Arama sonuçlarınız

1. CEM50

Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı

Ynt: Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı Bahsi geçen uçagın akıbeti konuyu bilenler için ülkesini gerçekten sevenler için insanın içini parçalar düzeydedir, fabrika uçak üretimi durdurulduktan sonra MKE tarafından kontraplak imalathanesi olarak uzun bir süre çalışmış ve şu an kapalı...

2. CEM50

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Bunlarda benden olsun bu orijinalligi bozulmuş olarak şu anda trabzonda yeni aldıgım 2001 T 4 2,4 fiyatına satılmayı bekliyor.
  3. CEM50

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya 5 adet enjektör memesini 140 a aldım T 4 2,4 ve BOSCH orjinal 0 parça T 3 ile fiyatlar hemen hemen aynı 1,9 enjektörü kütükleriyle degişirse verimli olur ancak şu saatten sonra temizi bulunurmu bilmem T 3 lerinizi kıymetini bilin T 3 mü satıp T 4 aldım tamam daha...

4. CEM50

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. İllaki sarı olsun diye bi takıntınız yoksa orjinal siyahını 30 tl gibi bir rakkama satıyolar 0 parça olarak illede sarı olacaksa alırız bi kutu taxi sarısı sprey boya hallederiz ;D ;D ;D para sizin tabi siz bilirsiniz.
  5. CEM50

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı Berk bey arkaya dogru giden vites borusunun şanzımana irtibatlandıgı yerde bir rotil var bir onu birde arka debriyaj hidrolik merkezini gözden geçirin zaman içinde vites yerleri malzeme aşınması veya kişisel kullanım alışkanlıklarının yol açtıgı enterasan aşınmalar sonucu...

6. CEM50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ailemize yeni katılan bütün bireylere hoş geldin diyoruz ;D

7. CEM50

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? Bahsettiginiz motor arkası çift teker olan balta burun transitlerden çıkmadır en yenisi 20 25 yıllıktır kelebek diyede biliniyor bazı bölgelerde, parça bulununurlugu performans ve yakıt konularını iyi degerlendirin derim.
  8. CEM50

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Direksiyonu ve kutusunu darbelerden korumak ve direksiyonu yumşatmak amaçlıdır ön takımınızda herhangi bir sıkıntınız yoksa hidrolik direksiyon kadar olmasada rahatlama saglar(defenderlerin tamamında vardır ihaleden gelenlerde sökülmüş olabilir)
  9. CEM50

Defender'da Çamur Krikosu Sorunu

Ynt: Defender'da Çamur Krikosu Sorunu korcane el kitabı forumun araçlar land rover kısmında mevcut, kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız gezenbilir ailemiz sizi daha yakın tanıyabilsin.

10. CEM50

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Defender dedilerle yürüyen bir araç degil o ebat lastigi (aracınızın motoru nedir bilmiyorum umarım v 8 dir)taktıgınızda araç yürüyecekmi

11. CEM50

Defender'da Çamur Krikosu Sorunu

Ynt: Defender'da Çamur Krikosu Sorunu Araçla birlikte gelen krikolar bile dikkatli kullanılmadıgında yaralanmalara yol açarken, standart olmayan extrem malzemeler daha agır yaralanmalar ve organ kayıplarına neden olabilir AMAN DİKKAT.
  12. CEM50

T3 Yakıt Tüketimi

Ynt: T3 Yakıt Tüketimi Bölüm içinde T 3 e ait el kitabı var buradan bütün versiyonların tüketim degerlerine ulaşabilirsiniz.

13. CEM50

Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Land Rover Stepne Montajı İçin Yardıma İhtiyacım Var Nacizhane tavsiyem kaput üstüne stepne takmayın dışardan güzel görüntü veriyor ancak 1,zaten kısıtlı olan görüş alanı iyice daralıyor 2,kaput aşırı agırlaşıyor ve stepne cama yaslandıgı için kaput tam dikilerek açılmıyor defenderde...
  14. CEM50

Defender Göğüsün Yolcu Bölümünden Su Alıyor

Ynt: Defender Göğüsün Yolcu Bölümünden Su Alıyor Ön kapıların toz lastiklerini kontrol edin yerinden çıkmış veya yırtılmış yer vardır.
  15. CEM50

Atıcılık

Ynt: Atıcılık Rica ederim paylaşılmayan bilgi bir işe yaramaz :D

16. CEM50

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Kesinlikle alınganlık yok bunu ima edecek bir kelime sarf ettigimide düşünmüyorum, ülkemin her noktası benim için ayrı güzel, bu forum arkadaş arasında yapılacak düzeyli şaka ve takılmaların yapıldıgı çogunlukla bilgi paylaşımı agırlıklı oldugunu...
  17. CEM50

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İzmirden hatırladıgım iki şey var (gerçi uzun yıllar oldu) kordonda denizin kenarında burnunuzu tutmadan yürüyememek ;D ;D ;D ve elleri boş olsabile çeneleriyle yön tarif eden insanlar ::)
  18. CEM50

ATV' ler Hakkında Bilgi

Ynt: ATV' ler Hakkında Bilgi Hem pahalı ve hızlı olmasın hem çevreyoluna çıkayım ::) ::) ::) siz pek farkında degilsiniz galiba çevreyolundaki akan trafigin ortalama hızı ve yogunlugunun, asfaltta kullanacaksanız iki tekerli bir şey almak daha mantıklı çünki 1,defransiyelsiz olan modeller...

19. CEM50

110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi?

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? Özgür elimizde herhangi bir döküman yok arkadaşımın taunusunda mikserde süregelen ayar yakınmaları sonrası bi anlık bir beyin fırtınası arkadaşı gaza getirme ;D ;D ;D ve uygulama ::)
  20. CEM50

Atıcılık

Ynt: Atıcılık Trap ve Skeet Tüfekleri Skeet ve trap tüfekleri adındanda anlaşılacağı gibi spor atışları için özel üretilmiş tüfeklerdir. Ağırlıkları genellikle 3,5-4 kg civarıdır.(Av için üretilen tüfeklere kıyasla oldukça ağırdırlar) Skeet tüfekleri genellikle 71 namlu ve açık şoklu olarak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR