Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

daha önceden de yazmıştım bir daha yazayım. dusterdan önce bende 2006 model laguna 2 privelege vardı..aynı sorun onda da vardı..maalesef bu sorun reno grubunda hep var...tasarım ve ar-ge mühendislerine fazla maaş vermiyorlarmış, bir de ssk sını 20 gün gösteriyorlarmış..bu nedenle ar-ge ci...

2. macmaneman

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ yahu şu direksiyon ve çevresinden gelen tiz ses şeklindeki tıkırtılara nasıl bir çözüm buldunuz? su contası işi işe yaramadı..araziye sık çıkmaya başladıktan ve arazide biraz hor kullandıktan sonra sesler artmaya başladı.
  3. macmaneman

Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça.

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. konunun takipçisiyim

4. macmaneman

Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ o ses dediğim gibi arasıra geliyor, ama würth'ün silikon spreyleri var, kalite bir ürüne benziyor. internetten alıp, sağ cam direğiinin olduğu bölgeye sıkmayı düşünüyorum. bahsettiğim ürünün linki...
  5. macmaneman

Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ ses göreceli bir kavramdır, aynı şartlarda bir ses farkli kişilerde farklı etkiler yaratabilir. arabanızını denizliye getirin, ben birçok ses buluvereyim arabanızda :)

6. macmaneman

Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ ben de bir kaç çalışmam var sesler ile ilgili, direksiyon etrafındaki bakalit kapağın içine ve sigorta kutusu içine kabı bantı uygulamalarım bunlardan birkaçı...

7. macmaneman

Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ tebrik ederim, çok isabetli bir konu açmıssınız. Ön camın sağ kısmında cam takırtısı gibi bir ses geliyor mu araçlarınızda ? sanırım camın esnemesiyle alakalı bir durum mu??
  8. macmaneman

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) peki, sıkıntı aracın neresinden kaynaklanabilir??
  9. macmaneman

Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça.

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. parçayı tam gözümün önünde canlandıramadım da, zaten bu parça bizde yok mu? eğer yoksa, bize ne faydası olacak. faydası varsa eğer, ben topluca almaya hazırım. bir de armster marka kolçak için toplu alım yapalım mı?

10. macmaneman

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) aracım 7000 km de yo bilgisayarım 8,3 lt gösteriyor, 6-7 lt yakanlara özeniyorum

11. macmaneman

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi burada gösterirmisiniz o yeri
  12. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bahsettiğin yer direksiyon ortasında bir tane kapak var, onu mu sökcez?

13. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sevgili youngsun, teşekkürler fotoğraf için, birazdan bakıcam kendi araba, yanlış anlamadıysam bu işlem için hiçbir yer söküp takmıyoz demi??sadece direksiyonun altına iyicene geçip oradaki demirin altına contayı iliştireverecez?
  14. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi teşekkürler arkadaşım, haftasonu tarif ettiğin yere bakıcam, beceremezsem senden fotosunu isterim ona göre haa :)
  15. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi forumda bir ara arkadaşın biri demişti, direksiyondaki boşluğu musluk contası koyarak alabiliyoruz diye. ben de dün gece parkeli bozuk yolda dönerken direksiyonu ileri doğru bastırdım ve ses kesildi. o arkadaştan ricam, bu musluk contasını nereye koyuyoruz??

16. macmaneman

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS makyajlı model 2013 de gelmiyor diye biliyorum
  17. macmaneman

Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

elinize sağlık, bence sticker olayı çok mantıklı. mavi pusulalı logo bence iyi. ancak DUSTER yazısı daha öne çıkmalı ve yazıya da makyaj yapılmalı, böyle kuru kuruya DUSTER sade kalmış..
  18. macmaneman

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt valla sizin durum iyi, sakin sürüş profilimde şu an 7,8 lt/100 km..aracım şu an 6500 km de.

19. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi macera paketinin de amacı aynı diye düşünüyorum ama neyse...fotoğrafını gönderince daha net anlıcaz bakalım
  20. macmaneman

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi macera paketin varsa niye bu çıtalara ihtiyaç duyuyorsun ki??

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri