Arama sonuçlarınız

1. C

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... neyle kıstıracan; Bursalının xj ile mi? zj yi mi? hadi canım..! :)

2. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Hee; ne bağın var? :) :)
  3. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Rock-sliderları ve flanşları da takınca çok daha yakışıklı oldu ama bir türlü foto çekemedim hala :)

4. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
  5. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alpaslan; benimkinde procomp jantlar ile 32x11,5x15 Maxiss ler var. İnanılmaz memnunum. Zaten kıyaslama tablolarında da çok iyi sonuçlar çıkıyor. Bir aralar Orkun göndermişti bir web adresi, oraa görmüştüm, bulamadım şimdi ama... 3" yükseltmeyi...

6. C

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bugün arkadaşım olan sahil güvenliğin komutanını makamında ziyarete gittiğimde Deniz Kuvv. ait bir defender gördüm. Pırıl pırıl, şnorkelli falan bir 110. Dedim, Allah Allah, ne güzel toplanmış, bir de askeriye şnorkel almanız için bütçe de mi verdi dedim size...

7. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Öyle deme abi, nasıl da kaynıyordur mumbar kazanları şimdi sokaklarda
  8. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hem onların da Tekerek leri yok, Türkmenleri yok di mi ama :P
  9. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yahu abi, kebabın içinde yaşıyorsun işkembeye imreniyorsun.. Hani mumbar, hani şırdan? Ben onlardan istiyor muyum hiç?

10. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Senin de orman çiftliğin var tabi.. Biri İst, biri Ank.. Hey Allahım...

11. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Cüneyt nasıl çekti canım şimdi.. Sen kötü bir adamsın :) Faydalanıyorsun İstanbulun nimetlerinden tabi.. Benim gibi mahrum da değilsin tabi.. Geçici kardeşim geçici :)
  12. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yok yok öyle bir şey, kimse yanlış anlamasın bir şey. Ohoo, Jeep kıraathanesinde Bursa'lı bir abim var, nasıl sardırdık ona.. Yavuz bana, ben ona sardırırız işte tatlı tatlı, dost dost; LR&Jeep gibi :) :)

13. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Değil mi Yavuz?
  14. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yok yok; değişmedi işin rengi. Yavuz latife ediyor.. Samimi arkadaşız biz onunla :)
  15. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hımm, bir önceki dersden sonra ezber tutmuşsun bakıyorum. Sevindim Mevlana boşa konuşmamış diye..

16. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ama ben seviyorum bu İngiliz' in mantığını.. Alüminyum geri dönüştürülebilir bir malzeme.. Hurdası iyi para ediyor yani.. Her LR sahibinin elinde ne olursa olsun sonunda dolmuşa binecek parası kalıyor yani..:)
  17. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Evet; arkadaki kırmızı muhteşemi :) öndeki tenekenin sudan kurtulmasını beklerken soğumuştur bunun motoru be :P
  18. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Yahu, renkler aynı ama seninkinden diri duruyo bu be...

19. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Alparslan, anlaşaım, sis lambaları ile post senin; anten ile sağ kapı kolu benim..
  20. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yahu birader, dün gecenin bir köründe attım mesajı, 24 saatte üzerine kaç sayfa dolmuş böyle..! Bu arada sayın Bursa' lı; bu XJ mi ZJ mi tartışmasını biz zamanında çook yaptık bu sitede. Ve hatta Jeep mi LR mı tartışmasından olaylar ZJ mi LR mı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR