Arama sonuçlarınız

1. C

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Hımm; anlaşılan kave boş. Çay çorba getiren de yok.. Ben de gidip bi işkembe içiim bari Haliç de :)

2. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Araba pazarında görmüştüm : "Len rofır cip satlık" yazıyordu amcamın ilanında..
  3. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Yahu bir de bir şey soracağım; bu Bursa' lı Ayhan gerçek mi? Gerçekse gerçekten Bursa' lı mı? Suzuki veya Land Rover Jeep' den daha çok kafamı karıştırdı :) Bu arada; ben de uzun yıllardır Jeep kullanıcısıyım ve bu forumun bakıyorum da hepinizen...

4. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Jeep kıraathanesi açılmış dediler, sevindik bi bakalım dedik. Dedik dedik de beynim döndü bilader. Acayip bi geyik ordusu geçmiş. Hoşuma da gitmedi değil. Şimdi bu kaave böle bi kaave mi olacak?
  5. C

Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG Takas düşüncem geçerli arkadaşlar.

6. C

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG Lastikleri flanş spacer lar takarak dışarı çıkarttım. Ekzantrik sensörünü yeni değiştirdim. Makas alt üst fişekleri, amortisör alt üst fişekleri, track bar fişekleri vb.. tüm fişekleri yeni değiştirdim. Ve...

7. C

93-98 ZJ Orjınal Amortisörleri

Ynt: 93-98 ZJ Orjınal Amortisörleri ergun abi; amortisörlerle beraber yaylar vs tam takım var mı? ne kadar düşünüyorsun?
  8. C

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG Değerinde veya daha düşüğüne binek araç ile takas olur. Beygiri yüksek BMW, Alfa Romeo vb.. araçlar tercih sebebidir. Fiyatı 29.000 TL çektim.
  9. C

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG günceldir

10. C

Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (21 Mart 2009)

Ynt: Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (21 Mart 2009) Eski bir İstanbul off road cusu olarak aracım ve ben uzun süredir bartın - amasrada bulunuyoruz. Sizlerle tanışmak ve gezilere katılmak isterim arkadaşlar..

11. C

Honda Crv 1999 150 hp

Ynt: Honda Crv 1999 150 hp http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24315.new#new takas düşünürseniz görüşebiliriz
  12. C

96-97 ZJ Jeep Arıyorum

Ynt: 96-97 ZJ Jeep Arıyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24315.new#new

13. C

2005 Megane RS (Satışından Vazgeçildi)

Ynt: 2005 Megane RS (Satışından Vazgeçildi) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24315.new#new takas düşünürseniz görüşebiliriz
  14. C

2006 Model Ford Focus (SATILMIŞTIR)

Ynt: 2006 Model Ford Focus (SATILMIŞTIR) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24315.new#new takas düşünürseniz görüşebiliriz
  15. C

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG günceldir

16. C

Satılık PSP + 3 Oyun + 2gb Hafıza Kartı

Ynt: Satılık PSP + 3 Oyun + 2gb Hafıza Kartı konsol satıldı mı?
  17. C

Suzuki LS650 Savage (Satılık)

Ynt: Suzuki LS650 Savage (Satılık) Şükrü; beni çeker mi bu? Ben de Yamaha Dragstar 1100 var; ama Antalya da durduğu için burada da binecek bi chopper bakıyodum aslında..
  18. C

Ynt: Grand Cherokee 5.2 ZJ Sıfır Yapılmış, Yükseltilmiş, Emsalsiz, Sıralı Sistem LPG günceldir...

19. C

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Beni affedin, teşekkürler..
  20. C

Cheeroke Ön Arka Tampon

Ynt: Cheeroke Ön Arka Tampon Sizin aracınız 4000 motor bir xj. Sadece arkasında ya hiç bir şey yazmaz, ya country yazar, ya da sport.. Bu cj, xj, zj ibareleri kasa tipleridir. Genellikle bu ibarelerle anılırlar. Hani o kadar ki; yıllardır kullananlar bile grand mrand hatırlamazlar bile.. Bu iki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR