanmasını denemeyi kime ise ÖNERMİYORUM.Yan paneller kenarda alt kısmın üzerinde tam yıgılıb ayarlanmalı ve tekraren sökülüb...
  14. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar herkese merhabalar.Eger insanların hangi ise işine yardımçı ola bildim ise bu benim için büyük bir şerefdir.İlave etmek isterdim ki fotolar daha fazladır amma burada imkan kısıtlı olduğundan dolayı ilave ede bilmiyorum.İnşaALLAH proje biterken bir türlü mevzunu...
  15. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Adil abi maşallah ne yaşlanması.Allahın selamı olsun size.Ögretmenlere HER ZAMAN aşk olsun.Bizlerde MUALLİM derler.Elinizden öpüyorum MUALLİM.Karavançilar hep genç kalır.İnşaALLAH sizde uzun yıllar bizlerle bir yerde olursunuz.

16. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan forumun Avtokaravan bölümüne taşındık.Zahmeti olan her kese teşekkür ederim.Meslahetlerinizi esirgemeyin.Rica ederim. HER KESE SELAMLAR. http://gezenbilir.com/index.php?topic=94219.0
  17. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan kasanin alt kısmını şasse üzerine yerleştirdikden sonra alt kısımdan gelen her hangi neme ve hermetik pozulmaya karşı çerçivenin iç bölümünü 5 mm kalınlıkda sealantla(mastika) doldurdum.
  18. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Selamlar arkadaşlar. devam edelim.2-3 noktalı birleşmenin detallarını alt kısma bağlayıp şasse üzerine kaldırdım.

19. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Sayın Elgin bey selamlar .Zaten ben ana kerkive ve aluminium levha arasinda germetik kullanmışım .(image 403 e dikkatle bakın.).amma ben sudan etkilenen her hansi malzemenin levhalar arası kullanmasını iyi fikir gormedim.Şu kaburğaların arası ozel üretilmiş penoplast...
  20. israfil_baku

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Arkadaşlar her kese selamlar.Zaman az bula bildigim için yaza bilmiyorum. Devam edelim.Şassini iyice antipas siyah boyadikdan sonra kasanın alt kaplamasını yapmağa başladım.Şu kaplama için tercihim alüminum panel oldu.(kalinlik 4mm)panel ile kasa kafesinin arasına...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR