Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 528,215
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

oooo alpaslan yedi bitirdi şirketmisiniz abi ömrümü yersiniz siz benim iki kişi birden :eek: :eek: ::smiley:

Etiketler

Nedense sonra hepsi; Abi senin ne güzel egzosun varmış, bi ona bakiim ddimdi diye kıvırmaya çalıştılar; nedense :smiley:

ne kıskançsınız yanlız ortak yanınızmı bu sizin xj alın kim baskı yaptı size böyle mutsuzsunuz şimdi ;D

fener fanatikliğnden kötü bişey bu sizin takıntınız bunuda söyliyeyimmm ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ne kıskançsınız yanlız ortak yanınızmı bu sizin xj alın kim baskı yaptı size böyle mutsuzsunuz şimdi ;D

Abi ne diye XJ ye o kadar para verelim senin hislerini yaşamak için. Alırız bi tane şahin gti 6000 liraya aynı duyguyu yakalarız... ;D

evet, hacıllı; senin kırmızının bastığı yerlere bir zamanlar benim beyaz da basmıştı :smiley:

25.jpg
27.jpg
59.jpg

bune ya kanal d çok güzelll ;D

Yahu; arkamda debelenenin modeli ne seçebiliyor musun? (Mustafa Abi kızacak :smiley:)

su geçişi falan yemin ediyorum bir şeyler çıkacak dedim türkiyemin kuraklaştığı zamanlarda küçük su birikintilerinden geçişler zor olmuştur ;D ;D

Ayhan; bi ara sana ZJ off road foto koleksiyonumu göstereyim mi? (Bu ne ya pul koleksiyonu gibi bi laf oldu :smiley:)

sıgara molası atın tutun yokum 5 dakika körler sağırlar birbirini ağırlar yokkk yok zj ler zj ler birbirini ağırlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR