DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remuta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,136
Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

JUNİOR' Alıntı:
geçmiş olsun çok üzüldüm.aynısı bende de var.hakkaten iğrenç bir durum.tek tesellin aracı 30 gün sonra bulman olmalı çünkü o zaman kaskodan aldığın para ile yenisini sıfırını alırsın aksi durumda daha önce bulunursa haşat bir araç almış olacaksın zaten kullanmaya hevesin bile olmayacak hangi bir yerini düzelteceksinki.
benim düşüncelerimi dile getirmişsin tşk. ederim. Hayırlısı bakalım ne olacak zaman gösterecek ...

Etiketler

arkadaslar özellikle Ankara'da ikamet edenler , aksigorta da arkadaşım var bugün bir Duster daha çalınmış bu kadar kısa sürede 2 araç sigortacıların da dikkatini çekiyor . ya bir açığını buldular , yada Ankara'da birileri Duster topluyor , önlemlerinizi arttırın, başıma gelmez demeyin aman...

remuta' Alıntı:
arkadaslar özellikle Ankara'da ikamet edenler , aksigorta da arkadaşım var bugün bir Duster daha çalınmış bu kadar kısa sürede 2 araç sigortacıların da dikkatini çekiyor . ya bir açığını buldular , yada Ankara'da birileri Duster topluyor , önlemlerinizi arttırın, başıma gelmez demeyin aman...
UNO dan kalma direksiyon kilidini takmaya başladım belki biraz caydırıcı olur diye...
Bir gelişme var mı sizin araçla ilgili?

Geçenlerde servisteki arkadaşlar söylemişlerdi Mersin'de de bir kaç Duster'in ön kaputunu araklamışlar.. Allah korusun sabah bi bakıyosunuz araç var, motor kaputu yok..şaka gibi ??? ???

cem.321' Alıntı:
UNO dan kalma direksiyon kilidini takmaya başladım belki biraz caydırıcı olur diye...
Bir gelişme var mı sizin araçla ilgili?

önlem almanıza sevindim herkese de tavsiyemdir bu kilitte onları kesmez ama uğraşmamak adına faydalı olur diye düşünüyorum. bu arada 26.gün ve bir gelişme yok ... bu saatten sonra kasko şirketi düşünsün :smiley:

AZAZIL33' Alıntı:
Geçenlerde servisteki arkadaşlar söylemişlerdi Mersin'de de bir kaç Duster'in ön kaputunu araklamışlar.. Allah korusun sabah bi bakıyosunuz araç var, motor kaputu yok..şaka gibi ??? ???
an geliyor kaputu alsalar dediğiniz oluyor ,keşke arabam dursaydı kaputu vermeye razı olurdum..

Araba 30 gün bulunamama süresini doldurdu ve yasal prosedürler bitti. Kasko Aksigorta sağolsun hiç uğraştırmadı. 48.800 para veriyor anlaştık. Yeniden aranıza katılacağım . Hemen alsam mı makyajlı modeli mi beklesem kararsızım.

Merhaba ,cok gecmis olsun.Bence bir an once alin, Turkiye ye makyajli modelin gelmesi kolay gibi gorunmuyor.Turkiye maalesef bircok otomotiv sirketinin stok eritme merkezi, bu nedenle pek umutlu degilim.Hayirlisi olur insallah.

remuta' Alıntı:
Araba 30 gün bulunamama süresini doldurdu ve yasal prosedürler bitti. Kasko Aksigorta sağolsun hiç uğraştırmadı. 48.800 para veriyor anlaştık. Yeniden aranıza katılacağım . Hemen alsam mı makyajlı modeli mi beklesem kararsızım.
makyajlı model 2013 de gelmiyor diye biliyorum

Bence avrupadaki siteleri takip edin .Oralarda çıktıktan 4-5 ay sonra türkiteye geliyor genelde..

Makyajlı Duster'ın 7-17 Mart 2013 Cenevre otomobil fuarında sergilenme olasılığı var. Bir şey kalmadı bekleyip görelim.

Genel Müdürün açıklaması olmuştu duster makyajlı yılın 2.yarısı kesin çıkacak bekleyeceğim büyük bir ihtimalle

Yeşil renkli Duster ararken...YAŞAR MOT. ARÇ. YED. PRÇ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. firmasına Cumartesi günü uğradım...

Yeni kasa veya makyajlı olanı ne zaman gelecek dedim...

Verdiği cevap...

Yeni kasa yok...Sadece göğüslük değişecek...Aracın ön panjuru değişecek ve öyle gelecek dedi.

Peki yeni kasa yokmu diye bir soru daha sordum.

Verdiği cevap...Evet yeni kasa olacak ama bu sene değil...belki 2014 yılı içinde dedi.

Sonuç:

Beklediğimiz cevaplar....Cenevre'de ortaya çıkar sanırım...

Dacia açıklama yapmıştı zaten 2013 de yeni kasa yok diye, 2 günde bir facelift mevzusu dönüyor.

Benim tahminim yeni stepwaydeki navigasyonlu konsol konulur

remuta selam
nihayet istediğim ve umduğum olmuş
gözün aydın
arac bulunsa idi çok üzülecektim şahsen
hadi bekleme git al yenisini hemen bu hafta ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR