DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remuta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,090
Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

JUNİOR' Alıntı:
remuta selam
nihayet istediğim ve umduğum olmuş
gözün aydın
arac bulunsa idi çok üzülecektim şahsen
hadi bekleme git al yenisini hemen bu hafta ;)
Teşekkür ederim junior. Çok şükür bugün kaskodan paramı da aldım. Zararsız bir şekilde atlattık çok şükür. Yalnız hemen alma konusunda terettütdeyim. Şimdi alıp 2 gün sonra eski kasa almış olmak var bana öyle geliyor ki ellerindeki stokları eritmek adına yeni model yok diyorlar ama benim tahminim makyajlı kasa kısa bir sürede kesin çıkacak. Kasada değişiklik yapmasalar bile iç dizaynda mutlaka değişikliğe gidecek. Başka alternatifleri yok. 3 sene önce bu kadar rakibi yoktu Opel bile şimdi yaklaşık 50000.tl ye suv araç veriyor. Diğer rakiplerde de alternatif ürünler çoğaldı. Remuta demiştin diyeceksiniz.

Etiketler

youngsun' Alıntı:
Fiyat 52000 di galiba. Ama pazarlığı vardır elbet. Sormak lazım.

0216 427 37 47
Çok para ben 1,5 ay önce bütün paketler dahil 47700 aldım.iyi bir pazarlık edin.yalnız 2013 modelse ona bir şey diyemem...

Geçmiş olsun dostum neyseki paranı almışsın , bu sustalı anahtar olayına girmişmiydin, o konuda bu yönde endişelerim var çünkü

troyexplorer' Alıntı:
Geçmiş olsun dostum neyseki paranı almışsın , bu sustalı anahtar olayına girmişmiydin, o konuda bu yönde endişelerim var çünkü
Tsk.ederim .sustalı anahtar v.s yapmadım.
Aracın çalındığı gün hırsızlıkta görevli bir arkadas söyledi 2 adet duster beyni çalmışlar
anlamadığım bir şeyler var kaput çalarlar beyin v.s bu arabaların çoğu daha garantide

Pert olan araçları sigortadan alıp topluyorlar böyle bir araca şahit olmuştum zaten ondan sonra sıfır almaya karar verdim . Sadece bakınca anlaşılıyor tramerde gözükmesin diye plakayı değiştiriyorlar

Ynt: Duster Çalındı Immobılızer Fos

Yaklaşık 10 ay sonra arabamın yarısını bulduk. Kaza yapan bir araçta benim aracın , ön sağ sol çamurluk ,kaput , 2 çeker bir araçta siyah farlar , tampon , sol ön kapı , ön iki tekerlekler ,motordan ne aldılar bilmiyorum ama en azından içim rahatladı bulunmasına cezasını çeksinler. ama bir taraftan da o kadar emek verdiğim aracın malzemelerini başka bir arabada görünce içim parçalandı. Polis çalışmıyor diye bir izlenimim vardı ama adamlara helal olsun çalındığı günden beri adamlar neler yapmış duyup görünce hayret ettim . Ankara'da çalınan bir arabanın parçalarını Denizli'de ve Adana Plakalı bir araçta buluyorlar Bu arada herkese tekrar hatırlatırım lütfen emniyetinizi arttırın şahin doğandan kolay diyor polisler immobilizere güvenmeyin.

Ynt: Duster Çalındı Immobılızer Fos

Merhaba;

Bundan yaklasik 5 ay once eski firmamin Clio Symbol'u calinmisti.Ancak arac bulunamadi.Kasko'da odeme yapmadi.Edindigimiz bilgilere gore arac calindiktan sonra herhangi bir sanayi'de tamamen parcalaniyor.Seri no'lu urunler presslenip hurdaya diger parcalar ise cikmacilara satiliyormus.

Bizim ve bazi Renault modellerinde arac calinmadan once depo kapagi calinip uygun anahtar yapiliyor sonrasinda ise immobilizer; cihazlarla bloke edilip, arac goturuluyormus. Korunmanin ise yolu yok maalesef.Alarm sistemlerini de radyo dalgalari ile cok rahat devre disi birakabiliyorlar.Hirsiz kafasina koyduysa eger o mal calinir.

Tekrdan gecmis olsun.Kaskodan paranizi alabilmissiniz o sevindirici.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.