Arama sonuçlarınız

1. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

teknoloji vs çok anlamamda wj beşik gibi çok farklı bir yapısı var.

2. ALİ GÖK KJ

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

wj de ayrı bir konfor var. yaylanıyor mübarek kj onun yanında taş gibi hiç konforlu değil wk nasıl bilimiyorum hiç yolculuk yapmadım
  3. ALİ GÖK KJ

Katalitik konvertör mü? yoksa küçük bir susturucu mu?

Varmı çözüm üreten arkadaşlar . Bilgilendirmeniz faydalı olacak ona göre işlem yapacagım

4. ALİ GÖK KJ

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

2.8 iralyan motor libertylerde var Grandlarda ki 2.7 mercedes
  5. ALİ GÖK KJ

55 e nedense bana 2.7 nin ezilmişi olur gibi geliyor. 4.7 bakmakta fayda var yada 2.7 ye iyi expertiz yaptırmak lazım

6. ALİ GÖK KJ

55 BİN 2.7 WJ için gayet makul verilebilir bi fiyat. araba düzgün se expertizde alınır. yalnız expertizi ye yetkili servis yada zaten kadıköydeymiş jeep garage a götürür yaptırrım. standart expertiz firması boya makinesi ile anca boyasını ölçer bu arabanın

7. ALİ GÖK KJ

servise giden cheroke sayısı artık bir elin parmağını geçmez durumda. ordan yakalamak zor. ful yetkili servise girmiş araç zaten denk gelirse 10 kağıt fazla verip almak lazım, alırımda hemfikirim bu konuda
  8. ALİ GÖK KJ

genel anlamda motor şanzımanda sorun olmayan bir aracı uygun alıp bir miktar masrafı kendisinin yapmasıda bir seçenek. hangi parçayı değiştiğine emin olur değiştim diyene inanmakta güç bu devirde
  9. ALİ GÖK KJ

katılıyorum. ikisi iyi görünüyor. ikside düzgün ise dizeli mi seçerdiniz benzinliyimi ?

10. ALİ GÖK KJ

Kenara hazırlıklı olmak için ayrılacak bütçe konusunda hemfikirim. 1 sene olmadı libertyi alalı 5000 harcadım bile daha ortada da bişe yok pek yaptığım misal radyatör değiştim geçen 900 lira.5 ay önce 550 liraymış. porya değiştim 600 lira. sonuçta 15 16 yaşında arabalar alınca bi toparlamak...

11. ALİ GÖK KJ

Hocam 2.7 olmaz o bütçe ile. 45 50 arasına az sabırla orta düzeyde işini görecek bir 4.7 alırsın. mümkün olursa 2001 denk düşür.
  12. ALİ GÖK KJ

belki avrupa versiyon amerikan versiyon vs farklı gelen araçlar vardır

13. ALİ GÖK KJ

Kuzenimin wj limited. 10 lu cd changer ve ahşap direkyon ve kapı trimi mevcut. net doğru olmayabilir sanki donanım bilgisi
  14. ALİ GÖK KJ

vision serisinde ekstra donanımlarmı mevcut ?
  15. ALİ GÖK KJ

Orjinal Magnaflow Susturucu

Merhaba, Orjinal Magnaflow marka susturucu benim arabada kat olmadığı için ses bana yüksek geldi ( zevk meselesi ) . bu sebeple satıyorum. ürün orjinaldir .çok az kullanılmıştır. hiçbir problemi yoktur. ilgilenen arkadaşlar için telefonum. 0537 740 0232 fiyat 200 TL ye vereceğim alanın...

16. ALİ GÖK KJ

Katalitik konvertör mü? yoksa küçük bir susturucu mu?

bende libertyde bi tarafta katalitik boşaltılmış diğer taraf henüz bakmadım ama ellenmemişse bile içi boşalmıştır tahminimce. 2 katın yerine susturucu takmayı düşünüyorum. konu ile ilgili bişey yapan varmı. katalitik yerine ufak susturucu koyan oldumu
  17. ALİ GÖK KJ

Duyuru - Recall - Gerİ Çağrilan Cherokee' Lar Hakk.

ben bi defa sordum yetkili servis lpg li araca kesinlikle işlem yapmayız dedi. bu geri çağırma moparın sitesinden bakınca görülüyor benim liberty içinde. lpg li araca bakan yetkili servis varmı bildiğiniz istanbulda ?
  18. ALİ GÖK KJ

4x4 Expedition Gezi Ve Kamp Arkadaşları?

uygun zaman olursa bizde katılmak isteriz.

19. ALİ GÖK KJ

3.7 Liberty Arazi Şanzımanı Özellikleri

Merhaba, 3.7 liberty aracım var. yavaş yavaş öğreniyorum arazi vitesi kullanımlarını geçen hafta sonu inönü yaylasında bir gezimiz oldu biraz denemeler yaptık. Bir noktada tuhaf bir durumla karşılaştık Ful time modunda iken bir ara sadece ön tekerler döndü arka tekerler hiç dönemdi ( epeyce...
  20. ALİ GÖK KJ

06.10.2018 - İnönü Yaylası Gezimiz

o müzik açma olayına bizde küfretmedik değil şimdi. illa bi yerde açan oluyor onu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri