Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 528,215
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

IMG_0022.jpg

Etiketler

Rock-sliderları ve flanşları da takınca çok daha yakışıklı oldu ama bir türlü foto çekemedim hala :smiley:

evet abi güzel söylüyor doğru söylüyor katılıyor ve destekliyorum ....bide bursalı aşşa bursalı yukarı yapmasa ayhan dese severim bile kendisini ::smiley: ;D

corehunn' Alıntı:
Alpaslan; benimkinde procomp jantlar ile 32x11,5x15 Maxiss ler var. İnanılmaz memnunum. Zaten kıyaslama tablolarında da çok iyi sonuçlar çıkıyor. Bir aralar Orkun göndermişti bir web adresi, oraa görmüştüm, bulamadım şimdi ama... 3" yükseltmeyi takıyorsun, tamponun köşesini biraz trimliyorsun, hani belki de camber chasis ile oynayıp geri çekersen dört dörtlük oluyor. Karda performans çok iyi, çamurda çok iyi, asfaltta çok az gürültülü, fren mesafeleri gayet makul. Bir de şunu söyleyeyim, normalde bu sitedeki bazı abilerimiz bana çok kızar ama maalesef ben süratden vazgeçemiyorum ve bunu benim ZJ ile de yapıyorum. Maxissler ile çok kereler ibreyi ters çevirdim, hiç bir endişe bile kaplamadı içimi. Fiyatı da muadillerine göre çok uygun. Bence biçilmez kaftan. Adem abi' nin bordo ZJ sinde de var bu maxisslerden, bir çok arkadaşın aracında da.. Bence pek de fazla düşünme. Hem bırak derim Bursalinın jantlarını öyle süslü konsolos arabası gibi :smiley: procomp derim. maxiss derim.. gel sen beni dinle..

Abi tabiki kesinlikle procomp harikada. Gittim Tarkan abinin oraya 700$ dan kapı açıyor beğendiklerime. Şimdilik orjinallerle idare edeceğiz artık. Yada aracını satan biri çıkacak jantlar dahil değil gaRRdaşım diyecek ayrıca satacak ucuza alacağız.

Sitedeki abiler banada kızacak demek ki. Çünkü ben İstanbul'da çok yoğun bir iş temposuyla çalıştığımdan yıllardır biraz agresif kullanırım arabayı hep işim aceledir. Israrla fren anında tepkisini sorma sebebim budur. Yağmurda ve frenajda güvenme dediklerinden hep kararsız kalıyorum...

demedi demeyin kinciyimdir kıstırırım bir gün ::smiley: ;D

yok dostluktan taviz vermem küssemde kızsamda çekerim kurtarırım ;D

Alpaslan; bunun denemesini on yüz bin kez yaptı xj li çocuklar benimle de ondan biliyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR