Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi satmıyorsın yani aracını?? bu arada sokaklardaki duster sayısı artmış bayağıı

2. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi döner kontaktördeki sorun nedeniyle döner kontaktörü 6-7 ayn önce garantiden değiştirmiştim. son 1 aydan beri de aynı sorun yeniden başladı. halbuki arabayı çok titiz ve hassas kullanan biriyim. şans işte ya da ne kadar dikkat edersen et o kadar sorun geliyor...
  3. macmaneman

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Re: Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? süleyman abi konunun takipçisiyim

4. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi yok abi.. ancak geçen hafta arka sağ çamurlukta 1 cm2 kadar bir göçük vardı..sanırım taş çarpmış oraya..bende mini hasar kapsamında yaptırdım...bagaj iç kısmından müdahale ettiler..rüzgar sesi ondan sonra çıkmaya başladı gibi...
  5. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi arka bagaj kısmından rüzgar sesi alan var mı?

6. macmaneman

El Freni Işığı

Ynt: El Freni Işığı Elbette garantiye girer. Servise gidin bence.

7. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bende uzun yollarda nextstar marka navigasyona oğlum için çizgi film yüklüyorum. ön cama yapıştırıp açıyorum çizgi filmi. yetiyor bu bize.
  8. macmaneman

Far Zayıflaması

Ynt: Far Zayıflaması bence bir sıkıntı yok gibi
  9. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi abi herkes sen, ben ve birkaç kişi gibi pinpirikli değilkine...millet yürüsün yeter diyor..

10. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Süleyman abi, ben seslerin çoğunu hallettim ama ben de psikolojik olarak ben şartlanmışım herhalde bir daha ses problemi yaşayacağım diye çok temkinli gidiyorum. lakalara sert girmiyorum, küp taşlı yollarda yavaş gidiyorum falan...

11. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Serkan, o pıt pıt sesi benden de geliyor, sağ ön taraftan
  12. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Abi keşke aynı şehirde olsaydik da beraber test etseydik. Benim dedigim parke tasi degil. Küp şeklinde olan taslari kastediyorum.

13. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi az önce 2nci test sürüşümü yaptım, bu arnavut kaldırımlarında (kesme taşlı) ses geliyor ama bu da normal artık. bence her arabadan gelir o arnavut kaldırımlarında.. baktım ilerleyen günlerde yine aynı sesler gelmeye başlarsa reno...
  14. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi ben normalde geçen hafta gitmiştim servise göğüslüğü söktürmek için, sökmeden ince ayar çektik dediler. sonra bir baktım daha kötü olmuş, düz yolda bile sesgeliyordu. ondan dolayı bugün söktüler. normal de geçen hafta sökmemişlerdi
  15. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi ön konsol gevşekti zaten ben bile hissediyordum. söylediklerine göre izolasyon yapmışlar ve ön konsolu daha sıkı sabitlemişler.0

16. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi yeniden merhabalar, bugün ön konsolu söktüler, düşündüğümden daha kısa sürdü, sabah 8:30 da verdim beni saat 15:00 gibi aradılar gelin alın diye. acaba sökmediler mi diye düşünürken arabanın ön konsolunu bayağı bir batırmışlar...
  17. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi güray hocam bende yarın konsolu söktüreceğim..bir risk var mıdır sizce
  18. macmaneman

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi abi günaydın, ben servis randevumu aldım pazartesi günü. döner kontaktör de de sorun çıkmaya başladı, bir de servise gitmişken ön konsolu söktüreceğim. ön konsol tırnaklı olduğu için sökülmesinde pek bir sorun görmüyorum eğer...

19. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bizdeki orijinal aküler susuz, kuru aküler diye biliyorum
  20. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi geceydi, bir de hic bakmak aklıma gelmedi :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri