Arama sonuçlarınız

1. D

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Tam da hayallerim olan şeyleri yapmışsınız, Tek başına çıkmak istiyorum ama silah olmadan ne derece güvenli olur bilemiyorum, içimde büyük bir istek vardı, sizin güzel paylaşımlarınızı görünce bu istek tavan yaptı. Benim istediğim insanlardan daha uzak olan yerlerde tek başıma ya da eşim ile...

2. D

Yurtdışından Aldığım 2 Adet Baofeng Uv-5r Gümrüğe Takılır Mı?

A Sınıfı Belgemi aldım cihazım da geldi sorun yok.
  3. D

İzmir'de Ciddi/köklü Trekking Kulübü Tavsiyesi Gerekli.

Merhabalar, İzmir'de ciddi ve köklü, trekking faaliyeti gerçekleştiren bir kulip varmı? eşim ile birlikte etkinliklere katılmayı düşünüyoruz.

4. D

Quangsheng Tg-uv2 Röle Frekansı Nasıl Girilir?

Kimse yanıtlamamış ben yazayım. ALMA VE GÖNDERME TON AYARI Alma F+2 BAS BAND İLE PC KISMINI AYARLA KAYIT İÇİN MR/VFO BAS Gönderme F+3 BAS BAND İLE PC KISMINI AYARLA KAYIT İÇİN MR/VFO BAS Gönderme yapmak için Shift ve Ofset ayarı. Shift F+4 - eksi ayarlanacak Ofset F+0+2 Uhf için...
  5. D

Quangsheng Tg-uv2 Röle Frekansı Nasıl Girilir?

Quansheng TG-UV2 röle frekansı nasıl girilir?

6. D

2017/2 Dönemi Sınav Yerleri Belli Oldu.

ay sonuna doğru adresinize dağıtıma çıkacak, belge üzerinde yazacak çağrı işareti.

7. D

Continental 36 Bin Km De Mukavva Oldu

Continental de pek yaramamış sanırım. Petlas diğer pahalı ürünlere nazaran daha uygun ayrıca, ben çok memnunum Petlas 'tan. Pirelli michelin continental gibi lastikleri de uzun yıllar kullandım hem pahalı hem inanın petlas'tan çok bir fark yok, birde petlas'ı deneyin hem yerli malı ve ekonomik...
  8. D

Continental 36 Bin Km De Mukavva Oldu

Petlas alın , yerli malı uçak için lastik üreten firma. Petlas diğer lastiklere göre daha uygun kaliteside tartışılmaz.
  9. D

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Hevesinizi kırmak istemem fakat, özellikle bir bayanın tek başına ıssız yerlerde kalması pek doğru gelmiyor bana, etrafta kötü İ N S A N çok var. En azından yanınızda bir erkek olmalı diye düşünüyorum, başınıza bir şey gelirse kendimi savunurum diyorsanız orasını bilemem.

10. D

Garmin Etrex 30x Harita Uyarısı (can't Authorize Map)

Arkadaşlar bende yeni etrex 30x aldım europe 2018.20 haritası buldum ve hafıza kartına kopyaladım, cihaz açılışta, Can't authorize map beneri bir uyarı veriyor ve haritayı kullanamıyorum, bu haritayı nasıl kullanabilirim??

11. D

Harita Ve Pusula Mı Yoksa Gps Cihazı Mı

Iphone 6s GPS alıcısı ile Garmin GPS cihazının birbirlerine olan üstünlükleri nelerdir? Doğada veya ormanda iphone garmin gps cihazına tercih edilir mi? Iphone cihazın gps sine güvenilir mi, her ikiside aynı işi yapar mı?
  12. D

Harita Ve Pusula Mı Yoksa Gps Cihazı Mı

Harita ve Pusula mı yoksa GPS Cihazı mı? ve neden? Kamp, Gezi, Trekking için siz hangisini tercih edersiniz, 1/25.000 ölçekli pusula ile kullanmak için gideceğimiz yerin bölge haritasının temini nasıl yapılır

13. D

Sınavdan 100 almışım A sınıfı için girmiştimi hayırlı olsun.
  14. D

Başarılar dilerim
  15. D

Eşimi ikna etmeye çalışsamda başaramadım kendisininde sınava girmesi için. İnşallah bir dahaki sefere eşimi ikna ederim. Ne güzel eşinizle giriyorsunuz, ikinizede başarılar dilerim

16. D

Q Kodları, Mors Kodları, Ülke Çağrı Kodları Sınav Çalışma Linkleri

Arkadaşlar sınavlara hazırlık için hazırladığım Q Kodları, Mors Alfabesi, Ülke çağrı kodlarından oluşan sadece bahsettiğim konulara odaklanabileceğiniz çalışabileceğiniz linkleri paylaşıyorum. Q Kodları: Q KODLARI Mors Alfabesi Soruları Mors Alfabesi Sorular Ülke Çağrı Kodları ÜLKE ÇAĞRI KODLARI
  17. D

Sınava girecek tüm arkadaşlara başta şahsım adına :tonguewink: başarılar dilerim. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü
  18. D

Doğada Tek Başına Yürüyüş

KURT BALTASI nasıl birşeydir acaba ilk kez duydum?

19. D

Yaban'ci Adam Lİkya Yolunda

Tebrik ederim, toplam kaç km yol yürüdünüz, tek başınıza zor olmadı mı acaba?
  20. D

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Selam, test sonuçlarına ulaşmak mümkün mü acaba?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri